İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Bence az bile yiyorsun 3 ana 2 ara öğün yapmalısın ama 2 ana 1 ara öğün var tabi önceki menülerini bilmiyorum dün geldim ben ve bu yediklerini yorumluyorum ve her sabah aynı şeyi yiyorsun sanırım onu günlük değiştir yumurta yemelisin süt içmeli yoğurt yemelisin asıl böyle kg veremezsin
Öncelikle merhaba teşekkür ediyorum cevabınız için. Yıllardır belli aralıklarla if ile zayıflarım. Bununla ilgili çok fazla şey okudum. Dinledim, izledim. 3 ana 2 ara öğün if için geçerli değil. Bu bir beslenme alışkanlığı, düzeni. İf 2 ana öğün şeklinde yapılmaktadır. Ara öğün ise tercihe bağlıdır. Sizin cevabınızı gördükten sonra şöyle bir dönüp günlük menülerime göz attım ne yazmışım diye 😀 ne güzelde beslenmişim protein sebze kuruyemişim meyvemi eksik etmemişim. 20 günde 5 kiloyu böyle vermişim 🎉 cuma gününü merakla bekliyorum 💭

Merhaba arkadaşlar 🤗
16 Şubat menüm 🤗
18/6
12.5 da kahvaltim 🤗 2 dilim ekmek le
Eki Görüntüle 2784609
Ara öğün bademli kurabiye 🙈 regl yaklaşıyorEki Görüntüle 2784610
18.5 da kapanış 🤗Eki Görüntüle 2784612

Öncelikle merhaba teşekkür ediyorum cevabınız için. Yıllardır belli aralıklarla if ile zayıflarım. Bununla ilgili çok fazla şey okudum. Dinledim, izledim. 3 ana 2 ara öğün if için geçerli değil. Bu bir beslenme alışkanlığı, düzeni. İf 2 ana öğün şeklinde yapılmaktadır. Ara öğün ise tercihe bağlıdır. Sizin cevabınızı gördükten sonra şöyle bir dönüp günlük menülerime göz attım ne yazmışım diye 😀 ne güzelde beslenmişim protein sebze kuruyemişim meyvemi eksik etmemişim. 20 günde 5 kiloyu böyle vermişim 🎉 cuma gününü merakla bekliyorum 💭
Afiyet olsun

Kızlar kızlar güüünaayyydııınnn:halay:
Kontrollerimiz temiz çıktı, annem ufak ufak yürümeye başladı, ben işe başladım, normalimize döndük çok şükür. Yalnız ben biraz motivasyonumu kaybettim bu süreçte. Ama vazgeçmedim. Sabah suyumu içerek, sporumu yaparak güne başladım. Akşam menü paylaşımıyla karşınızda olucam. Cuma gün tartıda en azından sabit kalmış olmayı hedefliyorum. İyi dileklerini sunan herkese çok teşekkür ediyorum.:KK200:

Merhaba bence çok iyi yediklerin ama naçizane tecribelerime dayanarak söylüyorum kepek ekmek yerine tam buğday ekmeği yemelisin kepek ek ekte vitamin yok boş şişlik yapar sadece yeme zamanlarında sütlü kahve tercih etmelisin calsiyum dengelensin vücutta eksik aldığımız her şwy vücutta alarm yaratır ve depolamaya geçer buda kilo vermemize engel olur ve menüde proteinde yoktu 2 ana 1 ara öğün yerine 3 ana ara öğün yapabilirsin
Canım çok teşekkür ederim cevabın için sütlü kahve konusunda sütü çok tüketmemeye çalışıyor açıkçası egzamam var.
Ara öğün konusundada kahve içtim yanındakileri başlangıçta yiyodum badem falan ama daha hızlı if alışmam için opsiyonel bırakılan ara öğünü yapmamaya karar verdim. Dayanmam lazım çünkü ben sürekli ağzına bişey atangillerdenim :KK70:

Kontrollerimiz temiz çıktı, annem ufak ufak yürümeye başladı, ben işe başladım, normalimize döndük çok şükür. Yalnız ben biraz motivasyonumu kaybettim bu süreçte. Ama vazgeçmedim. Sabah suyumu içerek, sporumu yaparak güne başladım. Akşam menü paylaşımıyla karşınızda olucam. Cuma gün tartıda en azından sabit kalmış olmayı hedefliyorum. İyi dileklerini sunan herkese çok teşekkür ediyorum.:KK200:
Günaydın canım. Çok sevindim herşeyin yoluna girmesine. Bu süreçte bile dikkat edebilmen çok güzel. Cumaya bol eksiler olsun 🤗

Çok güzel kilo vermişsiniz 20 günde. Tebrik ederim. Spor yapıyormusunuz.
Teşekkür ederim 😘 spor yapmıyorum. Egzersiz yapıyordum onu da yapmıyorum 1 haftadır. İlk hedefim 55 e ulaştığımda spora başlıcam inşallah. Sizlerde hepiniz de çok güzel kilo veriyorsunuz. İyiki bu grubu açmışsınız Ikra meyra Ikra meyra iyiki aranıza katılmışım. Çok motive oluyorum🤩 bırakmak istediğim an geldiğinde sorumluluk hissediyorum grubumuza karşı. Herkesin eline emeğine sağlık Ikra meyra Ikra meyra en çok sizinnnn ❤️

