- 4 Aralık 2017
- 551
- 1.526
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #7.461
Allah bağışlasın canım. Tabii acıkman normal. Ama yediklerin fazla değil bence.Hoş buldum sabah kahvaltı tamamlandı birazdan kahve içeceğim öğlene de zeytinyağlı pırasa var. 2.5 aylık oğlum var fazla acıkıyorum sürekli emdiği için. Akşam yoğurt kürü ile kapatırım
Üzülme canım. Kilo verdikçe değerlerinde normale dönecektir zamanla. Sen azimle yoluna devam etMerhabalar hanımlar
Tahlil sonuçlarım çıktı canım sıkıldı hava muhalefeti nedeniyle dr görüşemedim yarın gitmeye çalışacağım ama sonuçları gecenin bir yarısına kadar oturup tek tek kalem kalem araştırdıkşekerim düzenli ilaç kullanmama rağmen yüksek çıkmış (gerçi bunu bekliyordum yeterli gelmiyordu ilaçlar) potasyum normalden yüksek, d vitaminim yok denecek kadar az, b12 çok az, ciddi anemiyim. O kadar omega 3,multivitamin vs. hiçbir işe yaramamış. Tiroidlerim yine sınırda yavaşlık konusunda off
Saçlarım dökülüyor,tırnaklarım kırılıyor ama halsizliğim kalmadığı için gelişme var sanmıştım. Yine var olan ilaçlarıma artı ilaçlar eklenecek bir işe yararlar umarımÖyle de iğreniyorum ki ilaç içmekten resmen yutana kadar canım çıkıyor.
Çok geçmiş olsun. Vitamşn olarak gıda takviyeleri öneriri. Piyasada emilimi yüzde 95e kadar olan ürünler var. Mesela spirulina,b12 çinko ve magnezyum konusunda çok önemli bir gıda takviyesi. Araştırıp alabilirsiniz. Özelden yazışma şansımız olursa bir iki marka da tavsşye edebilirim. Araştırma sürecinizi kolaylaştırır.Merhabalar hanımlar
Tahlil sonuçlarım çıktı canım sıkıldı hava muhalefeti nedeniyle dr görüşemedim yarın gitmeye çalışacağım ama sonuçları gecenin bir yarısına kadar oturup tek tek kalem kalem araştırdıkşekerim düzenli ilaç kullanmama rağmen yüksek çıkmış (gerçi bunu bekliyordum yeterli gelmiyordu ilaçlar) potasyum normalden yüksek, d vitaminim yok denecek kadar az, b12 çok az, ciddi anemiyim. O kadar omega 3,multivitamin vs. hiçbir işe yaramamış. Tiroidlerim yine sınırda yavaşlık konusunda off
Saçlarım dökülüyor,tırnaklarım kırılıyor ama halsizliğim kalmadığı için gelişme var sanmıştım. Yine var olan ilaçlarıma artı ilaçlar eklenecek bir işe yararlar umarımÖyle de iğreniyorum ki ilaç içmekten resmen yutana kadar canım çıkıyor.
Çok geçmiş olsunMerhabalar hanımlar
Teşekkür ederim yarın devlet hastanesi dr ile görüşeceğim bakalım onun verdiği ilaçlar vs olursa önce onları deneyeceğim spirulinayı da soracağımÇok geçmiş olsun. Vitamşn olarak gıda takviyeleri öneriri. Piyasada emilimi yüzde 95e kadar olan ürünler var. Mesela spirulina,b12 çinko ve magnezyum konusunda çok önemli bir gıda takviyesi. Araştırıp alabilirsiniz. Özelden yazışma şansımız olursa bir iki marka da tavsşye edebilirim. Araştırma sürecinizi kolaylaştırır.
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Açlık otu var bende sürekli değil ama çok ızın sürerse onu kullanıyorum ama ertesi gün evde olmak lazımArkadaşlar aranızda kabızlık yaşayan var mı ? Ne yaptınız yaşadığınızda
A101 mest kayısı çayı kullanın wc sorunu yaşadığınız zaman 2-3 gün kullanın günde 2-3 kupa etkilidirArkadaşlar aranızda kabızlık yaşayan var mı ? Ne yaptınız yaşadığınızda
Bir malzeme eksik yazmışımMerhaba arkadaşlar
Sabah aç karna 30 dkk önce icilecek
Akşam yemekten 30 dkk sonra icilecek
600 mil su
Yarım limon ince ince dilimleyin
1tatli kaşık zerdacal
1 tatlı kaşık karabiber
Malzemeleri 10 dkk kaynatın
Ocaktan alın 2-3 dkk sonra bir tatlı kasik bal ekleyin 10 dkk sonra süzün
Sabah kahvaltidan 30 dkk önce
Akşam yemekten 30 dkk sonra içilmeli
1 ay yapılmalı 5-8 kilo yağdan vericeksiniz
Arada oluyorsa kayısılı bitki çayı olabilir. Ama içesinde sinameki olduğu için çok sık tüketmek bağırsak tembelliğine sebep oluyor. Birde aktarlarda çiçek unu diye bir karışım var oda iyi oluyor. Ben genellikle sabahlaru kurukayısı yiyorum yada 1su brd suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi ve 1 yemek kaşığı bal ekleyip içiyorum.Arkadaşlar aranızda kabızlık yaşayan var mı ? Ne yaptınız yaşadığınızda
Bence az bile yiyorsun 3 ana 2 ara öğün yapmalısın ama 2 ana 1 ara öğün var tabi önceki menülerini bilmiyorum dün geldim ben ve bu yediklerini yorumluyorum ve her sabah aynı şeyi yiyorsun sanırım onu günlük değiştir yumurta yemelisin süt içmeli yoğurt yemelisin asıl böyle kg veremezsinSabah 13.30
Tam buğday ekmeği ile kaşarlı hindi füme etli tost (her zamanki gibi)
7 tane siyah zeytin
Şekersiz çay
Ara öğün
10 fındık
Sade türk kahvesi
Akşam 19.30
İki kepçe sebze çorbası
2 kaşık kıymalı pırasa yemeği
Lifalif yulaflı bar 35 gram
bütün gün temizlik yaptım bu yüzden 1,5 lt su içtim şimdiye kadar. Devam edip 3 litreye tamamlayacağım.
Sizin yediklerinizi görünce ben fazla mı yiyorum acaba diye düşünüyorumbir yerde hata mı yapıyorum bilmiyorum. Kendimi hiç zayıflıyor gibi hissetmiyorum. Cuma gününü iple çekiyorum ne kadar verdim diye...
Merhaba bence çok iyi yediklerin ama naçizane tecribelerime dayanarak söylüyorum kepek ekmek yerine tam buğday ekmeği yemelisin kepek ek ekte vitamin yok boş şişlik yapar sadece yeme zamanlarında sütlü kahve tercih etmelisin calsiyum dengelensin vücutta eksik aldığımız her şwy vücutta alarm yaratır ve depolamaya geçer buda kilo vermemize engel olur ve menüde proteinde yoktu 2 ana 1 ara öğün yerine 3 ana ara öğün yapabilirsinMerhaba tekrar,
Sabah 11.00
1 yumurta
1 dilim süzme peynir üzeri çörekotu ile
4 adet zeytin
1 salatalık ve dereotu
1 dilim kepekli ekmek
1 kupa yeşilçay
Öğlen 14.00
1 kupa filtre kahve
Akşam 18.00
Ton balıklı yeşil salata
2 kepçe brokoli çorbası