- 4 Aralık 2017
- 551
- 1.526
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.461
Evet karbonhidratlı yiyecekleri olabildiğince aza indirmeliyiz. Yoksa çok yavaş gidiyor. Motivasyonda düşüyor.Kızlar bu iş kalori hesabı yapmadan olmuyor ya.Hani abartmadan uygun bir şekilde yiyelim yeterli diyoruz ama ben sanırım almam gereken kalori miktarını aşıyorum.Ben if e başlayalı baya zaman geçti yaklaşık 3-4 kilo vermem gerekiyordu.Tartiya yansimayinca motivasyon düşüyor yapmak istemiyor insan
Geçmiş olsun canım. Dizlere çok yüklenmekten oluyor. Kavrulmamış kuruyemişlerde uzun süre tok tutuyor..Ekmeği azaltırken yardımcı olabilir.Merhabalar
Öğle 13:30 1 dilim tam buğday ekmeği ve büyük bir kâse mercimek çorbası(içinde bir ben eksiğim)
Ara 16:30 meyveli yoğurt (löp löp yemişim yarım kilo yoğurtmuş )
Akşam 1 dilim tam buğday ekmeği ve yine 1 kâse mercimek çorbası
Ekmek azaltmaya çalışıyorum ama hiç doymuyorum yaa o yüzden bol bol kahve ve çay içtim midemi oyaladım.
1 saat yürüyüş, 2 litre su içtim.
Bu arada dizlerim tıkır tıkır ediyor diye Dr a gitmiştim minisküsümde yırtık varmış bi o eksikti gerçekten ay gülüyorum artık ya valla Allah beterinden korusun tabi ama üst üste bu nedir anlamadım.
HoşgeldinizMerhaba bende aralıklı oruç ile kilo vermek istiyorum önerileriniz nedir?? Birde detox içeceğini nasıl hazırlıyorsunuz