İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Kaç gün yapmayı düşünüyorsunuz. Ben yıllar önce 36 saat yapmıştım. Çok zorlanmamıştım. Bence çok faydalı birşey. İlerleyen zamanda tekrar denemek istiyorum.
Aslında 1 hafta yapmak istiyorum ama önce yarın 1 gün deneyeceğim sonra peki direk normal yemeyemi geçtiniz? Çorba vs gibi şeyler mi içiliyor oruç bitince

Aslında 1 hafta yapmak istiyorum ama önce yarın 1 gün deneyeceğim sonra peki direk normal yemeyemi geçtiniz? Çorba vs gibi şeyler mi içiliyor oruç bitince
Yok önce limonlu su ile oruç açılıyor. Sonra ya meyve suyu yada meyve yeniyor. Öğlen salata akşam sebze yemeği gibi bir beslenme şekli diye biliyorum. Ama instagram da apayrı yaşam yazarsanız daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.

45 dk gidiş,45 dk dönüş ayrıca evde 1 saat yürüyüş yaptım orta tempoda ve 1 dk plank yaptım.
Canimcim bana eskiden yaptigim hatalari hatırlattin. Bak bu kadar spor cok fazla, daha dogrusu 1 saatin üzerinde yapılan kardio kas kaybettirebilir. Eger 1 saat üzerinde spor yapilacak ise kalan süre ağırlık kaldırma gibi kas yapıcı spor olmaliymis.

eger kas kütlen azalirsa kilo vermek güçleşiyor çünkü esas kaloriyi yakan makina onlar. Güçsüziuk, halsizlik uzun vadede depresyon da garantı .O yüzden kilo vermek degil yağdan vermek mesele. Ya da bir insan 2 kilo kas yapıp kilo aldıysa göbek atmalı ki ileride verecegi kiloların teminatıdır..

bugunku menünde neredeyse hic protein yok bu senin kas kaybini hizlandirir. Peyniz yogurt yumurta kurufadsulye mercimek bunlari bol bol her öğüne koymaya calis canım. Ve az yemeye uğraşma, yap salatayi sirkeni zeytinyağını koy keyfine göre kazan kazan ye. Zamanla azalacak zateb miktar da emin ol. Ama tatlı ve ekmegi azaltmaya calis . Elma filan ye mesela. Ya da sut olsun en kotu tatln.

konusmak kolay gibi biliyorum direnmek zor, vallahi 3 gün kurtar paçanı şekere ekmeğe olan direncin cokk artıyor. Yavas yavas hersey cok tatlı bile gelecek . Ben her caya 2 seker atar gunde 15-20 bardak cay icerdim. Tatlısi çikolatası vs ayrıca eklerdim..

tahmin ediyorum cok cok yuksek insulin direncin var seni karbonhidrata Karsi dize getiren, oyle bilirim ki o göz döndüren kan şekeri düşmesinİ sonra yiyince tekrar fırlayıp tekrar dusmesinj...

su diyetine gelince asla ama asla yapma, o kadar belli ki metabolik rahatsızlığın olduğu, 7 yıldır endokrine para yagdirdim kendimden biliyorum. Bu tarz sıkı diyetler seni iyice hasta eder, insulin direncini iyice yükseltir, yapma canım lutfen. az karbonhidrat ve saglikli yiyecekler listesi yap kendin, her ogunde mutlaka protein ve salata sebze yediginden emin ol. Fazla kilonun en iyi tarafi fazlaca gidebilmesi. Ama aç kalırsan zayiflayamazsin, son hafta o kadar az yiyip sonuc almaman bundan bence. aç kalıp sonr ekmek tatli yiyince vücudun yapıştırır onu. ye bol bol doy, ama dusuk glisemik indeksli olan gıdaları tuket.

bir de su kitabi alip okusan tum hayatını etkileyecek degisimlere gireceksin bak, tabii sihir degil ama anliyor insan icinde neler döndüğünü, ben son 5 yilda cok degistim, evet hala kilom var ama eger bu kitabi okumasaydim , bu kadar kötü bir genetik yapiyla eminim 20 kilo daha fazla olurdum bugun . ablam 122, annem 106 , abim 110 kilo su an. 4 kız yeğenim (18-26 yaşları arası) 90 -105 arasi kilodalar . Beni bu kitap kurtardi, şükrediyorum halime inan

