-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.961
Yaşınız kaç acaba ben de 56.5-57 de takılı kaldım emziriyorum oruç tutmuyorum eşimden dolayı Ramazan da tatlı vs derken hiç dikkat edemiyorum benim de bi düzen oturtmam lazım tekrarSelammm
Pazartesi paylaşırım baskül resmi. Hedef kiloma 2-3 kilo kaldı ama daha Fazla verirsem de hayır demem. Artık yaştan dolayımı bilmiyırum çok ağır kilo veriyorum.
yarın sabah yine 1 saat yürüyüşümü yaparım.
bugün misafirim vardı. Ekmek yemedim mantı yedim.
tatlı da ince dilim yedim. Yeme konusunu eskiye göre azalttım. Yürüyüşün de çok etkisi var
42 yaşındayım. Ahh benim de eşimden dolayı o tatlı yemeler :)Yaşınız kaç acaba ben de 56.5-57 de takılı kaldım emziriyorum oruç tutmuyorum eşimden dolayı Ramazan da tatlı vs derken hiç dikkat edemiyorum benim de bi düzen oturtmam lazım tekrar
Ohooo maşallah size valla keşke bizde sizin yaşınıza gelince o kilolarda olsak42 yaşındayım. Ahh benim de eşimden dolayı o tatlı yemeler :)
Ooo dikkat etmesem 80 de olurdumOhooo maşallah size valla keşke bizde sizin yaşınıza gelince o kilolarda olsak
Hoşgeldiniz. BaşarılarMerhaba bende İf yapıyorum
35 yaş 170 boy 74,4 ile başladım 5 gün oldu
MerhabaMerhaba bende İf yapıyorum
35 yaş 170 boy 74,4 ile başladım 5 gün oldu
Merhabalar hesap detaylarına girip aşağılara doğru inin orda boy kilo vs göreceksiniz onları girince çıkıyorVücut kitle endeksinizi görüyorum, nasıl ayarlıyorsunuz?
Girdim yazdım ilk kiloyu boş bıraktım ondanmıMerhabalar hesap detaylarına girip aşağılara doğru inin orda boy kilo vs göreceksiniz onları girince çıkıyor
Diyete ilk başladığınızda kaç kiloydunuz onu soruyorBaşlangıç kilonuz dediği şey ne onu anlayamadım
Heee bak onu bilmiyorum işteYaptım galiba resim tamam da atta yazı çıkmıyor galiba :)
22.5 çok iyiVücut kitle endeksinizi görüyorum, nasıl ayarlıyorsunuz?
160 cm22.5 çok iyiboyunuz kaç acaba