- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.221
Çok teşekkür ederim.Yillardir diyet yaparım bu bilgiyle ilk defa karşılaştım gayet mantıklı.Bence su an üzerindeki su toplamasıdı. ikrameyranin paylaştığı birsey vardi, yakılan yağ hücreleri önce suyla dolup sonra boşalıyor. sakin bozma diyetine devam et bir haftaya fazlasıyla düşüş görürsün. Ben de geçen hafta anlamsız şekilde artı çıktım, bu hafta o da gitti fazlası da. Bazen sadece zaman gerekiyor.
bugun arada bir icecek yapicaz ben de katilicam bes gun boyunca, sen de dene istersen
Bide cumadan başka tartılmayın eksi de çıksa artı da çıksa etkileyebiliyor merak ederken korku da olunca bozamazsın diyetiÇok teşekkür ederim.Yillardir diyet yaparım bu bilgiyle ilk defa karşılaştım gayet mantıklı.
Icecegi yapmaya çalışacağım blender edinmem lazım
Blender yok tatlım çatalla cirptir yoğurduÇok teşekkür ederim.Yillardir diyet yaparım bu bilgiyle ilk defa karşılaştım gayet mantıklı.
Icecegi yapmaya çalışacağım blender edinmem lazım
Yulaf miktarı nedir acaba
Bende çok endişelendim ama bazı doktorlar bunun çok normal olduğunu söylüyormus inşallah bir sikinti yaşamayızMaalesef benim de aynı sorunum var en son Şubat başında olmuştum sanırım hâlen tık yok biraz araştırdım diyette olabilirmiş. O yüzden vücudun kendine yeni bir düzen oturmasını bekliyorum.
Aynen canım ben de yaptım bugünIkra meyra M Mom42 Duku ben yukaridaki tarifteki ara ogunu yaptim bugun. Ayran maden suyu ve limonlu olani. Cuma ya kadar bes gun yapalim demistiniz bir kac kisi daha katilmisti
Benim kahvaltim :) çoğu zaman yapıyorum ve çok güzel oluyor
İyi yapmışsınız. Bende yarından itibaren yapacağımIkra meyra M Mom42 Duku ben yukaridaki tarifteki ara ogunu yaptim bugun. Ayran maden suyu ve limonlu olani. Cuma ya kadar bes gun yapalim demistiniz bir kac kisi daha katilmisti
Bu sporları setler halinde mi yapıyorsunuz.Merhaba
Öğle bugün geç kaldı 14:00 de fırında karışık sebze mücver
Eki Görüntüle 2801761
Ara 17:00 de 4 kare kadar
Eki Görüntüle 2801764
Akşam 19:30 da şehriyeli salata
Eki Görüntüle 2801765
Bu saate kadar 2,5 litre su içtim, 1 saat yürüyüş yaptım, 10 dk genel vücut egzersizi yaptım ayrıca 45 saniye plank, 50 squat ve 45 mekik yaptım.
Ben tek seferde yapıyorum ikra Meyra nın attığı 30 günlük programlarBu sporları setler halinde mi yapıyorsunuz.
Yürüyüş görünce aklıma geldi topuğunuz için iğne yaptırdınız mı bana kortizonlu 2 tane iğne yaptılar 2-3 gün birşey değişmedi ama bu hafta baya iyi bir de topuk gömleği diye birşey takıyorum spora başlarken 1 saatten fazla yürüyebilir duruma geldimSelam
14 Mart 18/6
Kahvaltı
3 dilim pizza ekmek
7 zeytin
2 yumurtalı maydanozlu dereotlu baharatlı omlet
3 kuru kayısı arası ceviz ve kaymak
Ara
1 fincan kahve
1 avuç fındık kuru üzüm
Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
1 kase salata