-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.441
merhaba ne kadar süredir if yapıyorsunuz hiç mi kilo veremedinizKızlar bu iş kalori hesabı yapmadan olmuyor ya.Hani abartmadan uygun bir şekilde yiyelim yeterli diyoruz ama ben sanırım almam gereken kalori miktarını aşıyorum.Ben if e başlayalı baya zaman geçti yaklaşık 3-4 kilo vermem gerekiyordu.Tartiya yansimayinca motivasyon düşüyor yapmak istemiyor insan
Gruba gireli ne kadar oldu bilmiyorum ama yaklaşık 20 gündür yapıyorum. Spor yapmıyorum ama 2,5 aylık bebeğimi yoğun bir şekilde emziriyorum yani günde ortalama 500 kalori kadar emzirdiğim için harcıyorum hemen hemen 81,50 kiloydum şimdi 80,5 kiloyum yani 1 kilo kadar kaybettimne kadar oldu ife
merhaba ne kadar süredir if yapıyorsunuz hiç mi kilo veremediniz
Kalori hesabı malesef yapmak gerekiyorGruba gireli ne kadar oldu bilmiyorum ama yaklaşık 20 gündür yapıyorum. Spor yapmıyorum ama 2,5 aylık bebeğimi yoğun bir şekilde emziriyorum yani günde ortalama 500 kalori kadar emzirdiğim için harcıyorum hemen hemen 81,50 kiloydum şimdi 80,5 kiloyum yani 1 kilo kadar kaybettim
Çünkü bende bir ara denemek için arlaikli oruç yaptım ama serbest vakitlerde istediğimi yedim oynamadı pek kilo serbest vakitlerde de kontrollü olmak gerekiyor anladım o zamanKalori hesabı malesef yapmak gerekiyor
yani şunu söyleyebilirim ki kilonuz yüksek değil vücut 2 yılda toparlıyor kendini oyuzden strese girme sen güzel bir şekilde düzenli sağlıklı beslen hamur işi ve tatlılar dan olabildiğince uzak dur örneğin haftada bir kez istedğin bir şeyi ye önmli olan sağlıklı kalorisi az olan şeyleri çok yemen şu süreç senin için en önemlisi ne güzel emzirebilmen stres ve kati kurallı diyetler sütünün kalitesini bozar veGruba gireli ne kadar oldu bilmiyorum ama yaklaşık 20 gündür yapıyorum. Spor yapmıyorum ama 2,5 aylık bebeğimi yoğun bir şekilde emziriyorum yani günde ortalama 500 kalori kadar emzirdiğim için harcıyorum hemen hemen 81,50 kiloydum şimdi 80,5 kiloyum yani 1 kilo kadar kaybettim
Canım çok teşekkür ederim kusura bakma ne demek uğraşıp uzun uzun yazmışsınyani şunu söyleyebilirim ki kilonuz yüksek değil vücut 2 yılda toparlıyor kendini oyuzden strese girme sen güzel bir şekilde düzenli sağlıklı beslen hamur işi ve tatlılar dan olabildiğince uzak dur örneğin haftada bir kez istedğin bir şeyi ye önmli olan sağlıklı kalorisi az olan şeyleri çok yemen şu süreç senin için en önemlisi ne güzel emzirebilmen stres ve kati kurallı diyetler sütünün kalitesini bozar ve
miktarını azaltır iki kere tecrübem oldu emzirmek çok büyük nimet kalori hesabı bna göre saçma sebebini soyliyim günlük 1000 ile 1200 kalori olsun
bir hamburger 300 kalori patates cips 400 kola 200 cikotala pasta oda olsun 200 kalori toplam 1100 kalori aldın günlük mantıken alman gereken kaloriden az aldın
örnek sabah 2 haşlama yumurta avuç içi kadar peynir 9 10 zeytin marul maydonoz roka tere bal kaymak tereyağ iki kuru kayısı 2 tam ceviz ara 1 türk kahvesi yanına 1 yada 2 kare çikolata öğle yemeği 4 kasık yoğurt 4 kasık sebze yemeği 1 kepçe corba bir dilim ekmek ara yeşil çay ve 1 meyve akşam yemeği 6 kasık etli yemek bol salata iki kepçe corba 4 kasık yoğurt yada 1 bardak ayran yada 1 bardak kefir 2 3 kasık pilâv bulgur olursa dha iyi buda kalori olarak 1200 bnce kalori hesabi ypma sağlıklı kaliteli beslen bebeğin içn kendin için Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım çok uzun oldu kusura bakma arkadşım kalori hesabi yapıor kilo vermeyi bırak kilo alıyor sebebi verdiğim ilk örneği yapıyor
