- 15 Şubat 2015
- 2.386
- 4.015
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #12.321
P.tesi degilmiydi baskül gunumuz kaçırdım mi benkızlar Bol eksiler olsunumarım güzel eksiler olur ben hala regl olamadım
Afiyt olsun köfteler cok güzel gözüküyorKızlaar ne kadar az yiyorsunuz yaa ben çok yiyorum galiba
Sabah 10.30 klasik kahvaltım
domates salatalık peynir zeytin haşlanmış yumurta ceviz fındık ayçekirdeği
16.00 tarçınlı filtre kahve çerez pastiçin yarısını yedim
20.00 fotoğraftakileri yedim. Oğlumla yedik o yüzden köftelerin hepsi banaa değil :)
Tatlı ve çerezi abarttım
Yarın kuruyemiş ve çere yemicem. İlk öğünümü de 12de yapmaya çalışıcam
Pazartesi günü cnmP.tesi degilmiydi baskül gunumuz kaçırdım mi ben
Cok birşey degilmis mercimekli erişte miktarını ayarladıysangünaydın kızlar dün ne kadar güzel günü kapatıyordum annem en sevdiğim mercimekli erişte yaptızorla sen ye die yaptım dedi yemek zorunda kaldım pof bütün gün yaptıklarım çöp oldu
Yazmayı unutmuşum12.00 salatalık domates biberli taze soğanlı omlet zeytin peynir fındık yer fıstığı çay
Bisküvi yedim paketin çeyreğini
Arada su ve yeşilçay
18.00
5 tane dolma etli bulgurlu, bol yoğurt, bir muz yerli olandan, fındık
Bence çok olmamış poğaça akşam yemeğiyle gayet de dengelenmiş görünüyor. Hem arada olmalı yaSabah 09.00 1 yumurta 2 pogaca domates zeytin peynir tahin pekmez
15.00 1 dilim.armut
19.00 1 kase corba 1 tabak taze fasulye yemeği yogurt
Pogaca cok oldu tutamadim kendimi buzluktan çıkardım kayinvalide icin.
Kayısılı form çayı harika bişey dene istersenSelam kahvaltı 12:00 1 yumurta, 2 parmak peynir, 1dilim ekmek, çay
Ara activya tuvalete çıkamıyorum 2 gündür
Akşam erişte 4 kaşık, 3 köfte
19:30 C vitaminli soda
Hareket harekettir 2 gun kendin icin birşey yapabiliyorsun ne guzelBirde kızlar pilates e hafta da 3 gün gidiyordum 1 ay doldu bacaklarda iyi sıkılaşma var karın ve kollar aynı daha. Şimdi iş dolayısı ile 2 güne çektim salı-perşembe etkili olur mu yine de az mı 2 gün sizce reformer pilates, normal pilates yapan arkadaşlar??? Herkes e bol eksikler
Yürüyüş yapabilseydim daha iyi.olacakti. Direksiyon egitimine başladım ondan mi bilmem kabizim ilaç içeceğim bugun.Bence çok olmamış poğaça akşam yemeğiyle gayet de dengelenmiş görünüyor. Hem arada olmalı ya
Afiyt olsun aynı sorun Bend e de var şurup içmeyi düşünüyorum bugunSelam kahvaltı 12:00 1 yumurta, 2 parmak peynir, 1dilim ekmek, çay
Ara activya tuvalete çıkamıyorum 2 gündür
Akşam erişte 4 kaşık, 3 köfte
19:30 C vitaminli soda