- 8 Şubat 2021
- 163
- 594
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.181
Ben de ilk doğumumda fazla dikkat etmeden sadece sekerden uzak durarak 58 e düşmüştüm 6 ayda..96 ile doğuma girmiş,90 la çıkmıştım.Yani ayda 5 kilo vermişim.2.5 yıl emzirmiştim 58 kiloydum hepemzirme dönemini sağlıklı yemek yiyerek ve paketli gidalardan uzak durarak çok verimli sonuçlar alacağını bilmeni isterim ben ilk hamileliğinde 120 kilodan sadece sağlıklı beslenme ve emzirme ile 1 yılda 60 kiloya düştüm yani öyle aman amanda takmadım şu an ikinci doğumun kilolarını vermeye çalışıyorum
Süpersinnngünaydın kizlar gecn hafta
70.40 di
bu hfta 68.80
çok sevindim ya
umudum yeniden geri geldi
Bence tamamen uzaklaşma canım. Arada müsait olduğunda yaz. Yoğunluğun geçtiğinde bekliyoruz seni.Günaydın kızlar. Önce tartı fotoğrafı,
Eki Görüntüle 2800123
Geçen haftayla aynıyım ama buna sevindim. Çünkü 2 gündür akşam 9 da çıkıyorum. Toplantılar o kadar uzuyor ki, ne yemek söylerlerse mecbur ordan yiyorum. Eğer çok ağır şeyler gelirse pide gibi eve gidince yiyorum. Aralıklı oruca pek sadık kalamıyorum yani. Size uyum sağlayamıyorum diye fazla fazla üzülüyorum. Ben ne zaman “normalleşirim” kestiremiyorum, o nedenle çok üzülerek size bir süre veda etmek istiyorum.
MuhteşemGeçen cuma : 55.400
Bu cuma : 54.00
-1 kg 400 gram
HarikasınMerhaba arkadaşlar bugün coooookkkk mutluyum çünkü bir haftada -3.200 vererek çok şükür vücudumu düzene alıştırmaya başladım
Bugun diyete başlayalı tam 2 ay oldu 2 ay içinde tam 16 kilo verdim başlarda çok zor olacağını biliyordum ama bu düzene çok alıştım her şey çok yolunda gidiyor çok mutluyum
Geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum. Nasılsın şimdi.Merhaba arkadaşlarbol eksiler olsun birazdan hastaneye gidecem. Migren atagim devam ediyor 10 gün oldu
Regl yakın ödem var zaten bende çok ödem oluyor onuda konuşacağım drla
+1 kilo
Eki Görüntüle 2800310
Ben mutlu olurumsabah 10.00
Akşam 17.00
-yayla çorbası içtim
biraz da tuzlu kuruyemiş yedim
3 lt su
Spor yapmadım.
kızlar ben şuan ideal kiloma ulaştığım için birazda süreyi uzatmak ve diyetten sıkılmamak adına cumartesi pazar serbest gün pazartesi salı çarşamba perşembe cuma telafi günü olarak yoluma devam etmek istiyorum. 46 gündür diyetteyim ve neredeyse hiç kaçamak yapmadan büyük bir sabırla diyetimi sürdürdüm. Çok şükür 63,600 den 54.000 kiloya kadar düştüm. Tam 9 kilo 600 gramSon 4 kilomu biraz zamana yaymak istiyorum. Açıkçası sizlerle de daha uzun yol almak istiyorum bu grup bana çok iyi geldi. O sorumluluk hissi birbirimize olan desteğimiz beni çok daha kamçıladı. Eğer böyle de bir hakkım da varsa cumartesi-pazar serbest gün pazartesiden haftasonuna kadar sizle olmak istiyorum.
Bende bugün böyleydim. Hep atıştırdım. Yemeği de fazla kaçırdım maalesefKizlar ben bugün yapmadım çok yoğun bir tempom vardı.Kendime izin vermistim.Ama tum gün sürekli atıştırdım hep açtım.Hayir geçtiğimiz 5 gün açlık hissetmiyordum bugün yeme içme serbest gibi olunca sürekli ama sürekli yedim.Kabus gibiydi..Hunharca fıstık ezmesi kaşıkladım o derece.Hala da yeme ihtiyacim var..Bu neden oldu duygusal yeme olayi mi?
