-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.481
Hoşgeldiniz. Birlikten kuvvet doğar. Abur cümbür yok, bol hareket aslında. Yaşınız genç, bu kadarı bile fark ettirir. Ben 42 yaşındayım artık ciddiyetle yapmadıkça gitmiyor.kızlar merhaba bende zayıflama istiyorum
benide alın aranıza
2 doğum yaptım 32 yaşındayım ev çalışmasındayım spora hiç vakit ayıramıyorum
83 kiloydum sabah tartıldım 81 olmuşum
gece atıştırmadım 2-3 gün faydası olmuşmu ne :)
bu sabah 1 fincan şekersiz türk kahvesi içtim uyanmak için su içtim ve içiyorum
gün içinde ne yapmam laızm devamında önerilerinize açığım
Ben bir dönem hergün leslie ve dinamik sabahlar ile çok güzel incelmiştim.Kızlar bugün sabah tartıldım 65 kiloyum uyanır uyanmaz Leslie 1 Mil yaptım bir ay devam edicem bakalım nolcak yapipta iyi sonuç alan varmı Leslie? Günaydın bu arada
Merhaba hosbuldum teşekkür ederim:)Hoşgeldiniz. Birlikten kuvvet doğar. Abur cümbür yok, bol hareket aslında. Yaşınız genç, bu kadarı bile fark ettirir. Ben 42 yaşındayım artık ciddiyetle yapmadıkça gitmiyor.
Ben bir dönem hergün leslie ve dinamik sabahlar ile çok güzel incelmiştim.
Allah bağışlasın. Benim de iki kızım var, büyüdüler ama biri 12, biri 8 yaşında. Çok diyet yaptım, al ver al ver bir istikrar olmadı. İdare ediyordum ama pandemi mahvetti beni 13 kilo aldım 1 yılda.Merhaba hosbuldum teşekkür ederim:)
Show tv de nivea body ile dinamik sabahları yapardik tee ortaokulda filandim ama severek yapardım.
Hamilelikten cok emzirme döneminde kilo aldim aynen atıştırma tatli krizleri 2. Bebegim 1 yasina girmek üzere artik baslamak istiyorum
HoşgeldinizKızlar bugün sabah tartıldım 65 kiloyum uyanır uyanmaz Leslie 1 Mil yaptım bir ay devam edicem bakalım nolcak yapipta iyi sonuç alan varmı Leslie? Günaydın bu arada
Bekliyoruz canım seni. Yokluğun belli oluyorKızlarım merhabaYatılı misafirim var. Diyetime 4 gündür uyamıyorum. Diyetime uyamadığım içinde buraya menü bildirimi yapamıyorum. Mecbur diye dışı menüler çıkıyor. Ve yemek zorunda kalıyorum ayıp olmasın diye. Cumartesi günü tekrar başlayacağım diyetime. Cuma günü baskül paylaşımına geleceğim.
Hoşgeldiniz. Allah bağışlasın. Bende ikinci hamileliğimde emzirme döneminde daha çok kilo almıştım. Tabi onun üzerine katlandı kilolar. Ama burada hep birlikte vereceğiz İnşallahMerhaba hosbuldum teşekkür ederim:)
Show tv de nivea body ile dinamik sabahları yapardik tee ortaokulda filandim ama severek yapardım.
Hamilelikten cok emzirme döneminde kilo aldim aynen atıştırma tatli krizleri 2. Bebegim 1 yasina girmek üzere artik baslamak istiyorum
Allah bağışlasın kızlarınızı. Benimde 2 kızım var. 14 ve 12 yaşlarındalar. Bende yıllardır al-ver a-lver metabolizmam yavaşladı sanki. Çok yavaş gidiyor kilolar.Ama bu defa hiç olmadığım kadar kararlıyım. Çünkü vereceğim kilo her zamankinden daha fazla.Allah bağışlasın. Benim de iki kızım var, büyüdüler ama biri 12, biri 8 yaşında. Çok diyet yaptım, al ver al ver bir istikrar olmadı. İdare ediyordum ama pandemi mahvetti beni 13 kilo aldım 1 yılda.
bende aynen zaten pandemi patlayınc< hamileyim diye direkt idari izne ayırdı çalıştığım şirketAllah bağışlasın. Benim de iki kızım var, büyüdüler ama biri 12, biri 8 yaşında. Çok diyet yaptım, al ver al ver bir istikrar olmadı. İdare ediyordum ama pandemi mahvetti beni 13 kilo aldım 1 yılda.
Evet yaa. Bende de öyle. Regl öncesi gözüm hep yiyeceklerde. Sadece gözüm değil midede doymuyor. Neden acaba. Bende bugün oldum regl. Dün o yüzden bir türlü doymadım. Umarım yarın artı çıkmamSelamlar
bugunlerde bi gözüm dönüyo anlatamam
dun aksam yemekten sonra mutfaga bi baktim, dolaplarin hepsi seffaf sanki, icindeki tum yemekleri gordum, hepsini siraya dizip gömesim geldikendimi disari attim, yurudum yurudum yurudum.... sulalede kac adam varsa aradim o arada.. Bi de soguk yagmur..neyse sonra geldim eve rahatlamisim..ictim yesil cayi oturdum asagi.. Ama nasil bir istah arkadas?!! Ben relg yaklasinca kuduruyorum iyice emin oldum. her regl donemi kesin yarim kilo aliyorum Ben o yuzden sisiyorum habire
neyse yarin pilatese baslicam, bir de belimde lordoz diye bisey oldugunu caktim yuruyunce belim agriyordu. durus bozuklugumda ondanmis. Yillar sonra anladim. Lordoz egzersizlerini yapiyorum hemen rahatladi belim bir kac gunde bile. Bi bakin kizlar siz de kendinize
ah canlarım bana da böyle oluyor regl de ne yapmak lazım bu zihin açlığından kurtulmak için bu arada nasılsın duku cumEvet yaa. Bende de öyle. Regl öncesi gözüm hep yiyeceklerde. Sadece gözüm değil midede doymuyor. Neden acaba. Bende bugün oldum regl. Dün o yüzden bir türlü doymadım. Umarım yarın artı çıkmam
Çok geçmiş olsun...Merhaba arkadaşlar
Dün Dr gittim dahileden randevum var di USG girdim nodül var dediendokrin den randevu al dedi
Dünkü menüm
Kahvaltim ve filtre kahve aksam yoğurtlu ıspanak iki kaşık bulgur pilavı kapanış
İyiyim canım. Regl dönemini daha az zararla nasıl kapatırım onu düşünüyorum. Bugünde bir türlü doymadım. Sen nasılsın diye soracağım ama mesajlarında bile neşe saçıyorsun ne güzelllah canlarım bana da böyle oluyor regl de ne yapmak lazım bu zihin açlığından kurtulmak için bu arada nasılsın duku cum
Merhaba arkadaşlar
Dün Dr gittim dahileden randevum var di USG girdim nodül var dediendokrin den randevu al dedi
Dünkü menüm
Kahvaltim ve filtre kahve aksam yoğurtlu ıspanak iki kaşık bulgur pilavı kapanış
Geçmiş olsun canımMerhaba arkadaşlar
Dünkü menüm