-
- Konu Sahibi Ikra meyra
Yemedim daha yaptım evi mis gibi kokuttumBu günmü yedin canım reglden ama keşke gunduz yeseydinyarın dengelersin cnm üzme kendini regl öyle yapar takılma
Ohh iyi bari yemede zaten pis o pis şeker neymişki tatlı neymişki ben tanımıyorum neydiYemedim daha yaptım evi mis gibi kokuttumyarın yeme saatinde yiyecegim birilerini de cagiramiyorum ki hızlıca bitirseler de bana bir şey kalmasa.
Ohh iyi bari yemede zaten pis o pis şeker neymişki tatlı neymişki ben tanımıyorum neydi
Neler neler denedim bende hiç biri işe yaramadı. Olmayınca olmuyor ağlayacak bebede yıne ağlıyorRezene tek başina içildiğinde sutu artırmaz destekler rezene +bol su ıhlamur + bol su bol bol su ile sutler artar doğa caylarıda destekler birde gunde 1 degil 3-4 kupa öneriliyor rezenenin etkisini alabilmek için gaz şişkinlik acısından rahatlatma yaptıgını kendim için düşünüyorumbebeklerimede 3-4 çay kaşık verdiğimde 30 dkk sonra rahatlayıp uyudugunuda gördüm bazen de uyumadıgını ya gaz derdi vardı yada başka derdi
Çok iyi, tebrik ederim canımGünaydın hanimlar ben de başlayamadım malesefama tartı da yine eksileri gördüm
Başlangıç 86.4
01.06.2020 85.8
Yeni hedefim 19 haziran a kadsr 80 in altına düşmekEki Görüntüle 2642823
Tuvalet sorunun var mıYa şu metabolizmanin yaptıgına bak ele güne karşi 100 gr verir yaEki Görüntüle 2642829
Evet ama 56.3 ü görecektim sözdeTildacim tebrik ediyorum 56 yı gördün
Süpersin canımGünaydın hanimlar ben de başlayamadım malesefama tartı da yine eksileri gördüm
Başlangıç 86.4
01.06.2020 85.8
Yeni hedefim 19 haziran a kadsr 80 in altına düşmekEki Görüntüle 2642823
Haftanın yıldızı senmi olucaksın yoksa harikasın 1.90 eksilmişin mavi kalpler maşalahın olsun
Canim ben ramazanin son haftasina kadar hep dikkat etmistim bu bayram arasi ani kilo degisimi olunca gitti ama yine de iyo gitti diuet yaptığım donem bi turlu gorememistim 61leri
resmen 2 kilo vermişsin 5 günde
Hayalimdeki kilolar tebriklerGünaydın
27 Mayıs — 57.4
1 Haziran — 56.8
5 günde giden -600 gramayda 3 kilo versem bana yeter diyerek çıktığım bu yolda 600 gr beni mutlu etti valla