İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar bu iş kalori hesabı yapmadan olmuyor ya.Hani abartmadan uygun bir şekilde yiyelim yeterli diyoruz ama ben sanırım almam gereken kalori miktarını aşıyorum.Ben if e başlayalı baya zaman geçti yaklaşık 3-4 kilo vermem gerekiyordu.Tartiya yansimayinca motivasyon düşüyor yapmak istemiyor insan😔
Evet karbonhidratlı yiyecekleri olabildiğince aza indirmeliyiz. Yoksa çok yavaş gidiyor. Motivasyonda düşüyor.
Merhabalar 🤗

Öğle 13:30 1 dilim tam buğday ekmeği ve büyük bir kâse mercimek çorbası(içinde bir ben eksiğim)
Ara 16:30 meyveli yoğurt (löp löp yemişim yarım kilo yoğurtmuş 🤭)
Akşam 1 dilim tam buğday ekmeği ve yine 1 kâse mercimek çorbası

Ekmek azaltmaya çalışıyorum ama hiç doymuyorum yaa 😕 o yüzden bol bol kahve ve çay içtim midemi oyaladım.

1 saat yürüyüş, 2 litre su içtim.

Bu arada dizlerim tıkır tıkır ediyor diye Dr a gitmiştim minisküsümde yırtık varmış bi o eksikti gerçekten ay gülüyorum artık ya 😂😂😂 valla Allah beterinden korusun tabi ama üst üste bu nedir anlamadım.
Geçmiş olsun canım. Dizlere çok yüklenmekten oluyor. Kavrulmamış kuruyemişlerde uzun süre tok tutuyor..Ekmeği azaltırken yardımcı olabilir.
Merhaba bende aralıklı oruç ile kilo vermek istiyorum önerileriniz nedir?? Birde detox içeceğini nasıl hazırlıyorsunuz
Hoşgeldiniz🥰

Çok gecmis olsun.Benim de yırtık var menüsküs te o ameliyat hiçbir işe yaramıyor demişti ortopedist arkadaşım o yuzden yaptırmadım ben..İlaç yazdı onu da kullanmadım.SQuat falan yapmıyorum,merdiven çıkmıyorum kısaca dizimi zorlayacak hareketleri yapmıyorum fena değil şimdi .Bir de diz için yapılması gereken egzersizler var yapsam olacak ta nerdeee

Canım burda toplasan 500 kalori yok😟 Yetiyor mu bu kadar az yemek
Yetiyor canım bugün geç yedim 18/6 olunca ara öğün yapmadım 8 saat beslenme de ara öğün yapıyorum 🙈

Screenshot_2021-03-24-00-00-33-741_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg

Egzersiz
Ayakta bisiklet crunch sağ bacak tan başlayıp 1 sol 2 diye 100 kadar sayıldı 😘

kızlar merhaba bende zayıflama istiyorum
benide alın aranıza :KK49:
2 doğum yaptım 32 yaşındayım ev çalışmasındayım spora hiç vakit ayıramıyorum
83 kiloydum sabah tartıldım 81 olmuşum
gece atıştırmadım 2-3 gün faydası olmuşmu ne :)
bu sabah 1 fincan şekersiz türk kahvesi içtim uyanmak için su içtim ve içiyorum
gün içinde ne yapmam laızm devamında önerilerinize açığım :anneadayı:

Kızlarım merhaba 🤚🏻 Yatılı misafirim var. Diyetime 4 gündür uyamıyorum. Diyetime uyamadığım içinde buraya menü bildirimi yapamıyorum. Mecbur diye dışı menüler çıkıyor. Ve yemek zorunda kalıyorum ayıp olmasın diye. Cumartesi günü tekrar başlayacağım diyetime. Cuma günü baskül paylaşımına geleceğim.

günaydın kizlar dünki menü kahvaltı 12 de bir fincan türk kahvesi ile açılış yaptim protein salatası yaptım
15 ara yeşil çay ve iki kuru incir
16.50 de kapattım akşam yemeği
tavuk sote ve 1 dilim ekmek ile
3 litre su içtim spor yok dün regl oldum karnım çok şiş ne yapmam gerekiyor acaba bide spora olan aşkım neden bitti yapmak istiyorum ama istemiyorum da karışık duygular 😂🤣

