- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.941
kaç kilosunHaftalardan sonra bu hafta eksiye düştüm hemde regl olmama rağmen bu hafta baya iyi geçti benim için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç kilosunHaftalardan sonra bu hafta eksiye düştüm hemde regl olmama rağmen bu hafta baya iyi geçti benim için
Ben pazartesi oruç tutamayabilirim reglim çünkü ama baskül paylaşırım ben varım
Sabah tam 65 ti.kaç kilosun
regl olmana rağmen tebrik ediyorum 64 olursun haftaya böyle devam edersenSabah tam 65 ti.
Uzunca bir sürerim düşemiyordum sevindim yani
İnşallah bu hafta yaptığım gibi yapmaya calisacam bakalım artıkregl olmana rağmen tebrik ediyorum 64 olursun haftaya böyle devam edersen
ben sana inanıyorum olucak bklm bnmde ilk hedef 66 görebilecek miyimİnşallah bu hafta yaptığım gibi yapmaya calisacam bakalım artık
Pazartesi günü baskül pazar kacakmaklarina sonEki Görüntüle 2832786
regl olmama rağmen 71 72 gelmedime çok sevindim yani hftya 69 a geçeceğimi düşünüyorum
Süpersin tebrikler pazartesi günü sen erkencisinSabah tam 65 ti.
Uzunca bir sürerim düşemiyordum sevindim yani
bu iyi mi oldu bilemiyorumPazartesi günü baskül pazar kacakmaklarina son
Canım paylaşım yapmıycaz diye tartı atmadım atacaksak eğer yarın sabah atayım ben de
Pazartesi günü başlayacak sohbet devam edince motivasyon da devam etsin istedim senle 5 kişi oluruzCanım paylaşım yapmıycaz diye tartı atmadım atacaksak eğer yarın sabah atayım ben de
Olur tabiki pazartesi günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın ve ilk diyete başladığınız kilonuzu yazın menü bildirimi yapmaya başlayabilirsinizBende yeni geldim şimdi
Katılsam size olur mu?
Tamam canımPazartesi günü başlayacak sohbet devam edince motivasyon da devam etsin istedim senle 5 kişi oluruz
Bence sen benden daha azimli ve istikrarlisin ben arada kaçırıyorum.abur cubur agzima ativeriyorumben sana inanıyorum olucak bklm bnmde ilk hedef 66 görebilecek miyim
Merhaba hoş geldiniz aramıza pazartesi günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın ilk başlangıç kilonuzu yazın listeye ekliyecegim kilonuz benim idealimSelammm
Ben de geldim.,
Şuanda 12 kilo vermiş biri var o da ben
70 kiloydum. İlk 4 kilomu if ile verdim. Sonrası geçen yıl pandemiydi if yapamadım ama yürüyüş yaptım.
62-61 lere düşmüştüm 64 e tekrar çıktım yaz günü. Sonra yürüyüşe yeniden başladım. İki haftadır da if diyeti yapıyorum. Gece 1-2 gibi az yoğurt havuç atıştırıyorum. Ertesi gün iftarda yiyorum. Yürüyüş de daha az yapıyorım. Şuan Sabah 57.7 çıkıyorum
HoşgeldinizSüpersinizSelammm
Ben de geldim.,
Şuanda 12 kilo vermiş biri var o da ben
70 kiloydum. İlk 4 kilomu if ile verdim. Sonrası geçen yıl pandemiydi if yapamadım ama yürüyüş yaptım.
62-61 lere düşmüştüm 64 e tekrar çıktım yaz günü. Sonra yürüyüşe yeniden başladım. İki haftadır da if diyeti yapıyorum. Gece 1-2 gibi az yoğurt havuç atıştırıyorum. Ertesi gün iftarda yiyorum. Yürüyüş de daha az yapıyorım. Şuan Sabah 57.7 çıkıyorum