İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Anlamadım ben ikiz annesi çok tükettim bol sutumde oldu neden fıss olsun canım drlarda öneriyor 😊
canım o kadar kullandım ki o kadar içtim ki nr gaza fayda oldu nede sütüme yani artık bıkmıştım organik alıyordum yinede pes etmiyordum içiyordum kızıma iciriyordum yok yok fayda falan zerrzsini ben görmedim

Anlamadım ben ikiz annesi çok tükettim bol sutumde oldu neden fıss olsun canım drlarda öneriyor 😊
Kızım çok gazlı bir bebekti sütüm kesildi mama verdim yine aynıydı çayları veriyordum sanki hiç içmemiş gibiydi zaten bana faydası olmadi kızda 1 yıl pes etmeden denedim ona bile yaramadı

Kızım çok gazlı bir bebekti sütüm kesildi mama verdim yine aynıydı çayları veriyordum sanki hiç içmemiş gibiydi zaten bana faydası olmadi kızda 1 yıl pes etmeden denedim ona bile yaramadı
Bünye farkı cnm sana olmaz başkasına uyar ben önerdim o yapar fayda sagladı yada saglamadı der hem ben sutu artır hemde kendisindeki şişliği alır diye yazdım yeşil cay sut döneminde uygun değildir

Zencefil cayda sut verene uygundur bagışıklık içinde uygundur sutte artırır 😊

O benim şansimdi demek bna fayda etmedi hiç biri çok zor günlerdi hiç tad alamadım o günlerden
Bünyeden bünyeye fark ediyor ben emzirirken hergün 1 yeşil çay içtim kötü etkisini görmedim rezene de içtim o da arttırmadı ilk çocuğum çok gazlıydı hiçbirşey fayda etmedi ama diğerleri gazlı değildi çok şükür

Bende de hiç işe yaramadılar 🙄
Rezene tek başina içildiğinde sutu artırmaz destekler rezene +bol su ıhlamur + bol su bol bol su ile sutler artar doğa caylarıda destekler birde gunde 1 degil 3-4 kupa öneriliyor rezenenin etkisini alabilmek için gaz şişkinlik acısından rahatlatma yaptıgını kendim için düşünüyorum 😊😍 bebeklerimede 3-4 çay kaşık verdiğimde 30 dkk sonra rahatlayıp uyudugunuda gördüm bazen de uyumadıgını ya gaz derdi vardı yada başka derdi 😊

Ben ne yaptım biliyor musunuz? 1 tepsi şekerpare yaptım:kızgın: geçen hafta da irmik helvasi yemiştim😐 bu pazar akşamları bana bir şey oluyor evde kalmak yaramıyor bana. Yarın yerim kesin😭kayinvalidem de yaprak sarmış köfte yapmış yollamış😂😂 onun yemeklerinin hastasıyım. Yarın bi tartiya çıksaydım da eksiyi görseydim motivasyon olur:dua:

Ben ne yaptım biliyor musunuz? 1 tepsi şekerpare yaptım:kızgın: geçen hafta da irmik helvasi yemiştim😐 bu pazar akşamları bana bir şey oluyor evde kalmak yaramıyor bana. Yarın yerim kesin😭kayinvalidem de yaprak sarmış köfte yapmış yollamış😂😂 onun yemeklerinin hastasıyım. Yarın bi tartiya çıksaydım da eksiyi görseydim motivasyon olur:dua:
Bu günmü yedin canım reglden ama keşke gunduz yeseydin 😕 yarın dengelersin cnm üzme kendini regl öyle yapar takılma 😑

Tarçınlı turkkahvesi

Tarif için gereken malzemeler;

1 su bardağı süt,
1 çay kaşığı toz tarçın
1 tatlı kaşığı kadar öğütülmüş kahve

Bir su bardağı sütün içerisine tarçını, kahveyi cezve içerisinde kaynayana kadar pişirin.

Afiyet olsun

Tarçınlı kahve
Tarçınlı kahvenin özellikle akşam 16:00-17:00 saatleri arasında tüketilmesi tavsiye ediliyor. Bunun en önemli sebebi, kan şekerinin bu saat diliminde düşmesi ve kişilerin açlığı daha yoğun olarak hissetmesi.

Yorgunluğun en çok hissedildiği akşamüzeri tüketilen tarçınlı kahve, enerjinizi arttırıcı bir etki de gösteriyor. Ayrıca akşam yemeğinde kendinizi tok hissetmenize yardımcı olarak porsiyonlarınızın küçülmesine de yardımcı oluyor.

Tarçınlı Kahve Kilo Vermeyi Destekliyor
Düzenli şekilde uygulandığında kilo vermeyi destekleyici etkilerini görebileceğiniz kahveyi içtikten hemen sonra bir ya da iki bardak su içmeniz oldukça önemli. Böylelikle yağları ter ve idrar yolu ile vücudunuzdan atmanız kolaylaşır. En az bir hafta devam edeceğiniz tüketim ile yağ yakılmasının hızlandığını görebilirsiniz. Ancak kahvenin tek başına kilo vermenizi sağlamayacağını unutmayın, kür boyunca diyet programınıza da sadık kalmanız gerekiyor.

Kahve yapımında su yerine kullandığınız süt, protein açısından zengin olması ile kilo verme sürecini de desteler. Ancak az yağlı ya da yağsız süt kullanmanız oldukça önemli. Aksi takdirde vücudunuza fazladan yağ almış olabilirsiniz.

Kan şekerini dengeleyerek gereksiz atıştırmalardan kurtulmanıza yardımcı olan kahveyi günde bir fincandan fazla tüketmemelisiniz.

tarçınlı kahve, tarçınlı kahve tarifi

Tarçınlı kahvenizi dilerseniz türk kahvesi ile de hazırlayabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken, organik öğütülmüş kahve yerine türk kahvesi kullanmak. Orta ve şekerli türk kahvesi tüketenler için süt ile karışan tarçın, tatlandırıcı etkisi yapar. Bu nedenle ekstra şeker kullanmanıza gerek kalmaz.

Hamilelerin ve emziren annelerin tarçınlı kahve kullanmaya başlamadan önce doktorlarına danışmaları oldukça önemlidir. Aynı zamanda laktoz intoleransı yaşayan kişilerin de dikkatli olmaları, rahatsızlık hissetmeleri halinde tüketimi sonlandırmaları gerekir.

X