Kızlarım merhaba 🤚🏻 Yatılı misafirim var. Diyetime 4 gündür uyamıyorum. Diyetime uyamadığım içinde buraya menü bildirimi yapamıyorum. Mecbur diye dışı menüler çıkıyor. Ve yemek zorunda kalıyorum ayıp olmasın diye. Cumartesi günü tekrar başlayacağım diyetime. Cuma günü baskül paylaşımına geleceğim.
özledim kız seni 😁😘 sensiz brkma burda bizi

Kızlar bugün sabah tartıldım 65 kiloyum uyanır uyanmaz Leslie 1 Mil yaptım bir ay devam edicem bakalım nolcak yapipta iyi sonuç alan varmı Leslie? Günaydın bu arada 😘❤️
bnde 2 yıl kadar leslie yaptım bu ara aksatsamda leslie başlamadan önce türk kahvesi içiyordum yarım saat sonra da leslie yapıyordum kademe kademe artır leslie 5mil yaparken ağrıdan duramazdım simdi vücut alıştı başka sporlara yöneldim ama etkili ve sıkıcı değil 😁

kızlar merhaba bende zayıflama istiyorum
benide alın aranıza :KK49:
2 doğum yaptım 32 yaşındayım ev çalışmasındayım spora hiç vakit ayıramıyorum
83 kiloydum sabah tartıldım 81 olmuşum
gece atıştırmadım 2-3 gün faydası olmuşmu ne :)
bu sabah 1 fincan şekersiz türk kahvesi içtim uyanmak için su içtim ve içiyorum
gün içinde ne yapmam laızm devamında önerilerinize açığım :anneadayı:
hoş geldiniz aramıza 🤗

bnde 2 yıl kadar leslie yaptım bu ara aksatsamda leslie başlamadan önce türk kahvesi içiyordum yarım saat sonra da leslie yapıyordum kademe kademe artır leslie 5mil yaparken ağrıdan duramazdım simdi vücut alıştı başka sporlara yöneldim ama etkili ve sıkıcı değil 😁
Sıkılaştırıcı mı kilo vermeye yardımcı mı? 😂 Gerçi yorumları da okuyamadım ama yaziyodur kesin video altında ben üniversite sınavına da. Çalışıyorum oyuzden pek vakit de bulamam diye erken ve geç saatlerce yapicam sonra söylediğiniz gibi kademe kademe arttiricam

Sıkılaştırıcı mı kilo vermeye yardımcı mı? 😂 Gerçi yorumları da okuyamadım ama yaziyodur kesin video altında ben üniversite sınavına da. Çalışıyorum oyuzden pek vakit de bulamam diye erken ve geç saatlerce yapicam sonra söylediğiniz gibi kademe kademe arttiricam
ilk önce sıkılaştırıyor düzenli istikrarlı yaparsan ve if saatine uyup saglikli beslenirsen tartıda guzelsonuçlar görürsün ama if gerçekten inceltyo yağdan kilo verdiriyor 😁

ilk önce sıkılaştırıyor düzenli istikrarlı yaparsan ve if saatine uyup saglikli beslenirsen tartıda guzelsonuçlar görürsün ama if gerçekten inceltyo yağdan kilo verdiriyor 😁
4-5 günde tamamen uydum hatta iki sabah kahvaltı da bir dilim tam buğday ekmeği yememe rağmen 1.5-2 kilo kadar verdim :) bayağı hızlı oldu bu ama ben günlük hiç aksatmadan 2 litre su da içtim önceden hiç su icemezdim inşaAllah ramazan bayramına kadar inceliriz kızlar :)

4-5 günde tamamen uydum hatta iki sabah kahvaltı da bir dilim tam buğday ekmeği yememe rağmen 1.5-2 kilo kadar verdim :) bayağı hızlı oldu bu ama ben günlük hiç aksatmadan 2 litre su da içtim önceden hiç su icemezdim inşaAllah ramazan bayramına kadar inceliriz kızlar :)
inşallah canım hepimiz zayıf olcaz yaza fit gircez inşallah 😊

X