- 29 Aralık 2020
- 1.017
- 2.080
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.901
Çok istikrarlı ve süper gidiyorsunGünaydın kızlar
iftar
1 kepçe corba
1 kase salata
25 gr ramazan pidesi
4 kasık et sote
4 kasık yoğurt
sahur
2 dilim yumurtalı ekmek
2 buçuk litre normal su
dukan içeceği 3 bardak
detoks çayları içildi
spor
1000 ip atlama
tek seferde dinlene dinlene yaptım pert oldum
youtube de gördüm
1 haftada 1000 ip atlama dye merak ettim bnde deneyeyim
ödem mi hiç böyle düşünmemiştim canım bir araştırıyim çok sağol canım benimÇok istikrarlı ve süper gidiyorsun
Bir yerde okumuştum ip atlamak yağ yakımında çok etkili ama ayni zamanda ödeme neden oluyormuş yanlis hatırlamıyorsam. Araştır istersen canım
Rica ederim hatta forumda sayfalarin birinde okumuştum da hatirlamiyorum şimdiödem mi hiç böyle düşünmemiştim canım bir araştırıyim çok sağol canım benim
ya zaten vücudum ödeme çok müsait söyledin iyi olduRica ederim hatta forumda sayfalarin birinde okumuştum da hatirlamiyorum şimdi
ya zaten vücudum ödeme çok müsait söyledin iyi oldu
Süper menüMerhaba arkadaşlar
Dünkü menüm
İftardan 2-3 saat sonra tüketin yada iftarı çorba için dengelenmiş olursunuzSüper menü
Bugün oğlumun doğum günü akşam kaçırmam inşallahbir kaç gündür çok iyi gidiyorum maaşallah hem menülerim hem de sporum nazar etmeyen kendime
Bugun oruç degilim gunduz hafif gecistirdim bakalım artık akşama nasipİftardan 2-3 saat sonra tüketin yada iftarı çorba için dengelenmiş olursunuziyiki doğdu paşacan mutlu yaşları olsun
aaa ozaman 5 li rakamları görmeden atlamam bunu söylediğin iyi olduİp atlamak vücudu sallıyor kilo fazla ise genislemede yapıyor ip atlamayı hedefe yakın yapmak en iyisi kalori yakmak için
Unutmuşum biraz da çikolata yedim malûm tatlı kriziMerhaba hanımlar Dr dene demişti herşeyi bırakıp biraz kilo almayı göze alarak diyeti bıraktım geçen hafta ve tesadüf mü bilmiyorum ama gerçekten wc sorunum da düzeldi ve sonunda regl oldum 2.5 ay sonra ohh beeeevalla tam dr gitmek için randevu almıştım gitmeme saatler kala oldum öyle gergindim ki. Artık ne kadar içten dua ettiysem
Haftasonu zeytinyağlı ağırlıklı, pazartesi-salı karabuğday kısırı yedim tüm gün ve bugün de öğle/ara/akşam çorba içtim ve 1 porsiyon meyve yedim.Neyse ki tekrar 2 li haneleri gördüm bu sabah. Bu arada oruç tutan herkesin orucunu Allah kabul etsin.
Merhaba hanımlar Dr dene demişti herşeyi bırakıp biraz kilo almayı göze alarak diyeti bıraktım geçen hafta ve tesadüf mü bilmiyorum ama gerçekten wc sorunum da düzeldi ve sonunda regl oldum 2.5 ay sonra ohh beeeevalla tam dr gitmek için randevu almıştım gitmeme saatler kala oldum öyle gergindim ki. Artık ne kadar içten dua ettiysem
Haftasonu zeytinyağlı ağırlıklı, pazartesi-salı karabuğday kısırı yedim tüm gün ve bugün de öğle/ara/akşam çorba içtim ve 1 porsiyon meyve yedim.Neyse ki tekrar 2 li haneleri gördüm bu sabah. Bu arada oruç tutan herkesin orucunu Allah kabul etsin.
çok sevindim ya umarım her ay düzenli olur kilo konusunda çok etkiliyor maalesefMerhaba hanımlar Dr dene demişti herşeyi bırakıp biraz kilo almayı göze alarak diyeti bıraktım geçen hafta ve tesadüf mü bilmiyorum ama gerçekten wc sorunum da düzeldi ve sonunda regl oldum 2.5 ay sonra ohh beeeevalla tam dr gitmek için randevu almıştım gitmeme saatler kala oldum öyle gergindim ki. Artık ne kadar içten dua ettiysem
iyki doğdu oğlunuzİyi geceler bugünün menüsü
Sabah
Kahve
Küçük 2 tane poğaça peynir zeytin domates
Ara
2 kaşık yoğurt ve 3 gün kurusu
Akşam
Bugün Oğlumun doğum günüydü bu yüzden kaçamak oldu diyelim bugün için
1küçük dilim pasta
1 tane poğaça
Form çay
Gün boyunca 3 litre detoks suyu