-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.841
Canım oğluma araba çarptı ben evde eşimden haber alana kadar öldüm öldüm çok şükürIkra meyra iyi misin canim merak ettim seni
Allah korumuş canım cok geçmiş olsunCanım oğluma araba çarptı ben evde eşimden haber alana kadar öldüm öldüm çok şüküriyi oğlum kol kırığı ufak tefek yaralarla rabbim bize bağışladı
Çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallahCanım oğluma araba çarptı ben evde eşimden haber alana kadar öldüm öldüm çok şüküriyi oğlum kol kırığı ufak tefek yaralarla rabbim bize bağışladı
Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum. Şimdi nasıl iyi miCanım oğluma araba çarptı ben evde eşimden haber alana kadar öldüm öldüm çok şüküriyi oğlum kol kırığı ufak tefek yaralarla rabbim bize bağışladı
Maşallah süpersin14 Nisan
iftar
6 kasik taze fasulye
1 kase salata
1 dilim ekmek
4 kaşıkyoğurt
2 tane de lokma tatlısı
(hata)
sahur
marul
domates salatalık 2 yemek kaşığı lor peyniri maydonoz
yarım dilim ekmek
iftardan sonra detoks çayı
iftarla sahur arasi dukan içeceği
sahurdan önce yeşil çay
2.5 litre su dukanla
çok su içince midem bulaniyor
halbuki 3 4 litre rahat içerim ama bilemiyorum neden böyle oldu
spor
1 buçuk saat hızlı tempo yürüyüş
250 ip atlama
30 dakika bölgesel egzersizler
bu kadar ilk günler zorlanyrm alışınca sporu artıracağım
Allah daha kötüsünden korusun canım benim size bağışlamış çok üzüldüm inşallah tez zamanda iyileşir oğlunCanım oğluma araba çarptı ben evde eşimden haber alana kadar öldüm öldüm çok şüküriyi oğlum kol kırığı ufak tefek yaralarla rabbim bize bağışladı
Kararlıyım canım artık gitsin kilolar güzel kiyafetler alıp içine rahat bir şekilde girmek istyrmMaşallah süpersinKararlıyım diyorsun
çok güzel bol eksiler olsun canımİyi akşamlar
15 Nisan
Sahur
3 hurma
1 kase yoğurt
1 bardak zencefilli limonlu su
İftar
1 kepçe tarhana çorbası
1 kase salata
1 kepçe ıspanak
1 küçük kase yoğurt
2 kaşık makarna
1 fincan kahve
2,5 lt suyu bitirmeye çalışıyorum
Çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusunCanım oğluma araba çarptı ben evde eşimden haber alana kadar öldüm öldüm çok şüküriyi oğlum kol kırığı ufak tefek yaralarla rabbim bize bağışladı
Sahur yaptığımız için en doğru saat 14 de tartılmak paylaşımı olacak unuttum oğlumun telaşı ilebugün tartı bildirimi olucak mi olmucak mi acaba ?
haklısın canım benim insanın soz konusu evladı olunca herşey durur hayat dururSahur yaptığımız için en doğru saat 14 de tartılmak paylaşımı olacak unuttum oğlumun telaşı ile
çok güzel maşallah bol eksiler olsun canımKozlar emzirdiğimden dolayı ben oruç tutamıyorum malum -700
Sağolasın canım benimçok güzel maşallah bol eksiler olsun canım