İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Yemedim daha yaptım evi mis gibi kokuttum😂😂 yarın yeme saatinde yiyecegim 🤣 birilerini de cagiramiyorum ki hızlıca bitirseler de bana bir şey kalmasa.
Ohh iyi bari yemede zaten pis o pis şeker neymişki tatlı neymişki ben tanımıyorum neydi 😂😂

Ohh iyi bari yemede zaten pis o pis şeker neymişki tatlı neymişki ben tanımıyorum neydi 😂😂
🤣🤣 ballı yaptım soğuk ballı şerbet yaptım. Gerçi aynı şey organik falan diyorlar ama inanmıyorum pek. Unu da yarı bile kullanmadım hindistan cevizi koydum da amaaan😢 ben yarın bunları birilerine kitleyeyim. Bir iki neyse ondan bir şey olmaz ama 1 tepsi neden yani😂😂

Gunaydin ilk foto benden gelsin Ikra meyra Ikra meyra 20200601_081936.jpg

Rezene tek başina içildiğinde sutu artırmaz destekler rezene +bol su ıhlamur + bol su bol bol su ile sutler artar doğa caylarıda destekler birde gunde 1 degil 3-4 kupa öneriliyor rezenenin etkisini alabilmek için gaz şişkinlik acısından rahatlatma yaptıgını kendim için düşünüyorum 😊😍 bebeklerimede 3-4 çay kaşık verdiğimde 30 dkk sonra rahatlayıp uyudugunuda gördüm bazen de uyumadıgını ya gaz derdi vardı yada başka derdi 😊
Neler neler denedim bende hiç biri işe yaramadı. Olmayınca olmuyor ağlayacak bebede yıne ağlıyor 🤗

Ya şu metabolizmanin yaptıgına bak ele güne karşi 100 gr verir yaEki Görüntüle 2642829
Tuvalet sorunun var mı🤔
Benim 2 aydır var mesela bazen iyiyim bazen fenalardayımdır, dünde hiç çıkamadım tuvalete. O yüzden daha fazla yansırdı bugün aslında ama olmadı😅 Bide regl 2 gün gecikti oda etkili:KK53:
Senin de varsa etkiliyordur.
Birde yeşilçay falan içiyormuydun🤔

X