İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Resım cekmedım .Haftaya paylaşırım o halde pazartesi sureklı degısık çıktıgı ıcın netlıgınden suphe duydum .
Kahvaltı vs yaptınızmı ? Yapmadıysanız 1 saat bekleyin yada uygulama pencereniz neydi ben 18/6 yapıyorum 18 saat açlıgımı bekliyorum 17.30 saat açliğim öncesi tartılacam sizde yemediyseniz suda içmeyin 2-3 saat sonra tartılın

Resım cekmedım .Haftaya paylaşırım o halde pazartesi sureklı degısık çıktıgı ıcın netlıgınden suphe duydum .
Canim bu kadar takılma hepimiz ayniyız kimse seni yargilamaz bak ben 5 gün açliktan öldüm gr vermemişim tam dalga geçmelik
Ama ilk paylaşanlardanim
Neyse o kilon başlarsin biryerden
Paylaş gitsin

Su içtim.Kahvaltı yapmadım.Lavoboyada çıkmadım .Şu an calışıorum .Su içmek zorundaydım.

Canim bu kadar takılma hepimiz ayniyız kimse seni yargilamaz bak ben 5 gün açliktan öldüm gr vermemişim tam dalga geçmelik
Ama ilk paylaşanlardanim
Paylaş gitsin
400 gram vermısım ama her tartıldımda farklı cıkıo şu an adetım ondan dolayı

Ama ilk paylaşanlardanim
Paylaş gitsin
Burası motive alanımız ben hepimiz bugun paylaşım oldugunu biliyoruz ve paylaşıyoruz verdik yada vermedik yada az verdik bunu sorgulamıyoruz yanlışımız neyse geçen hafta neye dikkat etmediysek bu hafta gözden geçirip daha dikkatli olucagız ben her gun tam spor yapmadım yarım mekik yaptım en azından karın kasım oluşsun diye 3 gebeliğin verdiği az da olsa o sarkma gitsin bel fıtıgımdan kurtulayım eksi veya değilim bugunden itibaren leslie başlayacagım açlığa alışmayı bekledim hepimiz bol eksiler önce saglık

Çok motive edici sözler sende sogal canım

Burada paylaşmasam ben hafta sonu kesin yerdim de yerdim

400 gram vermısım ama her tartıldımda farklı cıkıo şu an adetım ondan dolayı
Çok iyi 400 yada 500 yada 300 önemli olan eksilme gün gelicek 1 kilo gidecek haftalık kendinize kilo belirleyin en düşük olsun pazartesi ye kadar 500 verecem dersin 800 vermiş olursun motive olursun

Ellerim düne göre şiş ödem oldumu elimden anıyorum regl yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…