İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
O zaman haftalık özetimi geçiyorum kendimi görmek için.
Diyete başlamadan önce ki hafta aşırı yemiştim. Tatlı hamur işi çok çok abartmıştım.
Bu hafta Porsiyon kontrolünde bazen akşamları kaçırdığımı düşünüyorum. Ekmeğim mayasız kepekli yufkaydı ve 4 5 kere yedim. Çok peynir tükettim. Et, balık, tavuk, yumurta tükettim.
Pazartesi hariç tatlı yemedim sadece 3 kere falan bitter çikolata yedim kahveyle.
Işe hergun 20dk yürüyerek gidip geliyorum. Geldiğimde soğumadan min 15 dk max 30 dk leslie yaptım. 2 gün de yarim yamalak hiit yaptım.
Cumartesi sıvı detoks yaptım, sabah ac karnına leslie 3 mile yaptım, hiit yaptım bence bu çok etkili oldu ac karnına sporda ciddi ter attım. Sonra toplamda 80 dk yürüdüm. Uzak bir markete gittim pazar günü sabah leslie yaptım 30 dk çok yordu bu beni. Tüm gün yeşil sıvı beslenmeye çalıştım ama sonra bozdum yulaflı gevrekli bir şeyler tükettim ve meyve yedim.
Şimdi evde bi tepsi şekerpare var ve ben açlığın bitmesini bekliyorum 1 2 gömmek için
Bu hafta açık günüm yok spor için, mesai var biraz bakalim nasıl geçecek.

Body trimmer jimlastik aleti (....yola .com girin
80 tlden 29.50 düşmüş bilginize karın kası için

Çok tukettiklerim arasında kuruyemiste var. Açlığı ciddi anlamda kontrol ediyor bu bence.hafta sonu hariç genelde oglenleri çok kuruyemiş yedim.

ben emziren anne olduğunu bilmiyordum cnm zaten onun için yeşil çayı tavsiye etmedim yazdım ortaya kabul eden devam eder benimle. Bana emziriyorum dedi bende yeterki emzir içme olmaz dedim...sizde doğru olanı dediniz ama bakın benimle beraber burda 3 kişiye bile faydası olmamış inşallah emziren anneye olur yazık çok zor oluyor yoksa zateN ilaç falan alamıyoruz bari bitkisel çaylar fayda etse

Annenin elinden öpüyorum süperr maşallah 2 kilo neler yaptı anlatırmısın sen ne zaman 76 kilo dan 74.1 düştün birbirinize guzel enerji harika
nr güzel ya dimi insanın çevresinde biriyle diyet yapması çok güzel ben manevî ablamla yapıyordum buluştuğumuzda ona göre yer içerdik yürüyüş yapardık corona kara kedi oldu aramıza girdi yalnızım su an bu süreçte ama burda siz varsınız umarım hedeflerimize ulaşırız

Annenin elinden öpüyorum süperr maşallah 2 kilo neler yaptı anlatırmısın sen ne zaman 76 kilo dan 74.1 düştün birbirinize guzel enerji harika
Şuan şekeri sakladım çay şekerini ,reçele yumulmustu kızdım beni kandırıyor,attım şekeri keyfin bilir dedim. Kendini kandırıyor annem :) ne yaptı habire kaçamak yapıyor ama ben vicdan yaptırıyorum. Onun ne yediğini yazaniycam çünkü gizli biseyler çevirir o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…