- 15 Eylül 2018
- 2.553
- 7.539
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #12.341
Tmm cnm listeye ekliyorum kolay gelsin cnmIkra meyra kaptanim bu qrale bayağı yoğunum görüyorsunuz giremiyorum iki hafta kadar izin alabilir miyim sonra eskisi gibi döneceğim
Wc sorunu yaşayınca kayısı çayı iç cnmTuvalete çıkma sorunu bend de var iki gündür. Regl de olamadım şiştikçe şiştim
En iyi kayısı çayı iç cnm wc sorunu yaşayınca tüketinGünaydın benim de tam tersi bir wc sorunum var o kadar halsiz bırakıyor ki insanıRegl ağrılarım da başladı dün o kadar yürümeye bugün bir baktım 900 gr almışım gibi görünüyor hayret yani
Harika görünüyorlar bol yeşillik ve sebze yiyebilenlere çok imreniyorumMerhaba arkadaşlar2-3 günlük menüm
Bugün kahvaltı ıspanak yumurta
Merhaba hoşgeldinMerhaba arkadaslar.bende araniza katilmak istiyorum.1.5 yil once dogum yaptim.simdi kalan kilolarimi vermek istiyorum.en cok.ihtiyacim olan sey motivasyon.
Afiyet olsun ara ogunun cok tatlı gözüküyorSelamlar hanımlar
Öğle : 3 dilim tam buğday ekmeğine avokado sürüp yedim
Ara : çeyrek muz,1 şeftali, küçük bir salkım üzüm, sütlü filtre kahve
Akşam : Yeşil salata 60 Gr piliç füme
Yav ben bir sürü sağlık programından vs almam gereken kalori miktarını hesaplattım 1700 çıkıyor ondan 500 kalori düşük 1200 kalori ile kilo verme olması lazım ama olmadı
Spor yok 1 saat pazar gezdim pahalılıktan söylene söylene
Marol ne kız allah iyiliğini versinMerhaba arkadaşlar2-3 günlük menüm
Bugün kahvaltı ıspanak yumurta
Teşekkür ederimAfiyet olsun ara ogunun cok tatlı gözüküyorfinali super olmus
Meyve yediğim zaman daha cok acıkıyorum.özellikle elma
Hurmayı cok seviyorum birde kuru inciri daha tatlı geliyorTeşekkür ederimElma beni de çok acıktırıyor ama regl yaklaştı tatlı krizime çözüm olsunlar diye yiyorum
Suyu az mi iciyorsun ? Hurma, badem muz yiyebilirsin ben tahin döküp yiyorum süt yapar mi bilmem.ama bebeğe cok yaradı. Acıkırsam çorba içiyorum gecistirmiyorum. Emzirdigim icin bebeğin hakkına giremem. Protein açısından zengin beslenmeye gayret gösteriyorum aç kalmıyorum. Acıkınca sapitip önüme ne gelirse yiyorum yoksa.Dün adrt oldum diye sevindim ama yok yani lekelenme şeklinde sadece. Adet olamıyorum sütüm azalıyor regl döneminde bugün iyice gitti. Döndüre döndüre emziriyorum ama yok yani Süt yok. Dün akşam salataya bol dereotu koydum işe yaramadı. Ne yapıcam bilmiyorum