İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Günaydın kızlar
iftar
1 kepçe corba
1 kase salata
25 gr ramazan pidesi
4 kasık et sote
4 kasık yoğurt

sahur
2 dilim yumurtalı ekmek

2 buçuk litre normal su
dukan içeceği 3 bardak
detoks çayları içildi

spor
1000 ip atlama
tek seferde dinlene dinlene yaptım pert oldum 😂
youtube de gördüm
1 haftada 1000 ip atlama dye merak ettim bnde deneyeyim 😂😊😅
Çok istikrarlı ve süper gidiyorsun :KK9: :KK9:
Bir yerde okumuştum ip atlamak yağ yakımında çok etkili ama ayni zamanda ödeme neden oluyormuş yanlis hatırlamıyorsam. Araştır istersen canım

Çok istikrarlı ve süper gidiyorsun :KK9: :KK9:
Bir yerde okumuştum ip atlamak yağ yakımında çok etkili ama ayni zamanda ödeme neden oluyormuş yanlis hatırlamıyorsam. Araştır istersen canım
ödem mi hiç böyle düşünmemiştim canım bir araştırıyim çok sağol canım benim 🤗

Merhaba arkadaşlar 🌼
Dünkü menüm

Eklentiler

• IMG_20210420_195951.jpg
    IMG_20210420_195951.jpg
    158,5 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_20210421_032954.jpg
    IMG_20210421_032954.jpg
    161,1 KB · Görüntüleme: 18
Süper menü
Bugün oğlumun doğum günü akşam kaçırmam inşallah 🙈🙈 bir kaç gündür çok iyi gidiyorum maaşallah hem menülerim hem de sporum nazar etmeyen kendime 🙈🙈
İftardan 2-3 saat sonra tüketin yada iftarı çorba için dengelenmiş olursunuz 💃 iyiki doğdu paşacan 🥳 mutlu yaşları olsun 💙

İftardan 2-3 saat sonra tüketin yada iftarı çorba için dengelenmiş olursunuz 💃 iyiki doğdu paşacan 🥳 mutlu yaşları olsun 💙
Bugun oruç degilim gunduz hafif gecistirdim bakalım artık akşama nasip😁

Tesekkur ederim inşallah sağlıklı bir ömür geçirirler hepimizin evlatları...

Merhaba hanımlar Dr dene demişti herşeyi bırakıp biraz kilo almayı göze alarak diyeti bıraktım geçen hafta ve tesadüf mü bilmiyorum ama gerçekten wc sorunum da düzeldi ve sonunda regl oldum 2.5 ay sonra ohh beeee 💃💃💃 valla tam dr gitmek için randevu almıştım gitmeme saatler kala oldum öyle gergindim ki. Artık ne kadar içten dua ettiysem 😂😂😂
Haftasonu zeytinyağlı ağırlıklı, pazartesi-salı karabuğday kısırı yedim tüm gün ve bugün de öğle/ara/akşam çorba içtim ve 1 porsiyon meyve yedim.Neyse ki tekrar 2 li haneleri gördüm bu sabah. Bu arada oruç tutan herkesin orucunu Allah kabul etsin.

Merhaba hanımlar Dr dene demişti herşeyi bırakıp biraz kilo almayı göze alarak diyeti bıraktım geçen hafta ve tesadüf mü bilmiyorum ama gerçekten wc sorunum da düzeldi ve sonunda regl oldum 2.5 ay sonra ohh beeee 💃💃💃 valla tam dr gitmek için randevu almıştım gitmeme saatler kala oldum öyle gergindim ki. Artık ne kadar içten dua ettiysem 😂😂😂
Haftasonu zeytinyağlı ağırlıklı, pazartesi-salı karabuğday kısırı yedim tüm gün ve bugün de öğle/ara/akşam çorba içtim ve 1 porsiyon meyve yedim.Neyse ki tekrar 2 li haneleri gördüm bu sabah. Bu arada oruç tutan herkesin orucunu Allah kabul etsin.
Unutmuşum biraz da çikolata yedim malûm tatlı krizi 😉

Yaa süper mutlu oldum adınıza 🥰 hep böyle her ay zamanında gelsin 🥳🥳💃💃

İyi geceler bugünün menüsü
Sabah
Kahve
Küçük 2 tane poğaça peynir zeytin domates

Ara
2 kaşık yoğurt ve 3 gün kurusu

Akşam
Bugün Oğlumun doğum günüydü bu yüzden kaçamak oldu diyelim bugün için 🙈🙈
1küçük dilim pasta
1 tane poğaça
Form çay

Gün boyunca 3 litre detoks suyu

45 dakika leslie ve 30 dakika bölgesel egzersiz yapıldı

çok sevindim ya umarım her ay düzenli olur kilo konusunda çok etkiliyor maalesef 😊

Sabah
Kahve

Ara

Akşam
1küçük dilim pasta
1 tane poğaça
Form çay

iyki doğdu oğlunuz 🤗 kaçamak çok olmamış günü iyi kapattınız bnce sporlar da mükemmel :KK9:

Sabah
Kahve

Ara

Akşam
1küçük dilim pasta
1 tane poğaça
Form çay

merak ettim de detoks suyunda nelr var 😊

Günaydın hanımlar
sahur yapmadım
iftarda
1 kepçe corba ve salata
1 dilim ramazan pidesi
3 kucuk dilim afyonlokumu
17 bin adim attim
normal tempoda yürüdüm
ip atlamayı bıraktım 😂
30 dk bölgesel hareketler
kızlar ramazan 1 gün resim çektim bayramın son günüde çekip öncesi sonrası yapmayı düşünüyorum 😅

X