İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Sabah 12.30
tam buğday ekmeği sandviç ile kaşarlı hindi füme etli tost
5 zeytin
Şekersiz çay

Ara öğün 15.00
Sade türk kahvesi

Akşam 19.30
6 dolu dolu yemek kaşığı yoğurtlu ıspanak yemeği
1 kaşık kıymalı pırasa
30 gram grıssuno

3 litre su
Spor yok

İyi kşamlar kızlar
Sabah Rezene ve 3 adet kuru kayısı
12.30 Kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
Yağda yumurta
Domates
Zeytin
Peynir
2 kaşık haşlanmış patates

Ara öğün 16.30
2 küçük dilim sütlü baklava

Akşam 19.30
Balık
Salata

1 buçuk saat yürüyüş yaptım
2.5 lt su tükettim

Bu arada Ikra meyra Ikra meyra benim başlangıç 60 hedef 55 kilo tabi inşallah daha fazla veririm 🥰☺️🙏
Hadi inşallah canim bol eksiler olsun 💃💃

Kızlar kusura bakmayın nolur, buralara gelemedim bir kaç gündür. Cuma’nın geçtiğini bile Cumartesi anımsadım. Annem desteksiz hareket edemiyor, ağrıları var ama şükür kırık yok. Bir yandan çocuk sürekli ilgi istiyor, ev ahalisinin ihtiyaçları, bir de eve iş getirince elime telefonu alacak fırsatı bulamadım ben. Bana bir kaç gün bir tolerans gösterseniz:dua:
Çok geçmiş olsun cnm 😓 önemli olan sağlık bilgi vermen ayrı düşünmen yeterli 🤗annen hemen toparlanir inşallah 🤲

selam kızlar ben geldim hastanelik oldum bu hfta hiç iyi geçmedi oyuzdn yazamadm buraya kusura bakmayın lütfen tartı günü de resim atamdm üzgünüm 😔
Çok geçmiş olsun cnm 😓 umarım hemencik iyi olursun toparlanirsin tatlım 😔

15 Şubat menüm 🤗

18/6

12 kahvaltim bir dilimde yumurta için tam tahıllı ekmek yedim 🙈 birinin üstünde tahin pekmez 🙈
IMG_20210215_131132_686.jpg

Ara öğün hindiba kahvesi

IMG-20210215-WA0018.jpeg

Akşam 18 de kapanış zeytinyağı ekledim 🤗
IMG_20210215_191003_822.jpg

İyi akşamlar arkadaşlar 🥰
Herkes iyi mi grubumuz artık çok sessiz😔
15 Şubat 16/8
Kahvaltı
Tam buğday ekmeğiyle sucuklu tost
3 kuru kayısı 3 ceviz az kuru üzüm
Ara 1 mandalina 2 parça çikolata
Akşam
1 kepçe nohut , 3 kaşık pilav, 10 tane yaprak sarması, 3 kaşık yoğurt
Çay ile yarım simit
1 fincan kahve
2,5 lt su
40 dk pilates
30 dk yürüyüş

İyi akşamlar arkadaşlar 🥰
Herkes iyi mi grubumuz artık çok sessiz😔
15 Şubat 16/8
Kahvaltı
Tam buğday ekmeğiyle sucuklu tost
3 kuru kayısı 3 ceviz az kuru üzüm
Ara 1 mandalina 2 parça çikolata
Akşam
1 kepçe nohut , 3 kaşık pilav, 10 tane yaprak sarması, 3 kaşık yoğurt
Çay ile yarım simit
1 fincan kahve
2,5 lt su
40 dk pilates
30 dk yürüyüş
Süper 👏🧿 💪 💃 spor bir gün yap bir gün dinlenin baskül günü cuma Perşembe günü dinlenme olsun 😘

Allah kabul etsin canım. Güzel ama son öğünü çok ağır beslenme uyku saatine yakın yapmamalısın A aycaela
nın söylediği gibi. Niyetliyken ıf nasıl oluyor bilmiyorum. Sana yardımcı olamayacağım.Ben normal oruç olduğumda sahurda sadece su içiyorum. Bazende baharatlı yada sade yoğurt yiyorum.Yani 24 saat birşey yemiyorum. Benim için rahat oluyor vücudumun dinlendiğini hissediyorum.

