- 26 Şubat 2010
- 2.064
- 1.664
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #7.581
Geçmiş olsun canım. Acil şifalarMerhaba arkadaşlartebrikler ben grip ve regliyim giremedim bugün yarın listeyi guncellicem yeni gelen arkadaşlar son hedefinizi yazarsaniz iyi olur
Regl ve grip oldum dün baskulu etkilediEki Görüntüle 2786437
Teşekkür ederim. Bende haftada 1-2 gün detoks çayı yapıp içiyorum. Ama 2 haftadır sabitlendim. Kilolar çok yavaş gidiyor. Anlamıyorum. Buda motivemi düşürüyorÖdem için detoks yapıyorum 15 günlük tavsiye ederim
500 ml kaynar su ile 1 tk yeşil çay demle 10 dk sonra 1 şişe maden suyu ve yarım limon ekle 15 dk dinlensin ve gün içinde tüket
yeni listem bu
Çok iyi canım saatler mutlaka uymalisin güzel sonuç alırsınyeni listem buIkra meyra nasil sizce bu hfta diyetsyen de 69.25 geldim çok üzüldüm ama regl olcam bir kaç güne ondan yüksek çıktığını dusunyrm umarım bu liste işe yarar
Boyunuz kaç acaba yağdan gitmesi icin if diyeti süperVücut ölçülerimi ölçtüm sabah.
Başlangıç kilo 63.600
Basen : 107
Bel : 77
Son kilo 58.00
Basen : 102
Bel : 67
5 cm basen 10 cm bel den gitmiş.
55 kiloya indiğimde egzersiz / pilates’e başlayacağım.
Boyum 162 canımBoyunuz kaç acaba yağdan gitmesi icin if diyeti süper
Ben en son 63 kilo ölçütum
97-98 basen
68-69 bel ölçüm vardıyanlış hatırlamıyorsam diye iki ölçü yazdım
Taşındım metrem kayıp sporda yok belkide fazla yada aynıyım
Bence siz 59 u gördünüz bu hafta takipteyimBoyunuz kaç acaba yağdan gitmesi icin if diyeti süper
Ben en son 63 kilo ölçütum
97-98 basen
68-69 bel ölçüm vardıyanlış hatırlamıyorsam diye iki ölçü yazdım
Taşındım metrem kayıp sporda yok belkide fazla yada aynıyım
Mezur olarak çok uzun önce ölçtüm adanadan balikesire geldim 2 ay oldu neredeyse 3-4 ay önce ölçtümBence siz 59 u gördünüz bu hafta takipteyim
regl olduğunuz için fazla çıktı tartıda. Kesinlikle daha incesiniz son ölçümden. Mümkün değil yedikleriniz vs her şey süperdi bu hafta.
Yaaa doğru haklısınız. umarıım kısa sürede alışırsınızMezur olarak çok uzun önce ölçtüm adanadan balikesire geldim 2 ay oldu neredeyse 3-4 ay önce ölçtümspor sıfır karlı ve soğuk ikizlerden evde mümkün değil spor yapmak umarım 59 gördüm çok teşekkür ederim motivasyon için hep birlikte fit olacagiz