İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Günaydın:KK68:
27 Mayıs — 57.4
1 Haziran — 56.8
5 günde giden -600 gram :halay:ayda 3 kilo versem bana yeter diyerek çıktığım bu yolda 600 gr beni mutlu etti valla:KK48:
Süpersin tatlım olsun eksilmek iyidir 600 grm harika bence pazartesi tam 1 hafta olucak bu 5 günlük 😍

Günaydin kizlar mobilden yükleyemedim fotoyu ugrastirdi baya:63:
Pazartesi 25 mayis:71.1
pazartesi 1 haziran:68.4
eksi:2.7
Valla çok sasirdim bi sevindirik oldum anlatamam ama sanirim bunun 1 kg su regl siskinligiydi:KK8:
Bütün ödemi attim bence.

Eklentiler

• 20200601_081450[1].jpg
    20200601_081450[1].jpg
    29 KB · Görüntüleme: 14
Haftanın yıldızı senmi olucaksın yoksa harikasın 1.90 eksilmişin mavi kalpler maşalahın olsun 💙💙💙💙😍
Tesekkur ederim canim insallah bu hafta da bozmam epeydir verememiştim ustune bayramda aldim odemdi cogu gitti ama sonunda 61 i gordum bu beni gazlar artik bu hafta 500 gr bile versem cok iyi benim icin

Bu diyette yasak yok. Sadece dikkat etmek daha aktif kilo verdiriyor. Zaten uzun süreli (ki önerilen 12 saatten fazlası) açlıktan sonra kendine uygun küçük öğünler hazırlıyorsun. Ilk hafta saatlere alışma olarak yap. Ben ve bir çok kişi zaten uzun zamandır diyet yaptığımız ya da yapmaya çalıştığımız😂 için hemen düzenleme yapabiliyoruz. Moralini bozma menüleri ve haftalık kilo aşamalarını takip ederek kendine uygun düzenleme yap. 😘
27 aralıktan beri ıf yapıyorum.Ama hiç bu kadar karbonhidratlı beslenmemiştim

Valla çok sasirdim bi sevindirik oldum anlatamam ama sanirim bunun 1 kg su regl siskinligiydi:KK8:
Bütün ödemi attim bence.
Vay be :rolleyes:
Haftada 1 kilo vermek bile hayal bana:KK70:
Sana maşallah, devamını diliyorum canım harikasın:KK9:

Bütün ödemi attim bence.
Çalışmanında etkisi böyle eksiler gösteriyor çok çok süper diyorum bakalım gunun yıldızı kim olucak 💙💙💙💙💙 buda maşallah olsun 😍😍😍 2.70 eksilme tabi biz 5 günlük basküllerin paylaşımı yapıyoruz senin adına çok sevindim 😍😍

Çalışmanında etkisi böyle eksiler gösteriyor çok çok süper diyorum bakalım gunun yıldızı kim olucak 💙💙💙💙💙 buda maşallah olsun 😍😍😍 2.70 eksilme tabi biz 5 günlük basküllerin paylaşımı yapıyoruz senin adına çok sevindim 😍😍
Aynen benim ki 1 haftalık tam hem de.
Belki 5 günlük yapsam yarim kilo ya da 1 kilodur. Regl öncesi ciddi fark ediyor bir de benim. Asıl sonuç haftaya olacak. Yani ben bu diyetle ne kadar kaybediyorum ancak haftaya düzenli yaparsam görebilirim🤣🤣

Aynen benim ki 1 haftalık tam hem de.
Belki 5 günlük yapsam yarim kilo ya da 1 kilodur. Regl öncesi ciddi fark ediyor bir de benim. Asıl sonuç haftaya olacak. Yani ben bu diyetle ne kadar kaybediyorum ancak haftaya düzenli yaparsam görebilirim🤣🤣
Evet düzen için 3 haftada oturuyor ama ben çok begendim bende isterim 2.70 😍😍😎😎

Tuvalet sorunun var mı🤔
Benim 2 aydır var mesela bazen iyiyim bazen fenalardayımdır, dünde hiç çıkamadım tuvalete. O yüzden daha fazla yansırdı bugün aslında ama olmadı😅 Bide regl 2 gün gecikti oda etkili:KK53:
Senin de varsa etkiliyordur.
Birde yeşilçay falan içiyormuydun🤔
Canim anca yazabildim evet o sorun var malesef ama bitki çayini az içtigimi fark ettim artırıcam

X