- 23 Haziran 2019
- 8.727
- 37.799
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.921
Baya da yürüyorsunuz bu kadar az yemekle nasıl doyuyorsunuz bravo bende bir sorun var galiba çok zorlanıyorumGünaydın hanımlar
sahur yapmadım
iftarda
1 kepçe corba ve salata
1 dilim ramazan pidesi
3 kucuk dilim afyonlokumu
17 bin adim attim
normal tempoda yürüdüm
ip atlamayı bıraktım
30 dk bölgesel hareketler
kızlar ramazan 1 gün resim çektim bayramın son günüde çekip öncesi sonrası yapmayı düşünüyorum
Açıldığını su maden suyu ile bastır yemeğe gitme 500 mlm su yudum yudum içinBaya da yürüyorsunuz bu kadar az yemekle nasıl doyuyorsunuz bravo bende bir sorun var galiba çok zorlanıyorum
Açıldığını su maden suyu ile bastır yemeğe gitme 500 mlm su yudum yudum için
2 litre sumerak ettim de detoks suyunda nelr var
ben kendi vücudumu öğrendim 120 kiloyu gördükten sonra daha tartılmadım alıp almadığımi bilmyrm sonra ekmeği çıkardım hayatımdan herşeyi yavaş yavaş çıkarmaya başladım sporu sevemeyen ben bir sporlar yaptım tabiki bilinçsizce ama etkisi çok şu an 70 küsur kilodayım ama kilomdan dqha zayıf duruyorum emzirme döneminde olduğum içinde 1 yılda 60 kiloya düştüm yâni sadece kendimesordum soru şuydu rahat nefes alıp ilaçsız istediğin kıyafetimi giymek istiyorsun yoksa oksijen tüpüyle kilona kilo katıp kalitesiz bir yasam mi istiyorsun ben seçimimi yaptım tabiki çok zorladım kendmi aç kalmayı öğrenmem 8 ayımı aldı ama artık aç kalmak hoşuma gidiyor susuz yaşayamam ay ne konuştum ya vıdı vıdı çenem düştüBaya da yürüyorsunuz bu kadar az yemekle nasıl doyuyorsunuz bravo bende bir sorun var galiba çok zorlanıyorum
susuz yaşam olmazAçıldığını su maden suyu ile bastır yemeğe gitme 500 mlm su yudum yudum için
bnde bunu yapıyorum sadece nane ile maydonoz yok bnm kurde karanfil var2 litre su
1 tane yeşil elma
1 tane salatalık
1 tane limon
1 tane maden suyu
2 tane kabuk tarçın
Maydanoz
Nane ile hazırlıyorum. Güzel ödem attırıyor
mükemmelMerhaba arkadaşlar
Dünkü menüm uzun zaman sonra makarna
2 litre su
SüperGünaydın hanımlar
sahur yapmadım
iftarda
1 kepçe corba ve salata
1 dilim ramazan pidesi
3 kucuk dilim afyonlokumu
17 bin adim attim
normal tempoda yürüdüm
ip atlamayı bıraktım
30 dk bölgesel hareketler
kızlar ramazan 1 gün resim çektim bayramın son günüde çekip öncesi sonrası yapmayı düşünüyorum
SüpersinHaftalardan sonra bu hafta eksiye düştüm hemde regl olmama rağmen bu hafta baya iyi geçti benim için
Çok mutlu oldum tatlım 8 li rakamida göreceğizİşte baskültekrar 2 li hanelere düştüğüme çok sevindim üstelik regl kaçamakları yapmama rağmen heyooo
Eki Görüntüle 2832660
Bana uyar pazartesi tekrar baskül atarım
süperİşte baskültekrar 2 li hanelere düştüğüme çok sevindim üstelik regl kaçamakları yapmama rağmen heyooo
Eki Görüntüle 2832660