-
- Konu Sahibi Ikra meyra
Bu diyette yasak yok. Sadece dikkat etmek daha aktif kilo verdiriyor. Zaten uzun süreli (ki önerilen 12 saatten fazlası) açlıktan sonra kendine uygun küçük öğünler hazırlıyorsun. Ilk hafta saatlere alışma olarak yap. Ben ve bir çok kişi zaten uzun zamandır diyet yaptığımız ya da yapmaya çalıştığımızfenalardayım.Karbonhidratlı öğünler yaptım maalesef.
Yok bozmuyor muhteşem 4 lü 1 cubuk tarcınAa tarçında mi koyuyoruzben onu atlamışım. Ananas kokusu muhteşem oluyor ya tarcın bozmasın
İyi geçmiş leslie de tam olmuş süpersnSabah 1dilim ekmek ve 1 dilim su böreği annen yapmış dayanamadım onlar ile kahvaltı,ara öğün 2 hurma ve millet çay icerkrn bı pasta gibi bişey vardı iki lokma o ara öğün, sonra akşam yemeği 3 küçük işli köfte ve bir kase ekşili mantı çorbası ve 45 dak Leslie hareketi ve 3.5 lt su. Annem
Harikasın 1 temmuza 4 kilo verecen dimi bol şans tatlımYarın ayın 1 ve ben bu ay 4 kilo hedef kokuyorum
Evet bende meraktayım reglimde yaklaştı sabah ödemden grm yokken ellerim şu saatte şiştiMerhabayarın tartı gününüz dimi çok meraktayım ilk haftanız inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Ben de ayın 4’ünde tartılacağım 1 ay bitimi oluyor sonra haftalık olarak bakacağım
Evet iyi gelir afiyet olsun.Evet bende meraktayım reglimde yaklaştı sabah ödemden grm yokken ellerim şu saatte şiştişu saatte zencefil içiyorum tartıma yansımasın diye
Evet cnm inşallah yapıcamdaHarikasın 1 temmuza 4 kilo verecen dimi bol şans tatlım
İlk sayfada güncelliyorum son kilolarıEvet iyi gelir afiyet olsun.
Ben Regl zamanı tamamen tartı ile ilişkimi kesiyorum çok fark ediyor bende
Az Bile çıksa devam uzun vadede bu sistem verdirecek ben onu görüyorum
Tabikide neden olmasınAnnem de yarın bize katılabilir mi, yarın tartı paylaşırım:)
Yeşil çay emzrenler icebilseydi yapardımKizlar ilk 3 gün yeşil çay süt detoksu yapicam benim le yapmak isteyen varmı
Bi şey olmaz cnm sen yeterki emzirYeşil çay emzrenler icebilseydi yapardım
Senin kilo kaçYeşil çay emzrenler icebilseydi yapardım