- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
Süpersin tatlım olsun eksilmek iyidir 600 grm harika bence pazartesi tam 1 hafta olucak bu 5 günlükGünaydın
27 Mayıs — 57.4
1 Haziran — 56.8
5 günde giden -600 gramayda 3 kilo versem bana yeter diyerek çıktığım bu yolda 600 gr beni mutlu etti valla
Tesekkur ederim canim insallah bu hafta da bozmam epeydir verememiştim ustune bayramda aldim odemdi cogu gitti ama sonunda 61 i gordum bu beni gazlar artik bu hafta 500 gr bile versem cok iyi benim icinHaftanın yıldızı senmi olucaksın yoksa harikasın 1.90 eksilmişin mavi kalpler maşalahın olsun
27 aralıktan beri ıf yapıyorum.Ama hiç bu kadar karbonhidratlı beslenmemiştimBu diyette yasak yok. Sadece dikkat etmek daha aktif kilo verdiriyor. Zaten uzun süreli (ki önerilen 12 saatten fazlası) açlıktan sonra kendine uygun küçük öğünler hazırlıyorsun. Ilk hafta saatlere alışma olarak yap. Ben ve bir çok kişi zaten uzun zamandır diyet yaptığımız ya da yapmaya çalıştığımıziçin hemen düzenleme yapabiliyoruz. Moralini bozma menüleri ve haftalık kilo aşamalarını takip ederek kendine uygun düzenleme yap.
Vay beGünaydin kizlar mobilden yükleyemedim fotoyu ugrastirdi baya
Pazartesi 25 mayis:71.1
pazartesi 1 haziran:68.4
eksi:2.7
Valla çok sasirdim bi sevindirik oldum anlatamam ama sanirim bunun 1 kg su regl siskinligiydi
Bütün ödemi attim bence.
Çalışmanında etkisi böyle eksiler gösteriyor çok çok süper diyorum bakalım gunun yıldızı kim olucakGünaydin kizlar mobilden yükleyemedim fotoyu ugrastirdi baya
Pazartesi 25 mayis:71.1
pazartesi 1 haziran:68.4
eksi:2.7
Valla çok sasirdim bi sevindirik oldum anlatamam ama sanirim bunun 1 kg su regl siskinligiydi
Bütün ödemi attim bence.
Yaaa çok teşekkürler.Vay be
Haftada 1 kilo vermek bile hayal bana
Sana maşallah, devamını diliyorum canım harikasın
Baskülü cekmeyı unuttum koyarım birazdanBaskül benmi göremiyorum acaba
Aynen ben memnunum sonuçtanSüpersin tatlım olsun eksilmek iyidir 600 grm harika bence pazartesi tam 1 hafta olucak bu 5 günlük
Aynen benim ki 1 haftalık tam hem de.Çalışmanında etkisi böyle eksiler gösteriyor çok çok süper diyorum bakalım gunun yıldızı kim olucakbuda maşallah olsun 2.70 eksilme tabi biz 5 günlük basküllerin paylaşımı yapıyoruz senin adına çok sevindim
5 gunlük eksilme canım bu hafta birazcık da dikkat oldumu fazla gider 300 eksilme oldu sanki olsun eksilme var süper birde minik bebegin var
Evet düzen için 3 haftada oturuyor ama ben çok begendim bende isterim 2.70Aynen benim ki 1 haftalık tam hem de.
Belki 5 günlük yapsam yarim kilo ya da 1 kilodur. Regl öncesi ciddi fark ediyor bir de benim. Asıl sonuç haftaya olacak. Yani ben bu diyetle ne kadar kaybediyorum ancak haftaya düzenli yaparsam görebilirim
Canim anca yazabildim evet o sorun var malesef ama bitki çayini az içtigimi fark ettim artırıcamTuvalet sorunun var mı
Benim 2 aydır var mesela bazen iyiyim bazen fenalardayımdır, dünde hiç çıkamadım tuvalete. O yüzden daha fazla yansırdı bugün aslında ama olmadıBide regl 2 gün gecikti oda etkili
Senin de varsa etkiliyordur.
Birde yeşilçay falan içiyormuydun
Bu rakımı ben çok istiyorumYa şu metabolizmanin yaptıgına bak ele güne karşi 100 gr verir yaEki Görüntüle 2642829
2 diyelim ona haftaya da böyle sonuç alırsam ki almak için çabaliycam, eski kıyafetlerimi çıkarıcam, ütüleyip asıcam gözümün önüne.Evet düzen için 3 haftada oturuyor ama ben çok begendim bende isterim 2.70
76 ile başladım kuzu, 3 gün önce ki kilo yu yazdım sana normalde 2kg var, ama hatalarım var tsbi5 gunlük eksilme canım bu hafta birazcık da dikkat oldumu fazla gider 300 eksilme oldu sanki olsun eksilme var süper birde minik bebegin var
Seni çok merak ediyorum canim kaçirdim galiba verebildinmiBu rakımı ben çok istiyorumhedefim 58 arada duraklamalar olur cnm bu hafta istediğin kilolar gidecek