İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
🥺 fenalardayım.Karbonhidratlı öğünler yaptım maalesef.
Bu diyette yasak yok. Sadece dikkat etmek daha aktif kilo verdiriyor. Zaten uzun süreli (ki önerilen 12 saatten fazlası) açlıktan sonra kendine uygun küçük öğünler hazırlıyorsun. Ilk hafta saatlere alışma olarak yap. Ben ve bir çok kişi zaten uzun zamandır diyet yaptığımız ya da yapmaya çalıştığımız😂 için hemen düzenleme yapabiliyoruz. Moralini bozma menüleri ve haftalık kilo aşamalarını takip ederek kendine uygun düzenleme yap. 😘

Sabah 1dilim ekmek ve 1 dilim su böreği annen yapmış dayanamadım onlar ile kahvaltı,ara öğün 2 hurma ve millet çay icerkrn bı pasta gibi bişey vardı iki lokma o ara öğün, sonra akşam yemeği 3 küçük işli köfte ve bir kase ekşili mantı çorbası ve 45 dak Leslie hareketi ve 3.5 lt su. Annem

Sabah 1dilim ekmek ve 1 dilim su böreği annen yapmış dayanamadım onlar ile kahvaltı,ara öğün 2 hurma ve millet çay icerkrn bı pasta gibi bişey vardı iki lokma o ara öğün, sonra akşam yemeği 3 küçük işli köfte ve bir kase ekşili mantı çorbası ve 45 dak Leslie hareketi ve 3.5 lt su. Annem
İyi geçmiş leslie de tam olmuş süpersn 😘

Merhaba 😍 yarın tartı gününüz dimi çok meraktayım ilk haftanız inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🏆
Ben de ayın 4’ünde tartılacağım 1 ay bitimi oluyor sonra haftalık olarak bakacağım
Evet bende meraktayım reglimde yaklaştı sabah ödemden grm yokken ellerim şu saatte şişti 😬 şu saatte ödem atıcı yag yalkıcı zencefil içiyorum tartıma yansımasın diye 😕

Evet bende meraktayım reglimde yaklaştı sabah ödemden grm yokken ellerim şu saatte şişti 😬 şu saatte zencefil içiyorum tartıma yansımasın diye 😕
Evet iyi gelir afiyet olsun.
Ben Regl zamanı tamamen tartı ile ilişkimi kesiyorum çok fark ediyor bende
Az Bile çıksa devam uzun vadede bu sistem verdirecek ben onu görüyorum

Evet iyi gelir afiyet olsun.
Ben Regl zamanı tamamen tartı ile ilişkimi kesiyorum çok fark ediyor bende
Az Bile çıksa devam uzun vadede bu sistem verdirecek ben onu görüyorum
İlk sayfada güncelliyorum son kiloları 😉 oradan takipte edebilirsiniz 😍

X