İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Baya da yürüyorsunuz bu kadar az yemekle nasıl doyuyorsunuz bravo bende bir sorun var galiba çok zorlanıyorum

Merhaba arkadaşlar
Dünkü menüm uzun zaman sonra makarna
2 litre su

Eklentiler

• IMG_20210423_025733.jpg
    108 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20210422_200701.jpg
    150,3 KB · Görüntüleme: 21
Baya da yürüyorsunuz bu kadar az yemekle nasıl doyuyorsunuz bravo bende bir sorun var galiba çok zorlanıyorum
ben kendi vücudumu öğrendim 120 kiloyu gördükten sonra daha tartılmadım alıp almadığımi bilmyrm sonra ekmeği çıkardım hayatımdan herşeyi yavaş yavaş çıkarmaya başladım sporu sevemeyen ben bir sporlar yaptım tabiki bilinçsizce ama etkisi çok şu an 70 küsur kilodayım ama kilomdan dqha zayıf duruyorum emzirme döneminde olduğum içinde 1 yılda 60 kiloya düştüm yâni sadece kendimesordum soru şuydu rahat nefes alıp ilaçsız istediğin kıyafetimi giymek istiyorsun yoksa oksijen tüpüyle kilona kilo katıp kalitesiz bir yasam mi istiyorsun ben seçimimi yaptım tabiki çok zorladım kendmi aç kalmayı öğrenmem 8 ayımı aldı ama artık aç kalmak hoşuma gidiyor susuz yaşayamam ay ne konuştum ya vıdı vıdı çenem düştü

Süper bizde görecekmiyiz

Baskül paylaşımı yapicaksiniz yapın listeyi guncelleyecem 4 kişi devam ederiz gelen olursa ekleriz A annym ohbb LenaG pazartesi saat 14-15 arasi oruçlu iseniz paylaşın listemize pazartesi günü yeni sayfa açalım ilk diyete başladığıniz kilo yazalım hepbirlikte hedefe doğru

Bana uyar pazartesi tekrar baskül atarım

ben varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…