- 16 Şubat 2011
- 127
- 175
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #7.501
Çok teşekkür ederim canım önemli olan senin azminTeşekkür ederimspor yapmıyorum. Egzersiz yapıyordum onu da yapmıyorum 1 haftadır. İlk hedefim 55 e ulaştığımda spora başlıcam inşallah. Sizlerde hepiniz de çok güzel kilo veriyorsunuz. İyiki bu grubu açmışsınız Ikra meyra iyiki aranıza katılmışım. Çok motive oluyorum bırakmak istediğim an geldiğinde sorumluluk hissediyorum grubumuza karşı. Herkesin eline emeğine sağlık Ikra meyra en çok sizinnnn
Hoşgeldiniz aramızaİlk günün günahı olmaz diyerek başlıyorum
sabah:
1 akıtma ve içinde nutella
1/2 sade
ara:
1 fincan bitki çayı
ara:
1 fincan bitki çayı
ara:
az şekerli türk kahvesi
ara: hibisküs ve yeşil çay karışımı
akşam:
herballife shake
genelde iş yerinde gelirken kahvaltı olarak kullanırım ama bugün mutfakta yiyeceğim birşey yok. o yüzden hafif ve tok tutucu olarak akşam yemeği olarak içeceğim
Çok geçmiş olsun canım iyi olmanıza sevindimTeşekkür ederim canım.
Çok teşekkür ediyorum. Biraz boşladım geçtiğimiz günlerde ama en azından, en son resmini paylaştığım kiloda olmayı hedefliyorum.Çok geçmiş olsun canım iyi olmanıza sevindimbol eksiler olsun cuma günü eksili baskuller olsun
Hoşbuldummm. hep beraber başaracağız, inanıyorumHoşgeldiniz aramızabol eksiler olsun cuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim menü bildirimi yapmisiniz çokta iyi bitmiş aksam
Hoş geldin bende yeniyimMerhaba hanımlar ben de ağustos-eylül aylarında IF diyeti ile 10 kilo verdim ama daha sonra koronaya yakalandım ve hastalık sürecinde inanılmaz iştahım açıldı. sonrasında diyetime de devam edemedim ve 3 kilo geri aldım yazdan bu yanayeniden toparlanmak için sizinle beraber diyet yapmak istiyorum.
Yaş 36 boy 167 kg 84 hedef 60 kgbu arada yaşım 39 kilom 79.50 boy:164 olmam gereken kilo 54 ama ben 58-60 kilo civarında olmak istiyorum.
Bana bu kadar kilo aldıran herbal life oldu bir daha tövbeİlk günün günahı olmaz diyerek başlıyorum
sabah:
1 akıtma ve içinde nutella
1/2 sade
ara:
1 fincan bitki çayı
ara:
1 fincan bitki çayı
ara:
az şekerli türk kahvesi
ara: hibisküs ve yeşil çay karışımı
akşam:
herballife shake
genelde iş yerinde gelirken kahvaltı olarak kullanırım ama bugün mutfakta yiyeceğim birşey yok. o yüzden hafif ve tok tutucu olarak akşam yemeği olarak içeceğim
İyi yaptın canım. Her arkadaş bir renk. Birlikte motive oluyoruz.ah canım beni merak etmen çok tatlı bugün biraz daha iyiyim inşallah daha da iyi olcam sizleri özledim kızlar motive eksikliği yasıyorum sizinle motive olmaya geldim
Hoşgeldiniz. Çok fazla almamışsınız ne güzel. Tekrardan birkaç kiloyu sağlıkla verirsiniz.Merhaba hanımlar ben de ağustos-eylül aylarında IF diyeti ile 10 kilo verdim ama daha sonra koronaya yakalandım ve hastalık sürecinde inanılmaz iştahım açıldı. sonrasında diyetime de devam edemedim ve 3 kilo geri aldım yazdan bu yanayeniden toparlanmak için sizinle beraber diyet yapmak istiyorum.