İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Çok teşekkür ederim.Yillardir diyet yaparım bu bilgiyle ilk defa karşılaştım gayet mantıklı.
Icecegi yapmaya çalışacağım blender edinmem lazım

Çok teşekkür ederim.Yillardir diyet yaparım bu bilgiyle ilk defa karşılaştım gayet mantıklı.
Bide cumadan başka tartılmayın eksi de çıksa artı da çıksa etkileyebiliyor merak ederken korku da olunca bozamazsın diyeti

Blender yok tatlım çatalla cirptir yoğurdu
Ara öğün bunu önerdim katılmak isteyen katılabilir pozitif olun

Maalesef benim de aynı sorunum var en son Şubat başında olmuştum sanırım hâlen tık yok biraz araştırdım diyette olabilirmiş. O yüzden vücudun kendine yeni bir düzen oturmasını bekliyorum.
Bende çok endişelendim ama bazı doktorlar bunun çok normal olduğunu söylüyormus inşallah bir sikinti yaşamayız

Merhaba

Öğle bugün geç kaldı 14:00 de fırında karışık sebze mücver

Ara 17:00 de 4 kare kadar

Akşam 19:30 da şehriyeli salata

Bu saate kadar 2,5 litre su içtim, 1 saat yürüyüş yaptım, 10 dk genel vücut egzersizi yaptım ayrıca 45 saniye plank, 50 squat ve 45 mekik yaptım.

16/8
spor yok.. cok hastayim
2 defa bal-limonlu baharatli cay
arada ayran tutmadi bir saat sonra ikinci ara yaptim kahve ve fistikla

Eklentiler

• C971965B-651C-4A6E-BA5E-90E443DE9A1F.jpeg
    167,1 KB · Görüntüleme: 20
  • B72C9F69-A4FE-417B-A2FE-0F765C55D183.jpeg
    73,2 KB · Görüntüleme: 26
  • D5B0E6CD-4B98-4C4B-8C74-FC977556898F.jpeg
    132,9 KB · Görüntüleme: 27
  • 5A7F9A43-CD8C-4554-8F24-9610D1E61377.jpeg
    107,3 KB · Görüntüleme: 24
Ikra meyra M Mom42 Duku ben yukaridaki tarifteki ara ogunu yaptim bugun. Ayran maden suyu ve limonlu olani. Cuma ya kadar bes gun yapalim demistiniz bir kac kisi daha katilmisti
İyi yapmışsınız. Bende yarından itibaren yapacağım
Bu sporları setler halinde mi yapıyorsunuz.

Selam
14 Mart 18/6
Kahvaltı
3 dilim pizza ekmek
7 zeytin
2 yumurtalı maydanozlu dereotlu baharatlı omlet
3 kuru kayısı arası ceviz ve kaymak
Ara
1 fincan kahve
1 avuç fındık kuru üzüm
Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
1 kase salata
2 kaşık kuru fasulye
Az balık
2,5 lt su
30 dk yürüyüş

Yürüyüş görünce aklıma geldi topuğunuz için iğne yaptırdınız mı bana kortizonlu 2 tane iğne yaptılar 2-3 gün birşey değişmedi ama bu hafta baya iyi bir de topuk gömleği diye birşey takıyorum spora başlarken 1 saatten fazla yürüyebilir duruma geldim

Arkadaşlar su içemiyorum diyorsanız bu çok güzel su içmeniz için etkileyici. Ben kirmizi kare içine aldığımi uyguluyorum bir limon ekliyorum isterseniz yarım limonda olur bu malzemeye iki defa su ekleyin. Sabah kavanoza süzüp içmeye baslayin.tekrar malzemeye su ekleyin ertesi günü tekrar içmeye hazır.

Ben de daha önce yazmıştım ama aktif olamıyorum ve ipin ucu kactikca kaçıyor bir ara yaptım ama istikrarlı olamadım.

Kilo verebilmek için açlık saatleri en ideali ne sizce Ikra meyra ?

Saatlere uyabilirim ,küçük kızım var çalışmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…