İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Seni çok merak ediyorum canim kaçirdim galiba verebildinmi
Bide herkez yanina şu kadar verdim yazsa anlamiyorum kim kaç kilo vermiş ben❤
İlk sayfada güncelledim canım oradan bakarak eksilmeleri görürsün ben 13.30 da kahvaltı yapıcam dün 19.30 otırup yemek yedik korkuyomda o kadar ugraşa 18 saatim dolsun en son ben paylaşacam sanırım

Bence daha da azaldı regl oldugum ıcın net göstermıo şimdide tartı 72.3 gosterıyor biraz once 72.4 du

Tok karnına mi tartılıyorsun su bile içmeden tartılıyorum ben
Yok canım tok değil su içtim sabah 7 de 350 mlm dünkü kebam içirdide içirdi saat 9.30 da 350 mlm içtim en düşük baskül hangi ise onu yuklerim buraya 12 de başlarım tartılmaya birde regl olucam sanırım ya bugun ya yarın o kadar suya şişitim

Bence daha da azaldı regl oldugum ıcın net göstermıo şimdide tartı 72.3 gosterıyor biraz once 72.4 du
Ben yemek saatine 1 saat kala tartılıyorum hani diyet öncesi uyandıgımızda 30 dkkk sonra tartılırdık kahvaltımızı yerdik ama şimdi
Saat 13.30 da yapıyorum yada 12.30 da öncesi daha erkendi onun için bekliyorum

Valla ben öğlene hiç bir şey yemeden +1 gösteririm. Kahveydi, suydu derken. Sabah kalktım wc ye gittim ve tartımın üstüne çıktım. Elinde telefon varken bile fark ediyor benim ki 400 gr oynuyor. Kamerayı açtım, önce tartıldım o bir süre duruyor ya ekran, orada çektim eksik çıkmak için tüm şartları uyguladım

Bende wc cıkmaya başladım

İlk sayfada güncelledim canım oradan bakarak eksilmeleri görürsün ben 13.30 da kahvaltı yapıcam dün 19.30 otırup yemek yedik korkuyomda o kadar ugraşa 18 saatim dolsun en son ben paylaşacam sanırım
Ama o saatte aç olsan bile suyu baya içmiş olursun canım, az eksi görmüş olursun bence

Her tartıya çıktıgımda farklı gosterıyor .Yarın paylaşıcam.

Aynen ben memnunum sonuçtan
Bir yıldır 56 görmemiştim
Dün tuvalete çıkamadım, regl de gecikti gelmedi hala bunları da düşününce iyi sonuç
bence cok iyi sonuç kılon da az ve kbızlık verdirmiyor kendimden biliyorum bu sefer yeş,lçay ve su etki etti bana

Bende her şeyi çıkarır tartılırım yani risk alamam kusura bakmasın tartıcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…