İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Ben pazartesi oruç tutamayabilirim reglim çünkü ama baskül paylaşırım ben varım

Canım paylaşım yapmıycaz diye tartı atmadım atacaksak eğer yarın sabah atayım ben de

Bende yeni geldim şimdi
Katılsam size olur mu?
Olur tabiki pazartesi günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın ve ilk diyete başladığınız kilonuzu yazın menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz

Selammm
Ben de geldim.,
Şuanda 12 kilo vermiş biri var o da ben
70 kiloydum. İlk 4 kilomu if ile verdim. Sonrası geçen yıl pandemiydi if yapamadım ama yürüyüş yaptım.
62-61 lere düşmüştüm 64 e tekrar çıktım yaz günü. Sonra yürüyüşe yeniden başladım. İki haftadır da if diyeti yapıyorum. Gece 1-2 gibi az yoğurt havuç atıştırıyorum. Ertesi gün iftarda yiyorum. Yürüyüş de daha az yapıyorım. Şuan Sabah 57.7 çıkıyorum

Merhaba hoş geldiniz aramıza pazartesi günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın ilk başlangıç kilonuzu yazın listeye ekliyecegim kilonuz benim idealim

HoşgeldinizSüpersiniz

Selam kızlar Nasılsınız. İftar sonrası biraz yorgunluk yoğunluk oluyor. Giremedim. Hepiniz iyisiniz maşallah. Süper gidiyosunuzTebrik ediyorum bol eksiler.
İftar
2 hurma
1 kase çorba
Biraz salata
5-6 kaşık haşlanmış et
1fincan kahve
1 kare bitter çikolata
1dilim pide
15 bin adım
30 dk pilates

Selammm
Pazartesi paylaşırım baskül resmi. Hedef kiloma 2-3 kilo kaldı ama daha Fazla verirsem de hayır demem. Artık yaştan dolayımı bilmiyırum çok ağır kilo veriyorum.
yarın sabah yine 1 saat yürüyüşümü yaparım.
bugün misafirim vardı. Ekmek yemedim mantı yedim.
tatlı da ince dilim yedim. Yeme konusunu eskiye göre azalttım. Yürüyüşün de çok etkisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…