İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221

Ben kendimi enerjisiz hissettiğim günlerin ertesi günü sabah tartıda eksi görürüm biliyor musun Seninde öyle bişi olabilir, yağlar erirken halsiz bırakıyordur belki
Haha umarım. He tabi sabah kendimi zorlayarak spor yaptım aslında detoks yaparken spor yapmamak lazım. Belki de ondandı. Yarını iple çekiyorum. Çok iyi oldu buraya yazmam yoksa ben şimdiye kadar dolabı boşaltmıştım

Aman Allah korusun
Yarın ne kadar eksileceğiz acaba yahu

Ananas kabuğundan çay yapıldığını senden duydum. Dün yaptım acayip güzel oluyor. Kokusu falan muhteşem. Ben meyve çayını zaten severim bu fikrin super oldu.
Evet bende bayılıyorum zencefil tarcın limon eşliğinde sevdiğim tatlar kilomuda alıyor neden sevilmesinki

Bende yarın başlıyorum inşaallah size dahil olacağım öncelik hedefim 21 gün diyeti if le birlikte yapabilmek sporla beraber
hoşgeldiniz yarın baskül paylaşımı ve son hedefinizi yazın ilk sayfadaki kurallara uyun

Son düzenleme:
Adanaliydin demi nasil dayaniyorsun ki o mutfaga misssss

Hayırlı akşamlar kızlar sizlere bir sorum olacak bu if diyeti yaparken 8 saat içerisinde istediğin saatlerde mi yiyorsunuz yoksa yediklerimiz istediğin saatlere yayılabiliyormu benim küçük çocuklarım var ben hiç kendime oturupta yemek hazırlamam onlardan kalanları veya mutfakta ayaküstü atıştırma şeklinde yiyorum öyle yapabilir miyim

Sana ilk pencere önerim 16 saat aç 8 saat serbes beslenme dikkatli beslenme yaparsan kilo verirsin

Sabah saat 9.30 yada 10.30 hansi uyursa

Akşam 17.30 yada 18.30 hangi uyarsa

Bu saatler arasında beslenme serbes okeymi

Akşam 17.30 dan yada 18.30 dan sonra yatana kadar çay kahve şekersiz olucak su serbes sade maden suyu doga çaylar serbes
Sabaha kadar su iç uste yazdıklarımı içebilirsin

9.30 kadar yada 10.30 kadar içecekler serbes
Saat 9.30 oldumu yada 10.30 olunca kahvaltı yapabilirsiniz
Anlatabildimmi

Yaaa tamam bunları anladım ama benim sorum o 8 saat içinde öğün olarak yemeyip atıştırma şeklinde yiyebilirmiyim 3 gündür deneme yaptım 11-19 arasında sadece yedim ama mesela 11 de 2 yudum tost 1 de yumurta 3 te 2 kaşık yoğurt 2 kaşık yemek 4 te meyve en geç 19 da akşam yemeği yedim ama gün içinde belirli düzende yemedim yani yediklerimi dağıtabilirmiyim o 8 saate

Hergün sor bana hergüün etiketle beni yazana kadar yapış yakama
Yarın baskül paylaşımı yapın ilk sayfaya sizin kilonuzu her hafta guncellicem saglıklı beslenme olursa neden kilo eksilmesin

Olur olur az az yirerekte kilo gider dikkatli olursanız verirsiniz aralarda detoks caylar vs yeşil caylarda girerse verirsiniz başarılar yarın başlarsanız baskül paylaşımı ve son hedef yazın sizin kiloları ilk sayfada guncellicem

Canlar yarın eksi görmedim deyip pes etmeyin ilk sayfada açıkladıgım gibi etkisini görmek için 3 hafta düzenli yapılmasınıda bir kez daha hatırlatmak istedim bilginize

8 saat diyeti için diğer şok diyetlerde olduğu gibi tek bir diyet listesi yok. Zaten bu diyette istediğinizi, istediğiniz miktarda yiyip içebilirsiniz. Tabii 8 saatlik süre içinde. 16 saat boyunca ise ağzınıza tek bir lokma bile koymamanız ve vücudunuza yağ yakmak için ihtiyacı olan zamanı tanımanız gerekiyor.

Peki bu saat aralıkları nasıl olacak? Bu da size kalmış. Dilerseniz saat 09.00 – 17.00 arasında veya 10.00 – 18.00 arasında yapabilirsiniz. Meyveler ve sebzeler, yüksek lifli tahıllar, sağlıklı yağlar ve yağsız proteinleri mutlaka beslenmenize dahil etmeye, gün içinde bol bol su içmeye de özen gösterin.

Bu arada bu diyetin sonuçlarını görebilmek için 3 hafta boyunca düzenli yapmanız gerektiğini de hatırlatalım.

Ben bu hafta biraz sizi takip edeyim kendimi alıştırayım haftaya gelirim inşallah diyet deyince gözüm korkuyor 6 yıl içinde 3 doğum yaptım sürekli balon gibi şişip şişip indim şu an henüz inemedim bu if olayınada beslenme tarzı olarak bakıyorum o yüzden gözüme hoş göründü çok kalabalık bir grup olmuşsunuz inşallah hepiniz istediğiniz kiloya ulaşırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…