- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.781
- 39
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #12.281
Afiyet olsunBugünkü menüm
Öğlen : 2 yumurtayla yağsız menemen,25 gr yağsız beyaz peynir,1 dilim tam buğday ekmeği
Ara : Sütlü filtre kahve
Akşam : 1 tabak yağsız makarna ve 2 kaşık yoğurt
Spor yok maalesef
1 ayda 12 kilo cok olmuş ama siz yine yaparsınız öncesinde başarmışsınız yine olur.Merhabalar hanımlar geri geldiiiimmmm bu diyetle çok güzel kilolar vermiştim sürekli de takipteydim burayı. Yalnız maalesef çoook kilo geri alarak geldim.Kilomu korudum korudum ama son 1 ayda hormonal düzensizliklerden tatlı isteğimi bastıramadım,önünü alamadım ve geri 12 kilo aldım kolesterolüm aldı başını gitti tiroid durma noktasına geldi. En kötüsü de yarım saat bile yürüyemiyorum. Ama umutsuz değilim geldiği gibi gidecekler
Kendime damak zevkime uygun bütçeme de uygun bir diyet buldum ve başladım.Hadi bakalım hayırlısı inşallah bu sefer muradıma edeceğim
Yıldız yarışlarında ben de varım kabul ederseniz
EvetIkra meyra canim diyet uzerine instagram hesabında var mi? Sanki burda paylaştıklarını orda görür gb oldum
Hoş geldin canım nasılsın diyemiyorum yazmışsın çok geçmiş olsun cnm sen başarırsin inanıyorum aziminle bol eksiler olsunMerhabalar hanımlar geri geldiiiimmmm bu diyetle çok güzel kilolar vermiştim sürekli de takipteydim burayı. Yalnız maalesef çoook kilo geri alarak geldim.Kilomu korudum korudum ama son 1 ayda hormonal düzensizliklerden tatlı isteğimi bastıramadım,önünü alamadım ve geri 12 kilo aldım kolesterolüm aldı başını gitti tiroid durma noktasına geldi. En kötüsü de yarım saat bile yürüyemiyorum. Ama umutsuz değilim geldiği gibi gidecekler
Kendime damak zevkime uygun bütçeme de uygun bir diyet buldum ve başladım.Hadi bakalım hayırlısı inşallah bu sefer muradıma edeceğim
hoşgeldin canım motiven ile yaparsın inşMerhabalar hanımlar geri geldiiiimmmm bu diyetle çok güzel kilolar vermiştim sürekli de takipteydim burayı. Yalnız maalesef çoook kilo geri alarak geldim.Kilomu korudum korudum ama son 1 ayda hormonal düzensizliklerden tatlı isteğimi bastıramadım,önünü alamadım ve geri 12 kilo aldım kolesterolüm aldı başını gitti tiroid durma noktasına geldi. En kötüsü de yarım saat bile yürüyemiyorum. Ama umutsuz değilim geldiği gibi gidecekler
Ne çok artı olmuşuz bu hafta
Ben cuma devam edeceğim tatildeyim geliyorum kilolarimla gümbür gümbürNe çok artı olmuşuz bu hafta
Hoşbulduk teşekkür ederim bu sefer olacakhoşgeldin canım motiven ile yaparsın inş
Baktım aynı fotolar sonra senin olabileceğin aklıma geldi. Takipçin oldum ama 21 başlayamadım kotu zamana denk geldi bir dahaki sefereKim olarak