-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.521
tebrik ediyorum canım ramazana girmeden 2 li rakamları goreceksin inşallah çok sevindim yaGünaydın arkadaşlar geçen hafta adet yüzünden kilom aynıydı ama bu hafta çok şükür -3 kilo ile geldimadet yüzünden sis oldugumu biliyordum çünkü diyetimden hiç sasmiyorum en ufak kaçamak bile yapmıyorum . Belki de 2. Buçuk aydır ağzıma şeker li hiç birşey koymadım ama mutluyum . -3000 benden
olsun canım o kilo gececi kilo gerçek kilon değil hemen gider sen başarırsıngeçen hafta : 54.200
Bu hafta : 55.800
Yediğim hamur işleri + regl şişkinliği
+1600
Misafirim gitti düzenime dönüyorum bu hafta şükürler olsun. Daha ferah uyuyordum daha ferah uyanıyordum. Sağlıklı beslenmek gerçekten insanın kendine yaptığı en güzel şey bir kez daha anladım
Çok sağol canim benimde hedefim o inşallah :) çok sağoltebrik ediyorum canım ramazana girmeden 2 li rakamları goreceksin inşallah çok sevindim ya
sen bu azimle 50 kilo olursun canım korktum hirsindanÇok sağol canim benimde hedefim o inşallah :) çok sağol
Çok teşekkür ederim 70 e bı atsam kendimi inşallah sonrasını bakalım ne yapcaz ya böyle diyince heyecanlandımsen bu azimle 50 kilo olursun canım korktum hirsindanşaka bir yana da inşallah sağlıklı kilona tez zamanda ulaşırsın
olur olur 70 i rahatlıkla görebilirsin canım bnde o kiloları görmüş bir insanım o yüzden rahat bir şekilde söylüyorumÇok teşekkür ederim 70 e bı atsam kendimi inşallah sonrasını bakalım ne yapcaz ya böyle diyince heyecanlandım
tebrikediyorum müthiş sonuç
tebriklerGünaydın kızlar korkarak çıktım tartiya ama şükür vermeye basladim baya yormuşum vücudumu direniyor banaIkra meyra
teşekkür ederim:)tebrikler
Üzülme canım. Vücudun sisteme alışıyordur. Hemde yağdan vermişsindir.A101 de kayısı çayı varGünaydın kızlar kargalar kahvaltılarını etmeden ben baskül paylaşımımı yapayım.Kilo kaybım 400 GrVücut analizli tartı ama yağ oranını doğru göstermiyor elbette...Tüm analizli tartılar gibi oran alıyor sadece. Tuvalete gir çık yapınca da yağ miktarını kilo değişimine göre değiştiriyor zaten..O yüzden yağ oranını dikkate almıyorum.En azından bu hafta yaptığım diyet baskule yansisaydı çok motive olacaktım Bir de hergun tuvalete cikabilsem...Bu sabah ta çıkamadım
Tebrik ederim canım. Bu azimle kısa zamanda hedefine ulaşacağına inanıyorum.Günaydın arkadaşlar geçen hafta adet yüzünden kilom aynıydı ama bu hafta çok şükür -3 kilo ile geldimadet yüzünden sis oldugumu biliyordum çünkü diyetimden hiç sasmiyorum en ufak kaçamak bile yapmıyorum . Belki de 2. Buçuk aydır ağzıma şeker li hiç birşey koymadım ama mutluyum . -3000 benden
Öyle düşünmeyin bence bende o kilolarda başladım. Yolu yarıladım sayılır. Sen de yaparsınPazartesi 85.5’dum. Bugün 84.3’üm.
Ikra meyra listeye ekleyeceğim demiştin, zahmet olacak. Güncel kilom 84.3 hedef 60 diyelim (çok uzak ama). Teşekkür ederim.
Sen ramazandan önce yine ideal kilona düşersin canımgeçen hafta : 54.200
Bu hafta : 55.800
Yediğim hamur işleri + regl şişkinliği
+1600
Misafirim gitti düzenime dönüyorum bu hafta şükürler olsun. Daha ferah uyuyordum daha ferah uyanıyordum. Sağlıklı beslenmek gerçekten insanın kendine yaptığı en güzel şey bir kez daha anladım
Tebrik ederim canım. Ekmeği kesmenin etkisi çok güzel. Ekmek yerine kavrulmamış kuruyemişler ekleye bilirsin. Uzun süre tok tutması için. Yumurta da tok tutuyor. Sevmiyorsun galiba ama sebzeli omletler deneyebilirsin. Mesela ben dereotu maydanoz yeşil soğan baharat ekleyerek yapıyorum tadı müthiş oluyor.Tavsiye ederim
Teşekkür ederim tatlımolsun canım o kilo gececi kilo gerçek kilon değil hemen gider sen başarırsın
İnşallah dukucumÜzülme canım. Vücudun sisteme alışıyordur. Hemde yağdan vermişsindir.A101 de kayısı çayı varIkra meyra nın önerdiği bende böyle sıkıntım olduğunda içiyorum. Onu kullanabilirsin canım.Ama herzaman değil çünkü içinde sinameki olduğu için bağırsak tembelliği yapıyor.
Tebrik ederim canım. Bu azimle kısa zamanda hedefine ulaşacağına inanıyorum.
Öyle düşünmeyin bence bende o kilolarda başladım. Yolu yarıladım sayılır. Sen de yaparsın
Sen ramazandan önce yine ideal kilona düşersin canım
Tebrik ederim canım. Ekmeği kesmenin etkisi çok güzel. Ekmek yerine kavrulmamış kuruyemişler ekleye bilirsin. Uzun süre tok tutması için. Yumurta da tok tutuyor. Sevmiyorsun galiba ama sebzeli omletler deneyebilirsin. Mesela ben dereotu maydanoz yeşil soğan baharat ekleyerek yapıyorum tadı müthiş oluyor.Tavsiye ederim
çok geçmiş olsun tatlım umarım geçer yaMerhaba arkadaşlar troit beni zorluyorEksi 200Eki Görüntüle 2809917
Teşekkür ederim evet ekmeği azaltmak iyi olduÜzülme canım. Vücudun sisteme alışıyordur. Hemde yağdan vermişsindir.A101 de kayısı çayı varIkra meyra nın önerdiği bende böyle sıkıntım olduğunda içiyorum. Onu kullanabilirsin canım.Ama herzaman değil çünkü içinde sinameki olduğu için bağırsak tembelliği yapıyor.
Tebrik ederim canım. Bu azimle kısa zamanda hedefine ulaşacağına inanıyorum.
Öyle düşünmeyin bence bende o kilolarda başladım. Yolu yarıladım sayılır. Sen de yaparsın
Sen ramazandan önce yine ideal kilona düşersin canım