İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Yemedim daha yaptım evi mis gibi kokuttum yarın yeme saatinde yiyecegim birilerini de cagiramiyorum ki hızlıca bitirseler de bana bir şey kalmasa.
Ohh iyi bari yemede zaten pis o pis şeker neymişki tatlı neymişki ben tanımıyorum neydi

Ohh iyi bari yemede zaten pis o pis şeker neymişki tatlı neymişki ben tanımıyorum neydi
ballı yaptım soğuk ballı şerbet yaptım. Gerçi aynı şey organik falan diyorlar ama inanmıyorum pek. Unu da yarı bile kullanmadım hindistan cevizi koydum da amaaan ben yarın bunları birilerine kitleyeyim. Bir iki neyse ondan bir şey olmaz ama 1 tepsi neden yani

Neler neler denedim bende hiç biri işe yaramadı. Olmayınca olmuyor ağlayacak bebede yıne ağlıyor

Ya şu metabolizmanin yaptıgına bak ele güne karşi 100 gr verir yaEki Görüntüle 2642829
Tuvalet sorunun var mı
Benim 2 aydır var mesela bazen iyiyim bazen fenalardayımdır, dünde hiç çıkamadım tuvalete. O yüzden daha fazla yansırdı bugün aslında ama olmadı Bide regl 2 gün gecikti oda etkili
Senin de varsa etkiliyordur.
Birde yeşilçay falan içiyormuydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…