İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Baskül paylaşımı yapicaksiniz yapın listeyi guncelleyecem 🙈 4 kişi devam ederiz gelen olursa ekleriz 🙈 A annym ohbb ohbb @LisbethS pazartesi saat 14-15 arasi oruçlu iseniz paylaşın 🤗 listemize pazartesi günü yeni sayfa açalım ilk diyete başladığıniz kilo yazalım 🤗 hepbirlikte hedefe doğru 💪🧿👏💃🤸
Ben pazartesi oruç tutamayabilirim reglim çünkü ama baskül paylaşırım 😁😁ben varım

Baskül paylaşımı yapicaksiniz yapın listeyi guncelleyecem 🙈 4 kişi devam ederiz gelen olursa ekleriz 🙈 A annym ohbb ohbb @LisbethS pazartesi saat 14-15 arasi oruçlu iseniz paylaşın 🤗 listemize pazartesi günü yeni sayfa açalım ilk diyete başladığıniz kilo yazalım 🤗 hepbirlikte hedefe doğru 💪🧿👏💃🤸
Canım paylaşım yapmıycaz diye tartı atmadım atacaksak eğer yarın sabah atayım ben de

Selammm
Ben de geldim.,
Şuanda 12 kilo vermiş biri var o da ben 😅
70 kiloydum. İlk 4 kilomu if ile verdim. Sonrası geçen yıl pandemiydi if yapamadım ama yürüyüş yaptım.
62-61 lere düşmüştüm 64 e tekrar çıktım yaz günü. Sonra yürüyüşe yeniden başladım. İki haftadır da if diyeti yapıyorum. Gece 1-2 gibi az yoğurt havuç atıştırıyorum. Ertesi gün iftarda yiyorum. Yürüyüş de daha az yapıyorım. Şuan Sabah 57.7 çıkıyorum

Selammm
Ben de geldim.,
70 kiloydum. İlk 4 kilomu if ile verdim. Sonrası geçen yıl pandemiydi if yapamadım ama yürüyüş yaptım.
62-61 lere düşmüştüm 64 e tekrar çıktım yaz günü. Sonra yürüyüşe yeniden başladım. İki haftadır da if diyeti yapıyorum. Gece 1-2 gibi az yoğurt havuç atıştırıyorum. Ertesi gün iftarda yiyorum. Yürüyüş de daha az yapıyorım. Şuan Sabah 57.7 çıkıyorum
Merhaba 🤗 hoş geldiniz aramıza 🤗 pazartesi günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın ilk başlangıç kilonuzu yazın listeye ekliyecegim 💃 kilonuz benim idealim 🙈

Selammm
Ben de geldim.,
Hoşgeldiniz🥰Süpersiniz🤗

Selam kızlar 🥰 Nasılsınız. İftar sonrası biraz yorgunluk yoğunluk oluyor. Giremedim. Hepiniz iyisiniz maşallah. Süper gidiyosunuz👍👏👏👏Tebrik ediyorum bol eksiler.
İftar
2 hurma
1 kase çorba
Biraz salata
5-6 kaşık haşlanmış et
1fincan kahve
1 kare bitter çikolata
1dilim pide
15 bin adım
30 dk pilates

Selammm
Pazartesi paylaşırım baskül resmi. Hedef kiloma 2-3 kilo kaldı ama daha Fazla verirsem de hayır demem. Artık yaştan dolayımı bilmiyırum çok ağır kilo veriyorum.
yarın sabah yine 1 saat yürüyüşümü yaparım.
bugün misafirim vardı. Ekmek yemedim mantı yedim.
tatlı da ince dilim yedim. Yeme konusunu eskiye göre azalttım. Yürüyüşün de çok etkisi var

X