- 26 Şubat 2018
- 592
- 958
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.021
Tabiki hedefim 65Canım son hedefini yazarmısın ilk sayfaya güncelliyorum
Hoş geldinizİlk tartım 70.6 hedefim59.9 18/6 yapacağım inşaallah
En son hedef dimiTabiki hedefim 65hadi inşallah
ya yazamamışım. Aralıktan beri kaç kilo kaybettin? Çok iyi ya bu kadar devam ettirmek27 aralıktan beri ıf yapıyorum.Ama hiç bu kadar karbonhidratlı beslenmemiştim
Çok tukettiklerim arasında kuruyemiste var. Açlığı ciddi anlamda kontrol ediyor bu bence.hafta sonu hariç genelde oglenleri çok kuruyemiş yedim.O zaman haftalık özetimi geçiyorum kendimi görmek için.
Diyete başlamadan önce ki hafta aşırı yemiştim. Tatlı hamur işi çok çok abartmıştım.
Bu hafta Porsiyon kontrolünde bazen akşamları kaçırdığımı düşünüyorum. Ekmeğim mayasız kepekli yufkaydı ve 4 5 kere yedim. Çok peynir tükettim. Et, balık, tavuk, yumurta tükettim.
Pazartesi hariç tatlı yemedim sadece 3 kere falan bitter çikolata yedim kahveyle.
Işe hergun 20dk yürüyerek gidip geliyorum. Geldiğimde soğumadan min 15 dk max 30 dk leslie yaptım. 2 gün de yarim yamalak hiit yaptım.
Cumartesi sıvı detoks yaptım, sabah ac karnına leslie 3 mile yaptım, hiit yaptım bence bu çok etkili oldu ac karnına sporda ciddi ter attım. Sonra toplamda 80 dk yürüdüm. Uzak bir markete gittimpazar günü sabah leslie yaptım 30 dk çok yordu bu beni. Tüm gün yeşil sıvı beslenmeye çalıştım ama sonra bozdum yulaflı gevrekli bir şeyler tükettim ve meyve yedim.
Şimdi evde bi tepsi şekerpare var ve ben açlığın bitmesini bekliyorum 1 2 gömmek için
Bu hafta açık günüm yok spor için, mesai var biraz bakalim nasıl geçecek.
Annenin elinden öpüyorum süperr maşallah 2 kilo neler yaptı anlatırmısın sen ne zaman 76 kilo dan 74.1 düştün birbirinize guzel enerji harikaAnnem, 96 kg ,şimdi 94 kg
Yinede hiç olmamış cnm biraz daha dikkatMerhaba kızlar
Eşim evde olunca durumlar fenaa
10.00 da yazmaya utandıgım bi kahvaltı
14.00 kahve şekersiz
18.00 katmer çay
20.00 çay 3 kurabıye
ben emziren anne olduğunu bilmiyordum cnm zaten onun için yeşil çayı tavsiye etmedim yazdım ortaya kabul eden devam eder benimle. Bana emziriyorum dedi bende yeterki emzir içme olmaz dedim...sizde doğru olanı dediniz ama bakın benimle beraber burda 3 kişiye bile faydası olmamış inşallah emziren anneye olur yazık çok zor oluyor yoksa zateN ilaç falan alamıyoruz bari bitkisel çaylar fayda etseBünye farkı cnm sana olmaz başkasına uyar ben önerdim o yapar fayda sagladı yada saglamadı der hem ben sutu artır hemde kendisindeki şişliği alır diye yazdım yeşil cay sut döneminde uygun değildir
Zencefil cayda sut verene uygundur bagışıklık içinde uygundur sutte artırır
Adam ben yemeyınce huzursuz oluyor yemeyı sevıyoruz zaten o kılolar ordan gelıyorYinede hiç olmamış cnm biraz daha dikkat
Genital sağlık açısından da çok çok iyi. Ben küçük bir saksıya tohum attım bakalim çıkacak mi
nr güzel ya dimi insanın çevresinde biriyle diyet yapması çok güzel ben manevî ablamla yapıyordum buluştuğumuzda ona göre yer içerdik yürüyüş yapardık corona kara kedi oldu aramıza girdi yalnızım su an bu süreçte ama burda siz varsınız umarım hedeflerimize ulaşırızAnnenin elinden öpüyorum süperr maşallah 2 kilo neler yaptı anlatırmısın sen ne zaman 76 kilo dan 74.1 düştün birbirinize guzel enerji harika
Kız bakma valla eşine benimkide öyleydi küserdi sen benimle yemek yemek istemiyorsun derdi ona uydum aldım kilo sonrada dikkat et yaşın daha küçük kilo almışsın dediAdam ben yemeyınce huzursuz oluyor yemeyı sevıyoruz zaten o kılolar ordan gelıyor
Kabızlık sorunu yaşayanlar yapsın bunu. Kabak, kuru kayısı, ananas, yulaf, çiğ kuruyemiş, kabızlığa iyi geliyor.Benim kabak detoksumda dereotu var 3-4 dal ekleniyorbugun hem kabak hem ananas detoks yapıcam
Şuan şekeri sakladım çay şekerini ,reçele yumulmustu kızdım beni kandırıyor,attım şekeri keyfin bilir dedim. Kendini kandırıyor annem :) ne yaptı habire kaçamak yapıyor ama ben vicdan yaptırıyorum. Onun ne yediğini yazaniycam çünkü gizli biseyler çevirir o :)Annenin elinden öpüyorum süperr maşallah 2 kilo neler yaptı anlatırmısın sen ne zaman 76 kilo dan 74.1 düştün birbirinize guzel enerji harika