Ay ne güzel sevindim geçmiş olsun tekrar 💐 yine aynı motiveyle devam edebilmeniz büyük başarı. Süpersinizzzzz

Canım çok teşekkür ederim cevabın için sütlü kahve konusunda sütü çok tüketmemeye çalışıyor açıkçası egzamam var.
Ara öğün konusundada kahve içtim yanındakileri başlangıçta yiyodum badem falan ama daha hızlı if alışmam için opsiyonel bırakılan ara öğünü yapmamaya karar verdim. Dayanmam lazım çünkü ben sürekli ağzına bişey atangillerdenim :KK70:
İşin açıkcası bende öyleyim hatta dün çok zorlandım yatarken yoğurt süt meyve suyu vs tüketiyordum dün gece hiçbir şey yiyip içmeden yattım çok acıktım emzirdiğim için sabah 10 olsun diye sabırsızlandım

Benim kızımda egzama var yıllardır uğraşıyoruz geçmedi yapmadığımız şey kalmadı soğuk egzaması dediler eylülde başlıyor nisan mayıs gibi geçiyor bu sene okula gitmedi de çok bir şey yok ellerinde

Çok iyi kilo vermişsiniz sabah uzun yazamadım tabiki herkesin bir yöntemi var belki ben çok acıkıyorumdur sık sık yiyorum çünkü 8 saat içinde

Bugün menüm hazır unutmadan yazayım
17.02. Menüm 18/6
09.00 zencefilli sirkeli sıcak su
10.30 mantarlı omlet bir parça süzme peynir şekersiz çay 2 dilim ekmek
12.30 1 kase yoğurtlu çorba tabak nohut bulgur pilavı salata
14.30 tarçınlı sütlü Türk kahvesi 1 avuç dut kurusu
17.30 kıymalı ıspanak 1 kase yoğurt
3lt yakın su içerim bugün
15 dk leslie yaptım

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar ben de ağustos-eylül aylarında IF diyeti ile 10 kilo verdim ama daha sonra koronaya yakalandım ve hastalık sürecinde inanılmaz iştahım açıldı. sonrasında diyetime de devam edemedim ve 3 kilo geri aldım yazdan bu yana :KK43: yeniden toparlanmak için sizinle beraber diyet yapmak istiyorum.

Selamlar kızlar, motive bir şekilde devam ediyorum...

Sabah 11.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim süzme peynir
5 adet siyah zeytin
1 salatalık
Biraz dereotu

Ara öğün spor öncesi 13:00
1 şekersiz türk kahvesi
1 dilim kendi yaptığım fit cocostar
1 şişe maden suyu

Ara öğün spor sonrası 16:00 (yani şuan)
1 probiyotik rooibos çayı
2 ceviz,2 kayısı

Akşam 18:00
1 kase mercimek salatası
150 g tavuk göğüs eti(haşlanmış)
1 kase yoğurt

-1 saat spor yapıldı,
-3 litre su tamamlanacak.

:KK200:

Ay ne güzel sevindim geçmiş olsun tekrar 💐 yine aynı motiveyle devam edebilmeniz büyük başarı. Süpersinizzzzz
Kilo vermek istiyorum. Daha önce grup dayanışmasıyla çok güzel kilo verdim. Grup kapanınca, pandemi, şu bu derken verdiğimden fazlasını geri aldım. 1 senem abur cubur yiyerek anlık mutluluklarla boşa geçti gitti. Anladımki ben motivasyonsuz yapamıyorum:KK45: Bu yaza kadar bu iş olacakkk:halay:

Kilo vermek istiyorum. Daha önce grup dayanışmasıyla çok güzel kilo verdim. Grup kapanınca, pandemi, şu bu derken verdiğimden fazlasını geri aldım. 1 senem abur cubur yiyerek anlık mutluluklarla boşa geçti gitti. Anladımki ben motivasyonsuz yapamıyorum:KK45: Bu yaza kadar bu iş olacakkk:halay:
İnanın ben de geçen sene nisan mayıs haziran temmuz 4 ay da 12 kilo vermiştim. Tam 49 kiloya düşmüştüm. Yaz biterken ben de deli gibi yemeye başladım. Sanki diyet yaptığım günlerin acısını çıkarıyor gibi yedim. Netflix mahvetti beni dizi film izlerken akşam eşimle deli gibi abur cubur yedik. Ana öğünlerimizde sucuklar hamburgerler ev yapımı bol kalorili pizzalar havada uçuşuyordu. Düşününce az bile kilo aldım diyorum. 6 ayda verdiğim kilonun fazlasını aldım. 63.600 olmuştum. 25 ocak başladım. Hiç kaçamak yapmadım. Geçen cuma 59.300 çıktım tartıda. Devam 💪🏼 Sabah kahvaltıda eşime bazlama tost yaparken kendime tam buğday unu ekmekle yaptım tostumu💪🏼 O an o nefsimi terbiye etmek öyle hoşuma gidiyor ki 😂 psikopatlık seviyesinde yemek videoları izliyorum. Onları pişirip yemediğim için kendimi şanslı hissediyorum. Bu defa 50 kiloya düştüğümde tekrar Kilo kontrolümü güzel ayarlamak istiyorum yediysem haftanın 2 günü - 5 günü dikkat etmek istiyorum. Umarım yine kilolarımızı veririz 🎉 başarılar dilerim.

X