İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
17 subat
17/7
gunu birlik ankara seyahati
kahvalti yerine is arkadaşımla koca bir tabak yemek yedim fotodaki ( cok oldu Diye de bin pişman oldum) ??? 🤷‍♀️
aksam da uçağa binmeden de kahvalti diye götürdüklerimu yedim 🙈
2 haslanmis yumurta, marul, findik ceviz
gun boyu 7500 adım atmışım spordab sayılmaz ama baya hareket ettim tabii

Eklentiler

• 41734C66-3999-4090-BAB7-1F77BD907F29.jpeg
    41734C66-3999-4090-BAB7-1F77BD907F29.jpeg
    152 KB · Görüntüleme: 33
günaydın kizlar ben geldim kaldığım yerden devam 😊 17 şubat menü 16/8
kahvaltı iki yemek kaşığı lor peyniri 1 haşlama yumurta avuç içi kadar ekmek 5 zeytin 2 kuru kayısı ve kiraz sapi cayi ara 1 bardak kefir ve 1 yeşil elma akşam ıspanak oturtması 1 dilim ekmek ve 4 yemek kaşığı yoğurt 3 litre su içtim spor yapmicam bir süre sonra tam gaz devam edecem spora 😁

günaydın kizlar ben geldim kaldığım yerden devam 😊 17 şubat menü 16/8
kahvaltı iki yemek kaşığı lor peyniri 1 haşlama yumurta avuç içi kadar ekmek 5 zeytin 2 kuru kayısı ve kiraz sapi cayi ara 1 bardak kefir ve 1 yeşil elma akşam ıspanak oturtması 1 dilim ekmek ve 4 yemek kaşığı yoğurt 3 litre su içtim spor yapmicam bir süre sonra tam gaz devam edecem spora 😁
Hoş geldin iyi ki geldin canım bol eksiler hedefe doğru ilerlicegiz 💪

Bana bu kadar kilo aldıran herbal life oldu bir daha tövbe
Ben sürekli kullanmıyorum o yüzden bir sorun yaşamadım. onunla sürekli diyet olmaz sonuçta eninde sonunda normal yemege baslayacağız. bir de bu tarz şhekleri kullandığınızda kilo almak istemiyorsak en az 4-5 saat ağzımıza lokma girmemeli diye biliyorum. ki zaten normal bir öğün yedikten sonra 5 saat lokma yemesek zayıflarız :-) ben sadece çalıştıgımdan dolayı ara sıra kullanıyorum bu yüzden. ama çayını seviyorum

İyi akşamlar arkadaşlar.
18 Şubat 18/6
Sabah 12.30
Zeytin,
Domates, salatalık, marul
2 yumurta ve 1 parça kavurma ile omlet
Akşam 18.30 da masadan kalkıldı
2 yk tahin ve yumurta ile pizza tabanı yaptım bugün, üzerine 1 kase mantar ve 1 parça kaşar,
2 küçük piliç kelebek
2 küçük kurabiye (badem unu ile)
Su: 2 lt
Spor yapamadım maalesef, sabah yorgunluktan yapamadım, akşam eve geç geldiğim için yemek vaktim kaçacak diye yapamadım. Kısmet yarına.

Sabah filtre kahve
Kahvaltı 12.30
Ara öğün 15.00
Rezene ve küçük 1 dilim sütlü tatlı
Elma
Akşam 19.00
Tarhana çorbası
Köfte
Salata veya yoğurt

2.5 litre su
30 dk leslie
30 dk yağ yakım videosu ve karın çalıştım

Eklentiler

• EA9E1509-ECEE-4A35-A9F2-F9CE979AD406.jpeg
    EA9E1509-ECEE-4A35-A9F2-F9CE979AD406.jpeg
    124 KB · Görüntüleme: 28
2 gündür sabah 2 yumurta 1 dilim ekmek
salı günü aksam et salata biraz sütlü tatlı
Carsamba günü akşam 3 tane içli kofte salata
Ve bugün sabah 2 yumurta 1 dilim ekmek
Aksam 2 kabak rendesi yogurt 2 ceviz ile detoks yapıyorum ,yarın tartı günü içli köfte beni mahvetti☺

Düzeltme: Bugün vitamin, mineral takviyelerine başlayacaktım ama yemek vakti unutmuşum. 1 saat sonra içmiş oldum. İlaç içmek orucu bozduğundan, 18/6 değil 17/7 oldu bugün düzen.

