İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba hoş geldiniz aramıza yarın baskül günü paylaşım yaparsınız son hedifinizi yazın listeye ekliyecegim tatlım menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz bol eksiler olsun ilk sayfamızda if hakkında bilgi verildi minik özel menü ve kürler de ekledim bir göz atalım isterseniz hayırlı kandiller

İyi akşamlar bugün geç kaldım yazmak için akşama kadar temizlik yaptım saat 5t15te haber geldi yemeğe misafir aldık ve tüm düzenim bozuldu ancak 19 30 da yemek yiyebildim çok geç kaldım yemek için yarın telafi edeceğim inş
18.02 18/6
11.30 2 haşlanmış yumurta süzme peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek 2 tk kadar tahin pekmez
13.30 tavuk patates
19.30 1 kase mercimek çorbası mantar sote 2 kaşık pilav 1 parça tavuk
2 lt su
Temizlik yaptığım için spora vaktim olmadı

19-20 kapandı ise yarın 11-12 de kahvaltı baslatirsiniz 16 saat açlık olmuş olur

Teşekkür ederim sizin kilolariniz benim hedefim
bnde 120 kilodaydım kaç yıldır kilo verme serüvenim devam ediyor umudumuzu kaybedersek ozmn veremeyiz bu yol uzun zor meşakatli ama yolun sonu aydınlık mutluluk sağlık oyuzden siz başlayarak yolu yarıladınız böyle düşünün

Herkese günaydın geçen haftayı hep oruç tutarak geçirdim açlık pencerem haliyle akşam oldu bu yüzden geçen haftaya aynı kilodayım.En azından artı olmadı
Fark:0

Eklentiler

• 16137159104531138006862.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 16
Günaydın arkadaşlar. Dün bende çok yoğundum. Gündüz ev işi yemek derken. Akşam kızımın online veli toplantısı vardı. Geçmiş kandilinizi kutluyorum. Dün niyetliydim.
18 Şubat menüm
Akşam
2 kayısı 2 hurma
1 kepçe çorba ve salata
1 kepçe ıspanak ve yoğurt
Yarım dilim ekmek
Küçük kase ile boza
2,5 lt su
3 bardak detoks çayı
30 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…