-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.241
Ben de yulaflı kahvaltı başlamak istiyorum ama cesaret edemiyorum sadece omlette yapıyorum onu da çok sevemedimYulaf her diyette 3-4 kaşık olmalı
Ben pandemiden dolayı gitmedim. Evde egzeesizler ve masajla tedavi etmeye çalıştım. Çok şükür geçti. Ama hoplamalı zıplamalı egzersizleri yapmıyorum. Tekrarlamasın diyeYürüyüş görünce aklıma geldi topuğunuz için iğne yaptırdınız mı bana kortizonlu 2 tane iğne yaptılar 2-3 gün birşey değişmedi ama bu hafta baya iyi bir de topuk gömleği diye birşey takıyorum spora başlarken 1 saatten fazla yürüyebilir duruma geldi
Yaw sormayin bu fistiklarI Mardinden bir dost getirdi boyle guzel fistik gormedim ben. Galiba fazla kaciriyorum ama minicik minicikle. bi dahakine daha az yicem ama kucukler ya 20 de baglayalimFıstık çok 15-20 adet yeterlidir
Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Zencefilli limonlu ballı çay iyi gelir16/8
bugun yine cok hastayim
bir cok bal likonl cay ictim
Iki ara yaptim biri corba biri kahve
maden sulu icecek icemedim bugun
Sabah 9-10 kahvaltıBen de daha önce yazmıştım ama aktif olamıyorum ve ipin ucu kactikca kaçıyorbir ara yaptım ama istikrarlı olamadım.
Kilo verebilmek için açlık saatleri en ideali ne sizceIkra meyra ?
Saatlere uyabilirim ,küçük kızım var çalışmıyorum.
Moralini bozma canım. Vücut normal beslenmeye geçtiği için ödem vardır.Sabah Her şey çok güzel başlamıştıama sonra ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok. Sonrasını anlatmak dahi istemiyorum sabah tartıldım 55.800 çıktım iki gün de 1.800 almışım. Yerleşmemiş kilo olduğunu biliyorum. Hadi bari 800 ü gitsin bu hafta dikkat edeyim diye günüme devam ederken her şey alt üst oldu bütün motivasyonum bozuldu.
Kaç gün yapmayı düşünüyorsunuz. Ben yıllar önce 36 saat yapmıştım. Çok zorlanmamıştım. Bence çok faydalı birşey. İlerleyen zamanda tekrar denemek istiyorum.Merhabalar hanımlar birşey soracağım su orucu hakkında ne düşünüyorsunuz ben yapmak istiyorum ama cesaretimi bir türlü tam toplayamıyorum.