- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
Ayyy tabiki buyursun cnm benim onun adınamı yazacaksınAnnem de yarın bize katılabilir mi, yarın tartı paylaşırım:)
Rezenede şişkinlik alır gaz alır süt artırırr ıhlamur sut arttırırYeşil çay emzrenler icebilseydi yapardım
Yok kız anam hiç biri birebir tutmuyor hepsi fiss vallahiResenede şişkinlik alır gaz alır ıhlamur sut arttırır
Anlamadım ben ikiz annesi çok tükettim bol sutumde oldu neden fıss olsun canım drlarda öneriyorYok kız anam hiç biri birebir tutmuyor hepsi fiss vallahi
canım o kadar kullandım ki o kadar içtim ki nr gaza fayda oldu nede sütüme yani artık bıkmıştım organik alıyordum yinede pes etmiyordum içiyordum kızıma iciriyordum yok yok fayda falan zerrzsini ben görmedimAnlamadım ben ikiz annesi çok tükettim bol sutumde oldu neden fıss olsun canım drlarda öneriyor
Kızım çok gazlı bir bebekti sütüm kesildi mama verdim yine aynıydı çayları veriyordum sanki hiç içmemiş gibiydi zaten bana faydası olmadi kızda 1 yıl pes etmeden denedim ona bile yaramadıAnlamadım ben ikiz annesi çok tükettim bol sutumde oldu neden fıss olsun canım drlarda öneriyor
Ben de emzirirken çok tükettim duvarlara fişkiriyorduAnlamadım ben ikiz annesi çok tükettim bol sutumde oldu neden fıss olsun canım drlarda öneriyor
O benim şansimdi demek bna fayda etmedi hiç biri çok zor günlerdi hiç tad alamadım o günlerdenBen de emzirirken çok tükettim duvarlara fişkiriyordu
76 idi yarın bakicamSenin kilo kaç
Bünye farkı cnm sana olmaz başkasına uyar ben önerdim o yapar fayda sagladı yada saglamadı der hem ben sutu artır hemde kendisindeki şişliği alır diye yazdım yeşil cay sut döneminde uygun değildirKızım çok gazlı bir bebekti sütüm kesildi mama verdim yine aynıydı çayları veriyordum sanki hiç içmemiş gibiydi zaten bana faydası olmadi kızda 1 yıl pes etmeden denedim ona bile yaramadı
Bünyeden bünyeye fark ediyor ben emzirirken hergün 1 yeşil çay içtim kötü etkisini görmedim rezene de içtim o da arttırmadı ilk çocuğum çok gazlıydı hiçbirşey fayda etmedi ama diğerleri gazlı değildi çok şükürO benim şansimdi demek bna fayda etmedi hiç biri çok zor günlerdi hiç tad alamadım o günlerden
Bende de hiç işe yaramadılarYok kız anam hiç biri birebir tutmuyor hepsi fiss vallahi
Pazar günleri yazılsınki menu daha dikkatli olmamızı saglıyor benim açımdanPazarlari yazmayalim bence
Rezene tek başina içildiğinde sutu artırmaz destekler rezene +bol su ıhlamur + bol su bol bol su ile sutler artar doğa caylarıda destekler birde gunde 1 degil 3-4 kupa öneriliyor rezenenin etkisini alabilmek için gaz şişkinlik acısından rahatlatma yaptıgını kendim için düşünüyorumBende de hiç işe yaramadılar
Yarın senden kurtuluyorum15.30 bekleyemedim gerçi bol su içtim bu saate kadar ama adet haftasına yaklaştım onunda ödemi var pazartesi nolcak bakalım bol sudanmı yoksa adet yaklaştıgı içinmiEki Görüntüle 2640481
Bu günmü yedin canım reglden ama keşke gunduz yeseydinBen ne yaptım biliyor musunuz? 1 tepsi şekerpare yaptımgeçen hafta da irmik helvasi yemiştim bu pazar akşamları bana bir şey oluyor evde kalmak yaramıyor bana. Yarın yerim kesin kayinvalidem de yaprak sarmış köfte yapmış yollamış onun yemeklerinin hastasıyım. Yarın bi tartiya çıksaydım da eksiyi görseydim motivasyon olur