- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
Süperr canım daha ne olsun76 ile başladım kuzu, 3 gün önce ki kilo yu yazdım sana normalde 2kg var, ama hatalarım var tsbi
İlk sayfada güncelledim canımSeni çok merak ediyorum canim kaçirdim galiba verebildinmi
Bide herkez yanina şu kadar verdim yazsa anlamiyorum kim kaç kilo vermiş ben❤
Tok karnına mi tartılıyorsunİlk sayfada güncelledim canımoradan bakarak eksilmeleri görürsün ben 13.30 da kahvaltı yapıcam dün 19.30 otırup yemek yedik korkuyomda o kadar ugraşa 18 saatim dolsun en son ben paylaşacam sanırım
Yok canım tok değil su içtim sabah 7 de 350 mlm dünkü kebam içirdide içirdi saat 9.30 da 350 mlm içtimTok karnına mi tartılıyorsunsu bile içmeden tartılıyorum ben
Ben yemek saatine 1 saat kala tartılıyorum hani diyet öncesi uyandıgımızda 30 dkkk sonra tartılırdık kahvaltımızı yerdik ama şimdiBence daha da azaldı regl oldugum ıcın net göstermıo şimdide tartı 72.3 gosterıyor biraz once 72.4 du
Valla ben öğlene hiç bir şey yemeden +1 gösteririm. Kahveydi, suydu derken. Sabah kalktım wc ye gittim ve tartımın üstüne çıktım. Elinde telefon varken bile fark ediyor benim ki 400 gr oynuyor. Kamerayı açtım, önce tartıldım o bir süre duruyor ya ekran, orada çektimYok canım tok değil su içtim sabah 7 de 350 mlm dünkü kebam içirdide içirdi saat 9.30 da 350 mlm içtimen düşük baskül hangi ise onu yuklerim buraya 12 de başlarım tartılmaya birde regl olucam sanırım ya bugun ya yarın o kadar suya şişitim
Baskül yine göremedimBence daha da azaldı regl oldugum ıcın net göstermıo şimdide tartı 72.3 gosterıyor biraz once 72.4 du
Bende wc cıkmaya başladımValla ben öğlene hiç bir şey yemeden +1 gösteririm. Kahveydi, suydu derken. Sabah kalktım wc ye gittim ve tartımın üstüne çıktım. Elinde telefon varken bile fark ediyor benim ki 400 gr oynuyor. Kamerayı açtım, önce tartıldım o bir süre duruyor ya ekran, orada çektimeksik çıkmak için tüm şartları uyguladım
Ama o saatte aç olsan bile suyu baya içmiş olursun canım, az eksi görmüş olursun benceİlk sayfada güncelledim canımoradan bakarak eksilmeleri görürsün ben 13.30 da kahvaltı yapıcam dün 19.30 otırup yemek yedik korkuyomda o kadar ugraşa 18 saatim dolsun en son ben paylaşacam sanırım
Ama yine de sabah hiç bir şey yemeden ilk tartı değilse fazla çıkar.Bende wc cıkmaya başladım
Sürekli tartılma bence rahat ol. Bu hafta gitmesin haftaya gider. Hem siskinlikte gitmiş olur daha çok giderHer tartıya çıktıgımda farklı gosterıyor .Yarın paylaşıcam.
700 mlm su içtim 7 ve 9.30 da tartı öncesi içim hala su istiyorAma o saatte aç olsan bile suyu baya içmiş olursun canım, az eksi görmüş olursun bence
Sinir oldumSürekli tartılma bence rahat ol. Bu hafta gitmesin haftaya gider. Hem siskinlikte gitmiş olur daha çok gider
bence cok iyi sonuç kılon da az ve kbızlık verdirmiyor kendimden biliyorum bu sefer yeş,lçay ve su etki etti banaAynen ben memnunum sonuçtan
Bir yıldır 56 görmemiştim
Dün tuvalete çıkamadım, regl de gecikti gelmedi hala bunları da düşününce iyi sonuç
100 fazla yada 200 eksi fark etmez canım pazartesi sonuç daha iyi olucak kural bugunHer tartıya çıktıgımda farklı gosterıyor .Yarın paylaşıcam.
Bende her şeyi çıkarır tartılırım yani risk alamam kusura bakmasın tartıcımValla ben öğlene hiç bir şey yemeden +1 gösteririm. Kahveydi, suydu derken. Sabah kalktım wc ye gittim ve tartımın üstüne çıktım. Elinde telefon varken bile fark ediyor benim ki 400 gr oynuyor. Kamerayı açtım, önce tartıldım o bir süre duruyor ya ekran, orada çektimeksik çıkmak için tüm şartları uyguladım
Ne güzelbence cok iyi sonuç kılon da az ve kbızlık verdirmiyor kendimden biliyorum bu sefer yeş,lçay ve su etki etti bana
Resım cekmedım .Haftaya paylaşırım o halde pazartesi sureklı degısık çıktıgı ıcın netlıgınden suphe duydum .100 fazla yada 200 eksi fark etmez canım pazartesi sonuç daha iyi olucak kural bugun