Glisemik İndeks Diyeti - (Sağlıklı Zayıflamanın Kolay Yolu) - Metin Özata
https://www.hepsiburada.com/glisemi...---metin-ozata-p-KHAYY81246?magaza=kitapstore

cok konuştum özür dilerim ama emeklerin karşılık bulsun istiyorum gerçekten, birileri beni uyandırana kadar ben coook hatalar yaptım, 65 ten 70 sonra 80-90.. hem eziyet hem artan perişanlık .. belki sen erken dönersin

16/8
grip mahvetti beni
oksurmekten uyku haram oldu
kahvaltida 2 kase corba içtim bogazim cok agriyor
oglen kahve de ictim ayrıca
spor yok - öksürüK krizlerini karin sırt egzersizı saysak mi acep

Eklentiler

• FBEBDACB-F77D-4BC0-BA2E-9D967B5F413E.jpeg
    137,4 KB · Görüntüleme: 16
  • 57281A9B-BD77-4BA4-8C7B-9E6C040852BC.jpeg
    81,3 KB · Görüntüleme: 24
  • 5B7D7DCA-7C77-4B92-989D-CF7BBF6A2931.jpeg
    115,2 KB · Görüntüleme: 16
Arkadaşlar adetim 3 gün kadar gecikti ama ben bugüne kadar hep gününde olan biriydim 2 gündür karnimda belimde çok ağrı var ellerim göğüslerim şişti ama bı turlu kanama başlamadi . Ne yapmam gerekiyor çok sancım oluyor

çok faydalı telkinlerde bulunmuşsunuz Elinize sağlık

günaydın güzel diyet yoldaşlarım bu hfta bnm için pek verimli geçmedi if saatlerine uyamadım ama gene yazmak istedim canımın ne istediği varsa yedim olsun canım sağolsun sizler nasılsınız iyisiniz inşallah ben çok iyiyim yedim ama kontrolsüz değil ölçülüdengeli oyuzden kafam da rahat tabi cuma günü tartida ne çıkacak onu bilemyrm regl da olcam yüksek çıkarım gibime geliyor

Bende sürekli söyledim ama o kendi bir diyet bulmuş onu uyguluyorum dedi evde Ne pişerse yensin ayrı yemek yapmaya hiç gerek yok sadece 8 kaşık yetmedi mi 10 kaşık tüket salatayı bol tüket 1 bardak yoğurt et olarak 2-3 baget haşlama yada ızgara fırın 3 adet et köfte 150-200 grm balık ızgara yada fırın sebze yada bakliyat varsa o gün 8-10 kaşık bulgur 2-3 kaşık yazdım yazıyorum da sabah bal kaymak 1 tatlı kaşık tahin pekmez 1 tatlı kaşık ara öğünde bitter çikolata şekerde tüketin ama doğal olandan kuru meyveler 2 adet lütfen LenaG daha sağlıklı ekmek çok tüketiyorsun sebzeye ağırlık var canım bak 96 düştün dahada düşeceksin inanıyorum Sana

Yarım demet maydanoz 1 limon 1 litre su iki fındık kadar taze zencefil 10 dkk kaynatın gün içinde tüketin regl olana kadar için

Umarım başa sarmazsin bol eksiler olsun canim

aycaela öncelikle teşekkür ederim günlük kalori takibi yaptığım bir uygulama var orda insanlar (yüksek kilolular) ne bileyim 10-20 km yürüyorlar, koşuyorlar çok destek alıyorlar falan valla o yüzden faydası var diye yürüyüşü abarttım. Yoksa normalde de o kadar yürüyemiyorum Zaten benim kilo almama 2 sebep var ekmek sevdam ve tatlı ! Normalde beyaz ekmeği günde 2 tane yerdim sandviç yapar yerdim yani dolayısıyla hiç tencere yemeği olmazdı bizde. Eşim de makarna pilav ister sürekli normal yemek yemez ki. Kahvaltıyı daha düzene sokabilirim hiç hoşlanmasam da yumurta kahvaltıma eklemeye çalışacağım. Ancak akşam yemeği sorunum nasıl çözülecek inan bilmiyorum denemeye çalışacağım. Tekrar teşekkürler

bugün ki menüm sabah 10 kahvaltı bir dilim ekmek bir parça peynir 1 haşlama yumurta 7 zeytin yarim domates yarim salatalik 1 çatal acuka öğlen 12 buçuk ta bol yeşillikli salata avuç içi kadar haşlama tavuk göğsünden salata yaptım yanında 2 bardak ayran 16 .00 da 4 yemek kaşığı yoğurt 3 yemek kaşığı sebzeli bulgur pilavı salata bir kepçe corba 3 litre su içtim kaçamak olarak bir adet çikolatalı gofret yedm dayanmdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…