İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba arkadaşlar ben bugün hastanedeydin baskül paylaşımı yapmadım reglde oldum haftanın yıldızını Triticum aldı eksi 1.700 ile haftanın yıldızlarını topladı kilo veren herkesi tebrik ederim yeni haftaya bol eksiler olsun

9 Nisan 18/6
Hurma diyetine devam.
2,5 lt su
30 dk pilates
45 dk Leslie
1 saat yavaş tempolu yürüyüş
1 bardak zencefilli limonlu yeşil çay

Herkese merhaba
Bende bugün itibariyle 3 günlük bir detoks yapmaya başladım. Malum önümüz ramazan ve ramazana eksiyle girip tam motive bir şekilde devam etmek istiyorum artık. Bu bir ayı hep ekside bitirmek istiyorum.
1. Gün
2 saat arayla sut ve yeşil çay karışımı olacak
Daha önce denemiştim ve bu detoks ile 2 kilo vermiştim bakalım bu kez de olacak mi

Çok güzel. Başarılar canım. Bende 5 gündür hurma diyeti yapıyorum. Güzel sonuçlar alıyorum. Bende ramazandan önce detoks olsun eksi olsun motive olayım diye yapıyorum. 2 gün daha yapmak istiyorum. Umarım tamamlarım

baya sessizleşti buralar... patates diyetini yapamadım bu aralar iştahımı kontrol edemiyorum Acil 10 kilo daha gitmesi gerek dediler ben de iyice strese sebeb oldu resmen ters etki yaptı.Ben de sıvı diyetine döndüm en azından sürekli birşeyler içmek beni oyalıyor.

İyi yapmışsın canım en azından detoks olur. Bende hurma diyeti yapıyorum. Yarın 1 hafta olacak. Son günüm. Bayağı etkili oldu. İnşallah kalıcı our verdiğim kilolar.

11 Nisan 18/6
Bugün biraz halsizlik olduğu için yarım portakal 1 küçük salatalık yedim.
2 öğün hurma yoğurt
Arada 2 ceviz 10 fındık biraz kuru üzüm
2,5 lt su
6000 adım
30 dk pilates

Günaydın kizlar geçen hafta giremedim oğlum hastalanınca onla ilgilendim bugün tartıldım 69.2 geldim kameram niyeyse ters çekiyor limonlu suyla güne başladım yazılanları okuyamadım bu arada

Eklentiler

• IMG_20210412_100910.jpg
    110,7 KB · Görüntüleme: 25
cok baslamak istiyorum bu diyete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…