İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Nur61_ tebrikler canım haftanın yıldızı oldun

Bu hafta güzel verimli oldu arkadaşlar 100 verdim diye üzülmeyin yağdan verdiniz incelediniz bunu unutmayın kendinizi ölçün göğüs bel göbek basen ayda bir ölçünüzü alın tebrikler

Teşekkür ederimm bende kendi rekorumu kırdım bı hafta içinde

İyi akşamlar
13 Mart 16/8
Bugün dışarıdaydım biraz düzensiz beslendim
Kahvaltı
Yarım poğaça
2 dilim portakal
Ara
Türk kahvesi
Akşam
1 poğaça
3-4 çatal biber patlıcan kızartması
2 kuru domates
1 tane kemalpaşa tatlısı
1 bardak çay
2,5 lt su

Kilo verme süreci adet döngüsunu etkileyen oldu mu ? Benim hep tam gününde gelirdi . Bu ay gecikti biraz hamile de değilim ama neden bilmiyorum

16/8
cok su
1 saat yürüyüs - sürüne sürüne
iyice şifayı kaptım sanırım
sabah 1 yumurta ile Menemen
arada kahve findik elma
aksam karnabahar tek kesmeyince 1 yumurtali omlet

Eklentiler

• 10637121-7DE4-4680-9512-5FF3BB340EED.jpeg
    157,7 KB · Görüntüleme: 20
  • F571BE5E-B12B-437B-B77D-7D335C6B3332.jpeg
    143,6 KB · Görüntüleme: 21
2 gundur bildirim yapamadim kusura bakmayin arkadaslar , Misafirim vardi bugun . Hazirlikti temizlikti derken hic zaman bulamadim . Zaten cok dikkat de edemedim . Hatta hic edemedim . Spor falan da hak getire . Ama pazartesi tam gaz devam edecegim . Yarin da kendime dinlenme gunu ilan ediyorum . Ama yarin yemek yok . Boğazıma kadar doluyum. Laf lafi acinca yenildi icildi . Midem agriyo patlamak uzere . Zor durumdayım galuba midem kuculmus .

Kızlar bugün tartıda 81.8 gördüm şoktayım Zaten haftaya 81.7 ile başlamıştım.Cumaya kadar if ve low carb yaptım 81 i görmüştüm.Cuma ve dün yapmadım bu sabah 81.8 olabilir mi böyle birşey ya? Demek ki sıvı kaybetmişim sadece.Ne diyorsunuz bu kadar fark normal mi hem eksi yönde hem artı yönde? Su kaybı idi muhtemelen

Valla 2 gündür bende dikkat edemiyorum dün misafir geldi pasta börek derken kaldı kalınca da yensin diye şimdi kahvaltıya da çıkarttım ara öğünde şu yoğurtlu yağ yakan içeceği yapılan perşembeye kadar bu süre zarfında da dikkat edeceğim Cuma’ya bakalım kaç çıkacağım

Su kaybı idi muhtemel
Bence su an üzerindeki su toplamasıdı. ikrameyranin paylaştığı birsey vardi, yakılan yağ hücreleri önce suyla dolup sonra boşalıyor. sakin bozma diyetine devam et bir haftaya fazlasıyla düşüş görürsün. Ben de geçen hafta anlamsız şekilde artı çıktım, bu hafta o da gitti fazlası da. Bazen sadece zaman gerekiyor.

bugun arada bir icecek yapicaz ben de katilicam bes gun boyunca, sen de dene istersen

Devam edin lütfen haftada bir tartilin lütfen birde ölçünüzü alın tarih yazın 30 gün sonra tekrar ölçün 100 grm gitti az diye üzülmeyin yağdan verirsin incelme yaşarsınız

Kızlar merhaba Ikra meyra diyetisyen edanur 7 günlük yağ yakma programı paylaşıcak yarın başlıyoruz bugünden paylaştı senin kürle birlikte 7 gün bunu yapabiliriz isterseniz hep birlikte

Eklentiler

• 6EB2D673-4BF9-40D8-BF8E-709DB1F0B35D.jpeg
    134 KB · Görüntüleme: 28
  • 48F99951-869B-4303-9AED-2F8C6B771765.jpeg
    182,6 KB · Görüntüleme: 38
Kilo verme süreci adet döngüsunu etkileyen oldu mu ? Benim hep tam gününde gelirdi . Bu ay gecikti biraz hamile de değilim ama neden bilmiyorum
Maalesef benim de aynı sorunum var en son Şubat başında olmuştum sanırım hâlen tık yok biraz araştırdım diyette olabilirmiş. O yüzden vücudun kendine yeni bir düzen oturmasını bekliyorum.

Kızlar merhaba Ikra meyra diyetisyen edanur 7 günlük yağ yakma programı paylaşıcak yarın başlıyoruz bugünden paylaştı senin kürle birlikte 7 gün bunu yapabiliriz isterseniz hep birlikte
Yapmak isteyen yapabilir ben illaki yapılacak diyemem canım katılmak isteyen olursa tabiki iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…