seni çok iyi anlyrm inan ki bnde 45 kilodan yukarı çıkmazdım ama 120 kiloyu gördüm ilk hamilelikle ikincide de 100 e yakın girdim doğuma çok eleştiriye mahrus kaldım yani neler nelr duydum anlatsam şok olursun bnde geçn mart ayında basldm ocakta bu yana takıldı kaldı gitmiyor üzülürdüm ama artık üzülmüyorum en azından kışın kilo almadan geçirdim diyorumCanım çok teşekkür ederim kusura bakma ne demek uğraşıp uzun uzun yazmışsınBen zaten oldukça sağlıklı beslenmeye çalışıyorum çok hızlı kilo vermeye karşıyım ve elbette zamana ihtiyacım var bunu biliyorum..Üst üste 3 doğum yaptım 5 yıl içinde...Ama yine de ayda 2-3 kilo vermek isterim..Vücuduma zaman tanıyorum da çok ta gevsemek istemiyorum..Dışarı çıkmaya utanıyorum 32 - 33 beden kot giyiyorum görenler taniyamiyor sürekli zayıf olan biri için çok yüksek bir kilo insan kendinden uzaklaşıyor beden ruhun uzantısı
Kızlar bu iş kalori hesabı yapmadan olmuyor ya.Hani abartmadan uygun bir şekilde yiyelim yeterli diyoruz ama ben sanırım almam gereken kalori miktarını aşıyorum.Ben if e başlayalı baya zaman geçti yaklaşık 3-4 kilo vermem gerekiyordu.Tartiya yansimayinca motivasyon düşüyor yapmak istemiyor insan
Ben ilk kızıma doğum yaptığımda sene 2008 if yoktu. Ben akşam 18.00’de yemeği bırakıyordum, sabah da 9.00-10.00 gibi yemeye başlıyordum bazen daha da geç oluyordu, aslında if gibi olmuş. Yememden hiç kısmadım ama bu saatler arasında. Zaten kadınlar kulübüne girmem de o seneye denk gelir, takımla çok güzel kilo vermiştim.Gruba gireli ne kadar oldu bilmiyorum ama yaklaşık 20 gündür yapıyorum. Spor yapmıyorum ama 2,5 aylık bebeğimi yoğun bir şekilde emziriyorum yani günde ortalama 500 kalori kadar emzirdiğim için harcıyorum hemen hemen 81,50 kiloydum şimdi 80,5 kiloyum yani 1 kilo kadar kaybettim
Ay çok geçmiş olsun cnmMerhabalar
Öğle 13:30 1 dilim tam buğday ekmeği ve büyük bir kâse mercimek çorbası(içinde bir ben eksiğim)
Ara 16:30 meyveli yoğurt (löp löp yemişim yarım kilo yoğurtmuş)
Akşam 1 dilim tam buğday ekmeği ve yine 1 kâse mercimek çorbası
Ekmek azaltmaya çalışıyorum ama hiç doymuyorum yaao yüzden bol bol kahve ve çay içtim midemi oyaladım.
1 saat yürüyüş, 2 litre su içtim.
Bu arada dizlerim tıkır tıkır ediyor diye Dr a gitmiştim minisküsümde yırtık varmış bi o eksikti gerçekten ay gülüyorum artık yavalla Allah beterinden korusun tabi ama üst üste bu nedir anlamadım.
Teşekkür ederim inşallah ameliyat demez Dr diye dua ediyorumAy çok geçmiş olsun cnmekmek iyi değil kuzum yavaş yavaş azaltirsin bol salata tüketin yanında yoğurt tüketin
Çok gecmis olsun.Benim de yırtık var menüsküs te o ameliyat hiçbir işe yaramıyor demişti ortopedist arkadaşım o yuzden yaptırmadım ben..İlaç yazdı onu da kullanmadım.SQuat falan yapmıyorum,merdiven çıkmıyorum kısaca dizimi zorlayacak hareketleri yapmıyorum fena değil şimdi .Bir de diz için yapılması gereken egzersizler var yapsam olacak ta nerdeeeMerhabalar
Öğle 13:30 1 dilim tam buğday ekmeği ve büyük bir kâse mercimek çorbası(içinde bir ben eksiğim)
Ara 16:30 meyveli yoğurt (löp löp yemişim yarım kilo yoğurtmuş)
Akşam 1 dilim tam buğday ekmeği ve yine 1 kâse mercimek çorbası
Ekmek azaltmaya çalışıyorum ama hiç doymuyorum yaao yüzden bol bol kahve ve çay içtim midemi oyaladım.
1 saat yürüyüş, 2 litre su içtim.
Bu arada dizlerim tıkır tıkır ediyor diye Dr a gitmiştim minisküsümde yırtık varmış bi o eksikti gerçekten ay gülüyorum artık yavalla Allah beterinden korusun tabi ama üst üste bu nedir anlamadım.
Canım burda toplasan 500 kalori yokMerhaba arkadaşlar
Bugünün menüsü
Sabah 13de
Aksam 17:46 de kapattim