- 4 Aralık 2017
- 551
- 1.526
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.501
Geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum.Kızlar iki gündür giremiyorum
Ağır grip oldum ateşli
Agirlasirsa hastaneye gideceğim ara verdim .
Tüm etlerim dökülüyor sanki .
Hepinize iyi diyetler .
Geçmiş olsun...Kızlar iki gündür giremiyorum
Ağır grip oldum ateşli
Hepinize iyi diyetler .
Geçmiş olsun.Tsh T3 T4 bakıldı mı?Merhaba arkadaşlar
Dün Dr gittim dahileden randevum var di USG girdim nodül var dediendokrin den randevu al dedi
Dünkü menüm
Kahvaltim ve filtre kahve aksam yoğurtlu ıspanak iki kaşık bulgur pilavı kapanış
Çok geçmiş olsunKızlar iki gündür giremiyorum
Ağır grip oldum ateşli
Hepinize iyi diyetler .
Evet bakıldı canım 4.75 birsey dedi ama nodül dedi morel bozuluyorGeçmiş olsun.Tsh T3 T4 bakıldı mı?
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun cnmKızlar iki gündür giremiyorum
Ağır grip oldum ateşli
Hepinize iyi diyetler .
Ciksan da aman diyim dert etme cunku gecen hafta super verdin ve sadece odemdir. Haftaya fos diye gider o.Evet yaa. Bende de öyle. Regl öncesi gözüm hep yiyeceklerde. Sadece gözüm değil midede doymuyor. Neden acaba. Bende bugün oldum regl. Dün o yüzden bir türlü doymadım. Umarım yarın artı çıkmam
ah canlarım bana da böyle oluyor regl de ne yapmak lazım bu zihin açlığından kurtulmak için
Hangisi 4.75? TSH ise normal ama T4 ün 4.75 ise hipertiroidin var demektirEvet bakıldı canım 4.75 birsey dedi ama nodül dedi morel bozuluyor
Sizinkileri de Allah bağışlasın, kızlar cıvıl cıvıl :)Allah bağışlasın kızlarınızı. Benimde 2 kızım var. 14 ve 12 yaşlarındalar. Bende yıllardır al-ver a-lver metabolizmam yavaşladı sanki. Çok yavaş gidiyor kilolar.Ama bu defa hiç olmadığım kadar kararlıyım. Çünkü vereceğim kilo her zamankinden daha fazla.
İleride doğum kilolarının yanında pandemi kiloları da konuşulacak, birçok bilimsel çalışmaya konu olacak gibi. Ben 15’e yakın aldımbende aynen zaten pandemi patlayınc< hamileyim diye direkt idari izne ayırdı çalıştığım şirket
sonra karantina süreci derken doğum lohusalık herşey üst üste bindi
kilolar katlandı iyice
Çok geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar
Dün Dr gittim dahileden randevum var di USG girdim nodül var dediendokrin den randevu al dedi
Çok geçmiş olsun.Kızlar iki gündür giremiyorum
Ağır grip oldum ateşli
Hepinize iyi diyetler .
maalesef yağmur çok yağıyor iki küçük çocuk var onları bırakıp çıkamıyorum çıksam bile soğuk havada yürüyüş Bna iyi gelmiyor astımım tutuyor tıkanıyorum canımCiksan da aman diyim dert etme cunku gecen hafta super verdin ve sadece odemdir. Haftaya fos diye gider o.
bende insulin ayyuka cikiyor, limitin 3-4 kati. Bence regl donemi daha da cok insulin artiyor o da istah aciyor olabilir. Yuruyunce kaslar kandaki insulini emince istah da azaliyor sanki. Bilemiyorum ama mutfaktab kacayim diye evden izaklastim baya baya ise yaradI. Dondugumde sutlac gibiydim valla
ben Simdilik montu giydigim gibi sokaga atiyorum kendimi. yuruyunce geciyor. siz de bi denesenize bakalim bendeki psikolojik mi yoksa biyolojik bisey mi?