-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #7.521
Hoş geldin iyi ki geldin canım bol eksiler hedefe doğru ilerlicegizgünaydın kizlar ben geldim kaldığım yerden devam17 şubat menü 16/8
kahvaltı iki yemek kaşığı lor peyniri 1 haşlama yumurta avuç içi kadar ekmek 5 zeytin 2 kuru kayısı ve kiraz sapi cayi ara 1 bardak kefir ve 1 yeşil elma akşam ıspanak oturtması 1 dilim ekmek ve 4 yemek kaşığı yoğurt 3 litre su içtim spor yapmicam bir süre sonra tam gaz devam edecem spora
Sen de hoş geldin damlapalHoş geldin bende yeniyim
Ben sürekli kullanmıyorum o yüzden bir sorun yaşamadım. onunla sürekli diyet olmaz sonuçta eninde sonunda normal yemege baslayacağız. bir de bu tarz şhekleri kullandığınızda kilo almak istemiyorsak en az 4-5 saat ağzımıza lokma girmemeli diye biliyorum. ki zaten normal bir öğün yedikten sonra 5 saat lokma yemesek zayıflarızBana bu kadar kilo aldıran herbal life oldu bir daha tövbe
hoş buldum iykiiiii geldim artı olduğumu düşünüyorum ama önemli değil geç olsun güç olmasınHoş geldin iyi ki geldin canım bol eksiler hedefe doğru ilerlicegiz
Allah kabul etsinMerhaba, hepinize hayırlı kandiller dilerim.
bugün niyetliydim dün akşam 19:00 da yedim ve birazdan orucumu açacağım.
24saatlik oruç ardından burger yiyeceğim ve bitki çayı içip tekrar oruca başlayacağım.
Merhabalar geç kaldım bugün
15 Şubat 16/8
Kahvaltı 9.00
Soğanlı çökelek kavurması, zeytin, ceviz
Ara öğün 11.30
Kahve ve bio ballı krokan
Ara öğün 14.30
1 Poğaça(dün yapmıştım oğlum da oruç olunca canı istemişti. Ama yememiştim. Bugün tadına bakmış oldum)
Akşam yemeği 17.00 bir kase Chia lı cevizli incirli...... Yoğurt.
Günlük 30 dk Leslie yapmaya çalıştım 7-8 gündür.
Öncelikle geçmiş olsun. Genel sağlık sorunları için Chlorella veya Spirulina gibi önemli besin desteği kullanmanızı tavsiye ederim. İnternetten detaylı araştırma yapın biz çok faydasını gördük. Hiç bir yan etkisi yok bitkisel kapsül olarak satılıyor. Kan değerlerinizin normale döndürüp hasta olmamak için şart. İnstagram da bi diyetisyende okumuştum. Herkese tavsiye ederim . Güvenilir bir yer olarakta benim temin ettiğim firma var Akuatik adlı. Zayıflama için de abim Spirulina & L Carnitine olan bitkisel kapsülünü kullandı. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.Merhabalar hanımlar
Tahlil sonuçlarım çıktı canım sıkıldı hava muhalefeti nedeniyle dr görüşemedim yarın gitmeye çalışacağım ama sonuçları gecenin bir yarısına kadar oturup tek tek kalem kalem araştırdıkşekerim düzenli ilaç kullanmama rağmen yüksek çıkmış (gerçi bunu bekliyordum yeterli gelmiyordu ilaçlar) potasyum normalden yüksek, d vitaminim yok denecek kadar az, b12 çok az, ciddi anemiyim. O kadar omega 3,multivitamin vs. hiçbir işe yaramamış. Tiroidlerim yine sınırda yavaşlık konusunda off
Saçlarım dökülüyor,tırnaklarım kırılıyor ama halsizliğim kalmadığı için gelişme var sanmıştım. Yine var olan ilaçlarıma artı ilaçlar eklenecek bir işe yararlar umarımÖyle de iğreniyorum ki ilaç içmekten resmen yutana kadar canım çıkıyor.