- 23 Haziran 2019
- 8.789
- 38.299
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #7.561
çok teşekkür ederimTeşekkür ederim ben de sizi tebrik ederim büyük azim, iradenizi kutluyorum120 kilodan şuanki kilonuza düşmeniz gerçek başarı hikayesi
tebrikler-1100 de benden..
tebrikler-1100 de benden..
Çok geçmiş olsun. Vitamşn olarak gıda takviyeleri öneriri. Piyasada emilimi yüzde 95e kadar olan ürünler var. Mesela spirulina,b12 çinko ve magnezyum konusunda çok önemli bir gıda takviyesi. Araştırıp alabilirsiniz. Özelden yazışma şansımız olursa bir iki marka da tavsşye edebilirim. Araştırma sürecinizi kolaylaştırır.
Arkadaşlar sizin de ortak söyleminize ve uzun araştırmalarım sonucu spirulina aldım inşallah faydasını görürüm. Tavsiyeniz için teşekkür ederimÖncelikle geçmiş olsun. Genel sağlık sorunları için Chlorella veya Spirulina gibi önemli besin desteği kullanmanızı tavsiye ederim. İnternetten detaylı araştırma yapın biz çok faydasını gördük. Hiç bir yan etkisi yok bitkisel kapsül olarak satılıyor. Kan değerlerinizin normale döndürüp hasta olmamak için şart. İnstagram da bi diyetisyende okumuştum. Herkese tavsiye ederim . Güvenilir bir yer olarakta benim temin ettiğim firma var Akuatik adlı. Zayıflama için de abim Spirulina & L Carnitine olan bitkisel kapsülünü kullandı. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
Çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlartebrikler ben grip ve regliyim giremedim bugün yarın listeyi guncellicem yeni gelen arkadaşlar son hedefinizi yazarsaniz iyi olur
Regl ve grip oldum dün baskulu etkilediEki Görüntüle 2786437
Ödem için detoks yapıyorum 15 günlük tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar kilo bildirimi
Maalesef takıldım kaldım. Çok ödem var ondan mı anlamadım. Ödemi atamıyorum.
Eki Görüntüle 2786399