- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #12.461
Bende 1.5 kg fark ediyorKizlar bişey danisicam sizlere sabah aç karnına tartildigimizda ve akşam yemeği yedikten sonra tartildigimizda ne kadar fark eder aradaki kilo farkı ne çıkar
Ne kadar yiyip ictigime göre degisiyorKahvaltı iki dilim tam buğday ekmeğine beyaz peynirli tost bir kaç tane patates kızartması domates salatalık
Ara öğün bir büyük dilim kabak tatlısı
Akşam yemeği haşlanmış tavuk 4 kaşık kadar pilav salata
İnsallahhhhhhArtık pazartesi günü cnm inşaallah 56 görürsün
Protein her zaman uzun süre tok tutar güzel menüTuzu kesmem gerektiğini söylemediler. Bu akşamki Yemeklerime koymayım o zaman. Alerjikmiş benim de bünyem yumurta ve yer fıstığı çok tükettim şimdilik onları kesiyorum.
Alerji testi için tekrar giderim doktora. Çok teşeekkğr ederim tavsiyelerin için
Çok sağol hepsine bakıcam
2 haftada bile iyi geldiğini hissettim. Atıştırma istedgim kayboldu ama demek ki daha uzun süre geçmesi gerek iyice düzelmesi için.
Bu akşam salata ızgara köfte ayran düşünüyorum tuzsuz iyi bir menü olur mu
Yemene bağlı canım gün içinde kalori miktarı kaçmadıysa1/ 1,5 kilo ama kaçıdıysan 2 olabilirKizlar bişey danisicam sizlere sabah aç karnına tartildigimizda ve akşam yemeği yedikten sonra tartildigimizda ne kadar fark eder aradaki kilo farkı ne çıkar
İnşallahBunlar daha doğrubol eksiler olsun
Bende genel olarak bu saatlerde yapıyorum canım daha erken bitirdiğim oluyor günü ama daha geçe bırakmamaya çalışıyorumBen genel olarak bu şekilde yapıyorum
Günde en fazla 2 öğün yemek yenmeli.
İlk öğün 12:30-13:00, ikinci öğün 17:30-18:00 arasında olacak şekilde.
Tek öğün olacaksa 14:00 & 15:00 arasında ilk öğün başlatılmalı 800-1000 kalori alınmalı protein ağırlıklı sebzeli 2 dilim tam buğday ekmeği yada bir adet meyve tercih edin ikisinden biri olmalı
Ara öğün ve atıştırma yok.
Ekmek, hamur işi, makarna ve pilav gibi lifsiz sağlıksız karbonhidratlar yok.
Kola, gazoz, meyve suyu yok
Çay, kahve, maden suyu ve bitki çayı şekersiz sade olarak içilebilir.
Eğer uygularsanız haftalık rapor edebilirsiniz. Bir defter tutun kendinize
Kasim ayında saatlerim bu şekilde olucak
Severmisin bilmem ama herkese örnek olsun diye yazıyorum hurma 2,3 tane, bir çay bardağı yulaf, bir çay bardağı süt, birtatlı kaşığı kakao, bir yemek kaşığı zeytinyağı koyulaşıncaya kadar pişir, kapatınca 3,4 tane cevizi parçala içine küçük toplar yap mis gibi günde 3,4 tane yiyebilirsinİmdaaatt kızlar tarçınlı süt dışında tatlı krizini kesen birşey var mı yahuregl oldum rüyamda bile profiterol yapıp yiyordum kendimi sütlü tarçınlı kahveye boğdum olmuyor olmuyor
İse basladigin zaman diyecekler ki vovvv hatuna bak hiç yeni bebek dogurmus gibi değil fıstık gibi olmuş diyecekler motivasyonunu kaybetme canım sen çok iyi gidiyorsun aynı istikrarı ben saglayamiyorumGünaydın kızlar bu hafta motive olamıyorum br türlü bugun sabah kahvaltıda milföy börek yaptim beni vurun
Ara vermek istemiyorum.