- 4 Aralık 2017
- 551
- 1.526
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.461
Evet karbonhidratlı yiyecekleri olabildiğince aza indirmeliyiz. Yoksa çok yavaş gidiyor. Motivasyonda düşüyor.Kızlar bu iş kalori hesabı yapmadan olmuyor ya.Hani abartmadan uygun bir şekilde yiyelim yeterli diyoruz ama ben sanırım almam gereken kalori miktarını aşıyorum.Ben if e başlayalı baya zaman geçti yaklaşık 3-4 kilo vermem gerekiyordu.Tartiya yansimayinca motivasyon düşüyor yapmak istemiyor insan
Geçmiş olsun canım. Dizlere çok yüklenmekten oluyor. Kavrulmamış kuruyemişlerde uzun süre tok tutuyor..Ekmeği azaltırken yardımcı olabilir.Merhabalar
Öğle 13:30 1 dilim tam buğday ekmeği ve büyük bir kâse mercimek çorbası(içinde bir ben eksiğim)
Ara 16:30 meyveli yoğurt (löp löp yemişim yarım kilo yoğurtmuş)
Akşam 1 dilim tam buğday ekmeği ve yine 1 kâse mercimek çorbası
Ekmek azaltmaya çalışıyorum ama hiç doymuyorum yaao yüzden bol bol kahve ve çay içtim midemi oyaladım.
1 saat yürüyüş, 2 litre su içtim.
Bu arada dizlerim tıkır tıkır ediyor diye Dr a gitmiştim minisküsümde yırtık varmış bi o eksikti gerçekten ay gülüyorum artık yavalla Allah beterinden korusun tabi ama üst üste bu nedir anlamadım.
HoşgeldinizMerhaba bende aralıklı oruç ile kilo vermek istiyorum önerileriniz nedir?? Birde detox içeceğini nasıl hazırlıyorsunuz
Yetiyor canım bugün geç yedim 18/6 olunca ara öğün yapmadım 8 saat beslenme de ara öğün yapıyorumÇok gecmis olsun.Benim de yırtık var menüsküs te o ameliyat hiçbir işe yaramıyor demişti ortopedist arkadaşım o yuzden yaptırmadım ben..İlaç yazdı onu da kullanmadım.SQuat falan yapmıyorum,merdiven çıkmıyorum kısaca dizimi zorlayacak hareketleri yapmıyorum fena değil şimdi .Bir de diz için yapılması gereken egzersizler var yapsam olacak ta nerdeee
Canım burda toplasan 500 kalori yokYetiyor mu bu kadar az yemek
özledim kız seniKızlarım merhabaYatılı misafirim var. Diyetime 4 gündür uyamıyorum. Diyetime uyamadığım içinde buraya menü bildirimi yapamıyorum. Mecbur diye dışı menüler çıkıyor. Ve yemek zorunda kalıyorum ayıp olmasın diye. Cumartesi günü tekrar başlayacağım diyetime. Cuma günü baskül paylaşımına geleceğim.
bnde 2 yıl kadar leslie yaptım bu ara aksatsamda leslie başlamadan önce türk kahvesi içiyordum yarım saat sonra da leslie yapıyordum kademe kademe artır leslie 5mil yaparken ağrıdan duramazdım simdi vücut alıştı başka sporlara yöneldim ama etkili ve sıkıcı değilKızlar bugün sabah tartıldım 65 kiloyum uyanır uyanmaz Leslie 1 Mil yaptım bir ay devam edicem bakalım nolcak yapipta iyi sonuç alan varmı Leslie? Günaydın bu arada
Canımözledim kız senisensiz brkma burda bizi
hoş geldiniz aramızakızlar merhaba bende zayıflama istiyorum
benide alın aranıza
2 doğum yaptım 32 yaşındayım ev çalışmasındayım spora hiç vakit ayıramıyorum
83 kiloydum sabah tartıldım 81 olmuşum
gece atıştırmadım 2-3 gün faydası olmuşmu ne :)
bu sabah 1 fincan şekersiz türk kahvesi içtim uyanmak için su içtim ve içiyorum
gün içinde ne yapmam laızm devamında önerilerinize açığım
çok teşekkür ederim canım benim tabi gel yaCanımBen de sizleri özledim geleceğim. Annene çok geçmiş olsun okudum yazamadım kusura bakma. Sen de iyiki geldin tekrar
hoşbuldum :)hoş geldiniz aramıza
Sıkılaştırıcı mı kilo vermeye yardımcı mı?bnde 2 yıl kadar leslie yaptım bu ara aksatsamda leslie başlamadan önce türk kahvesi içiyordum yarım saat sonra da leslie yapıyordum kademe kademe artır leslie 5mil yaparken ağrıdan duramazdım simdi vücut alıştı başka sporlara yöneldim ama etkili ve sıkıcı değil
Eki Görüntüle 2808476 @hamis bu listeyi yâda benzerini öneririm ve sporla desteklemeniz gerekiyor sporlu yada yürüyüş
ilk önce sıkılaştırıyor düzenli istikrarlı yaparsan ve if saatine uyup saglikli beslenirsen tartıda guzelsonuçlar görürsün ama if gerçekten inceltyo yağdan kilo verdiriyorSıkılaştırıcı mı kilo vermeye yardımcı mı?Gerçi yorumları da okuyamadım ama yaziyodur kesin video altında ben üniversite sınavına da. Çalışıyorum oyuzden pek vakit de bulamam diye erken ve geç saatlerce yapicam sonra söylediğiniz gibi kademe kademe arttiricam
4-5 günde tamamen uydum hatta iki sabah kahvaltı da bir dilim tam buğday ekmeği yememe rağmen 1.5-2 kilo kadar verdim :) bayağı hızlı oldu bu ama ben günlük hiç aksatmadan 2 litre su da içtim önceden hiç su icemezdim inşaAllah ramazan bayramına kadar inceliriz kızlar :)ilk önce sıkılaştırıyor düzenli istikrarlı yaparsan ve if saatine uyup saglikli beslenirsen tartıda guzelsonuçlar görürsün ama if gerçekten inceltyo yağdan kilo verdiriyor
inşallah canım hepimiz zayıf olcaz yaza fit gircez inşallah4-5 günde tamamen uydum hatta iki sabah kahvaltı da bir dilim tam buğday ekmeği yememe rağmen 1.5-2 kilo kadar verdim :) bayağı hızlı oldu bu ama ben günlük hiç aksatmadan 2 litre su da içtim önceden hiç su icemezdim inşaAllah ramazan bayramına kadar inceliriz kızlar :)