İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
tebrik ediyorum canım ramazana girmeden 2 li rakamları goreceksin inşallah çok sevindim ya

olsun canım o kilo gececi kilo gerçek kilon değil hemen gider sen başarırsın

malesef ife uymama bol kaçamaklı ve üstüne regl sonuç bu ama hiç üzülmüyorum çünkü vereceğim inanıyorum regl bitsin maç başlasın diyorum

Çok teşekkür ederim 70 e bı atsam kendimi inşallah sonrasını bakalım ne yapcaz ya böyle diyince heyecanlandım
olur olur 70 i rahatlıkla görebilirsin canım bnde o kiloları görmüş bir insanım o yüzden rahat bir şekilde söylüyorum ama sadece diyetle bir yere kadar sonra duruyor spor la daha hızlanıyor

Üzülme canım. Vücudun sisteme alışıyordur. Hemde yağdan vermişsindir.A101 de kayısı çayı var Ikra meyra nın önerdiği bende böyle sıkıntım olduğunda içiyorum. Onu kullanabilirsin canım.Ama herzaman değil çünkü içinde sinameki olduğu için bağırsak tembelliği yapıyor.
Tebrik ederim canım. Bu azimle kısa zamanda hedefine ulaşacağına inanıyorum.
Pazartesi 85.5’dum. Bugün 84.3’üm.
Ikra meyra listeye ekleyeceğim demiştin, zahmet olacak. Güncel kilom 84.3 hedef 60 diyelim (çok uzak ama). Teşekkür ederim.
Öyle düşünmeyin bence bende o kilolarda başladım. Yolu yarıladım sayılır. Sen de yaparsın
Sen ramazandan önce yine ideal kilona düşersin canım
Güüünaydın...
Ben de -2.3 ile geldim kilo veren herkesi tebrik ediyorum

Eki Görüntüle 2809865
Tebrik ederim canım. Ekmeği kesmenin etkisi çok güzel. Ekmek yerine kavrulmamış kuruyemişler ekleye bilirsin. Uzun süre tok tutması için. Yumurta da tok tutuyor. Sevmiyorsun galiba ama sebzeli omletler deneyebilirsin. Mesela ben dereotu maydanoz yeşil soğan baharat ekleyerek yapıyorum tadı müthiş oluyor.Tavsiye ederim

İnşallah dukucum

Merhaba kızlar regli zamanım 3 gündür ağrıyor kasıklarım bi olamadım haliyle tartıya da yansıdı +200 tabi dikkat de etmedim bu hafta misafir bitti düzene gireceğim derken yine misafir olayı oluyor e haliyle yedim de ne yalan söyleyim bakalım bu hafta misafir yok düzenli geçirmeye çalışacağım

Eklentiler

• 5BB42149-82E2-40C5-8824-5EA5DD3A3ACC.jpeg
    79,4 KB · Görüntüleme: 12
Teşekkür ederim evet ekmeği azaltmak iyi oldu Bir süre çorba, yoğurt, süt,kefir,ayran ağırlıklı besleneceğim etkisini çok merak ediyorum

Günaydın fıstıklar bugün böyle uyandım iki gün yemeği az buçuk kacirmama rağmen inanın acikmiyorum çok sevincliyim. Ben önceden kahvaltıdan bı saat sonra acikirdim troitlerde sıkıntı çıktı onlar düzelince iştah olayı da düzeldi. Gözümün önüne 38 beden gomlegimi çıkardım ona girmek için yemicem

Eklentiler

• IMG20210326120913.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 9
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…