Merhaba 😃

Öğle 13:30 da karnabahar pizza 2 dilim
Ara 16:30 da karnabahar pizza 2 dilim
Akşam 19:30 da bir bardak kefir

3 litre su içtim, 1 buçuk saat orta tempolu yürüyüş yaptım, 15 dk yağ yakıcı egzersiz yaptım, 10 dk karın egzersizi yaptım, 10 dk kol ve göğüs ağırlık çalıştım

Öncelikle herkesin Kandili mübarek olsun. Grubu yeni keşfettim ilk mesajım hatam kusurum olursa affola:KK43: açıkcası hayatım boyunca hiç zayıf olmadım hep bir göbiş vardı ama bacaklar ve kalça ince üst irice, evlilik, 2 sezeryan doğum, iş koşuşturmacalar derken tabi birazdan yaş ilerledikçe kilo verememeler.... dün itibari ile yine başladım bir zayıflama serüvenine daha inşallah bu kez daha bir hırslıyım sebebi eşimin hediye aldığı kabana görümcemin gözünün önünde sığamadım:):) bugün aralıklı oruç yapmaya karar verdim açıkcası çok kurallarını bilemiyorum elimden geldiğince bugün başladım boy 163cm- kilo 62,6kg-yaş 38 çalışan bir anneyim
sabah(09:00) şekersiz türk kahvesi
öğle (13:00) çorba, yoğurt,1 tane arkadaş ikramı tahinli çörek(hayır demeliydim:KK43:)
akşam (18:00) nohut yemeği, yoğurt, 2 dilim börek
regl için son 2 gün bakalım ayın sonu nasıl bitecek çok uzun oldu kusura bakmayın.
Bu mübarek gece de dualarda buluşmak ümidiyle herkese iyi akşamlar.

Selamlarrr ,

Sabah
2 yumurta yağsız sahanda,
1 süzme peynir
4 ad. zeytin
dereotu
yeşilçay

Ara
1 şekersiz türk kahvesi,
maalesef 1 dilim baklava :KK43:

Akşam
2 kaşık tavuk ciğer kavurması
1 kase yeşil mercimek salatası

Su : 3 litreyi tamamlamaya çalışıyorum.
Spor bugün off day.

-Bugünkü beslenmemi hiç beğenmedim yarın tekrar düzgün devam edeceğim spor ile bol su ile :)

Merhabalar geç kaldım bugün
15 Şubat 16/8
Kahvaltı 9.00
Soğanlı çökelek kavurması, zeytin, ceviz
Ara öğün 11.30
Kahve ve bio ballı krokan
Ara öğün 14.30
1 Poğaça(dün yapmıştım oğlum da oruç olunca canı istemişti. Ama yememiştim. Bugün tadına bakmış oldum ☺️)
Akşam yemeği 17.00 bir kase Chia lı cevizli incirli...... Yoğurt.
Günlük 30 dk Leslie yapmaya çalıştım 7-8 gündür.
Merhabalar hanımlar

Tahlil sonuçlarım çıktı canım sıkıldı hava muhalefeti nedeniyle dr görüşemedim yarın gitmeye çalışacağım ama sonuçları gecenin bir yarısına kadar oturup tek tek kalem kalem araştırdık 🥴 şekerim düzenli ilaç kullanmama rağmen yüksek çıkmış 😕 (gerçi bunu bekliyordum yeterli gelmiyordu ilaçlar) potasyum normalden yüksek, d vitaminim yok denecek kadar az, b12 çok az, ciddi anemiyim. O kadar omega 3,multivitamin vs. hiçbir işe yaramamış. Tiroidlerim yine sınırda yavaşlık konusunda off 😤
Saçlarım dökülüyor,tırnaklarım kırılıyor ama halsizliğim kalmadığı için gelişme var sanmıştım. Yine var olan ilaçlarıma artı ilaçlar eklenecek bir işe yararlar umarım 🤞🏻 Öyle de iğreniyorum ki ilaç içmekten resmen yutana kadar canım çıkıyor.
Öncelikle geçmiş olsun. Genel sağlık sorunları için Chlorella veya Spirulina gibi önemli besin desteği kullanmanızı tavsiye ederim. İnternetten detaylı araştırma yapın biz çok faydasını gördük. Hiç bir yan etkisi yok bitkisel kapsül olarak satılıyor. Kan değerlerinizin normale döndürüp hasta olmamak için şart. İnstagram da bi diyetisyende okumuştum. Herkese tavsiye ederim . Güvenilir bir yer olarakta benim temin ettiğim firma var Akuatik adlı. Zayıflama için de abim Spirulina & L Carnitine olan bitkisel kapsülünü kullandı. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.

X