- 23 Haziran 2019
- 9.240
- 41.825
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #12.361
Hoş geldin bol eksiler diliyorumMerhaba bende kilo verip verip alan bahtsızlardanımilk pandemi süresinde 11 kilo verdim 97 den 86 ya düştüm, geçen yıl 86 dan 95 e çıktım iki aydır if uyguluyorum 89 a tekrar düştüm. Ama son bir haftadır irademe bir şey oldu dayanamıyorum akşam yiyorum. Şimdi sizinle yeniden motive olmaya çalışacağım kabul olursa bu arada bir haftada tekrar 90 oldum. Yarından itibaren atarım menülerimi
İnşallahHoş geldin bol eksiler diliyorum
HoşgeldinizMerhaba bende kilo verip verip alan bahtsızlardanımilk pandemi süresinde 11 kilo verdim 97 den 86 ya düştüm, geçen yıl 86 dan 95 e çıktım iki aydır if uyguluyorum 89 a tekrar düştüm. Ama son bir haftadır irademe bir şey oldu dayanamıyorum akşam yiyorum. Şimdi sizinle yeniden motive olmaya çalışacağım kabul olursa bu arada bir haftada tekrar 90 oldum. Yarından itibaren atarım menülerimi
Teşekkür ederimHoşgeldiniz
HosbuldukMerhaba hoşgeldin
HoşgeldinizMerhaba arkadaslar.bende araniza katilmak istiyorum.1.5 yil once dogum yaptim.simdi kalan kilolarimi vermek istiyorum.en cok.ihtiyacim olan sey motivasyon.
Valla az içiyorum ya. Zorluyorum en fazla 5 su bardağına kadar çıkabiliyorumSuyu az mi iciyorsun ? Hurma, badem muz yiyebilirsin ben tahin döküp yiyorum süt yapar mi bilmem.ama bebeğe cok yaradı. Acıkırsam çorba içiyorum gecistirmiyorum. Emzirdigim icin bebeğin hakkına giremem. Protein açısından zengin beslenmeye gayret gösteriyorum aç kalmıyorum. Acıkınca sapitip önüme ne gelirse yiyorum yoksa.
ben arabayla gidiyorum işe baktım iyice şişiyorum etkiliyor hareketsizlik çok etkliyor açlık otu iç akşamdan :)Yürüyüş yapabilseydim daha iyi.olacakti. Direksiyon egitimine başladım ondan mi bilmem kabizim ilaç içeceğim bugun.