Canım dukuSüpersinnnTebrik ediyorum canım.
Bence tamamen uzaklaşma canım. Arada müsait olduğunda yaz. Yoğunluğun geçtiğinde bekliyoruz seni.
MuhteşemTebrik ederim canım. Azminle kısa sürede ilk hedefine ulaştın.
HarikasınMuhteşem bir sonuç Gözlerim parladı resmenn. Tebrik ederim canım
Geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum. Nasılsın şimdi.
Ben mutlu olurum
Bende bugün böyleydim. Hep atıştırdım. Yemeği de fazla kaçırdım maalesef
aynı dertten muzdaribiz..kahvaltı önceki sıcak suya çekilmiş keten tohumu ekleyip ılıyınca içiyorum. Sen de dene.. telefonunu yanına al, lavabodan yazarsın sonucu. 3 gundur kabizlik sorunu yasiyorum . Bu bazen bende 1 hafta oluyor. Bu aksam kayisili form cayi icicem . Vaktiyle yaptigim şok diyetlerin zavalli bedenime biraktigi miras bu kabizlik
24 marta emar günü verildi . tesekkurler arkadaşlarCanım naptın gittin mi hastaneye? Nasılsın
Tabiki korumada 5.2 yapabilirsin tatlım 1 yıl bu şekilde korumani surdurmen gerekiyor tebrik ederimsabah 10.00
Akşam 17.00
-yayla çorbası içtim
biraz da tuzlu kuruyemiş yedim
3 lt su
Spor yapmadım.
kızlar ben şuan ideal kiloma ulaştığım için birazda süreyi uzatmak ve diyetten sıkılmamak adına cumartesi pazar serbest gün pazartesi salı çarşamba perşembe cuma telafi günü olarak yoluma devam etmek istiyorum. 46 gündür diyetteyim ve neredeyse hiç kaçamak yapmadan büyük bir sabırla diyetimi sürdürdüm. Çok şükür 63,600 den 54.000 kiloya kadar düştüm. Tam 9 kilo 600 gramSon 4 kilomu biraz zamana yaymak istiyorum. Açıkçası sizlerle de daha uzun yol almak istiyorum bu grup bana çok iyi geldi. O sorumluluk hissi birbirimize olan desteğimiz beni çok daha kamçıladı. Eğer böyle de bir hakkım da varsa cumartesi-pazar serbest gün pazartesiden haftasonuna kadar sizle olmak istiyorum.
Teşekkür ederim canım benim emeğine sağlıkTabiki korumada 5.2 yapabilirsin tatlım 1 yıl bu şekilde korumani surdurmen gerekiyor tebrik ederim
Gecmis olsun canim sıkıntını kaçırdım sanırım allah şifa versin24 marta emar günü verildi . tesekkurler arkadaşlarhepinizi seviyorum
Aaa lütfen çok bekletme bizi seni listede tutuyorum seviyoruz seni canimGünaydın kızlar. Önce tartı fotoğrafı,
Eki Görüntüle 2800123
Geçen haftayla aynıyım ama buna sevindim. Çünkü 2 gündür akşam 9 da çıkıyorum. Toplantılar o kadar uzuyor ki, ne yemek söylerlerse mecbur ordan yiyorum. Eğer çok ağır şeyler gelirse pide gibi eve gidince yiyorum. Aralıklı oruca pek sadık kalamıyorum yani. Size uyum sağlayamıyorum diye fazla fazla üzülüyorum. Ben ne zaman “normalleşirim” kestiremiyorum, o nedenle çok üzülerek size bir süre veda etmek istiyorum.
Cuma günü baskül paylaşirsinizIkra meyra Eğer mümkünse listeye ben de girmek isterim.Baslangic 8 MART Pazartesi 81.7 kg.Bugun itibariyle kilom 81 hedef kilom 60