Allah kabul etsin canım. Güzel ama son öğünü çok ağır beslenme uyku saatine yakın yapmamalısın A aycaela
nın söylediği gibi. Niyetliyken ıf nasıl oluyor bilmiyorum. Sana yardımcı olamayacağım.Ben normal oruç olduğumda sahurda sadece su içiyorum. Bazende baharatlı yada sade yoğurt yiyorum.Yani 24 saat birşey yemiyorum. Benim için rahat oluyor vücudumun dinlendiğini hissediyorum.
Asl8nda benimde sahur yaptığım söylenemez. Saat 00.30 gibi baharatlı yoğurt ya da süt içtim 3 gün boyunca bugun soda içmeyi planlıyorum bakalım cuma günü nasıl etkileyecek tartıyı

Bugün akşam iftarda 4 kaşık et sote 4 kaşık bulgur pilavı salata
Çayın yanında çikolata ve bir kaç tane bisküvi yedim
Yeşil çay 23 gibi
2 litre su saat 00.30 da soda yarın oruçlu olacağım yine

İyi akşamlar kızlar

Kahvaltı 12.00
2 tane haşlanmış yumurta
Domates peynir
Roka
Zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara öğün 16.30
6 Adet badem,1 adet ceviz, avuç içi kadar kuru dut ve Rezene çayı

Akşam yemeği 19.00
1 buçuk kepçe şehriye çorbası
Balık , Salata

30 dk Leslie
Karın ve bacak çalıştım
2.5 litre su

Merhaba hoş geldiniz aramıza 🤗 cuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim ☺️ menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz 🤗
Teşekkür ederim bende sabah 10.00 da başlayacağım uygulamaya yanlış ya da eksik yaptıklarımı sizde bana yazarsınız menüler ve yaptıklarımı yazdıkça :rapci:

Merhabalar geç kaldım bugün
15 Şubat 16/8
Kahvaltı 9.00
Soğanlı çökelek kavurması, zeytin, ceviz
Ara öğün 11.30
Kahve ve bio ballı krokan
Ara öğün 14.30
1 Poğaça(dün yapmıştım oğlum da oruç olunca canı istemişti. Ama yememiştim. Bugün tadına bakmış oldum ☺️)
Akşam yemeği 17.00 bir kase Chia lı cevizli incirli...... Yoğurt.
Günlük 30 dk Leslie yapmaya çalıştım 7-8 gündür.

Günaydın bu sabah resmen diyete başladım hayırlı uğurlu olsun bana
08.00 de 1bardak sıcak su içine 1 çk zencefil 1 yk elma sirkesi yarım limon sıkıp içtim yağ yakıyor
Peşine 15 dk leslie yapıldı ilk 1 hafta 15 dk leslie ile başlayım dedim
birazdan maydanoz limon su blender dan geçirip içeceğim 10 da kahvaltı yapacağım mantarlı omlet peynir zeytin ile

Günaydın. Hoşgeldiniz. Güne güzel başlamışsınız👍😊 Afiyet olsun. Bende sabahları limonlu taze zencefilli su içiyorum. Sirkeli suya bal karıştırıp içiyorum. If saatim tamamlandığında. Orucu bozmasın diye. Bazende greyfurt suyu içiyorum. 🥰

Hoş buldum sabah kahvaltı tamamlandı birazdan kahve içeceğim öğlene de zeytinyağlı pırasa var. 2.5 aylık oğlum var fazla acıkıyorum sürekli emdiği için. Akşam yoğurt kürü ile kapatırım

Merhabalar hanımlar

Tahlil sonuçlarım çıktı canım sıkıldı hava muhalefeti nedeniyle dr görüşemedim yarın gitmeye çalışacağım ama sonuçları gecenin bir yarısına kadar oturup tek tek kalem kalem araştırdık 🥴 şekerim düzenli ilaç kullanmama rağmen yüksek çıkmış 😕 (gerçi bunu bekliyordum yeterli gelmiyordu ilaçlar) potasyum normalden yüksek, d vitaminim yok denecek kadar az, b12 çok az, ciddi anemiyim. O kadar omega 3,multivitamin vs. hiçbir işe yaramamış. Tiroidlerim yine sınırda yavaşlık konusunda off 😤
Saçlarım dökülüyor,tırnaklarım kırılıyor ama halsizliğim kalmadığı için gelişme var sanmıştım. Yine var olan ilaçlarıma artı ilaçlar eklenecek bir işe yararlar umarım 🤞🏻 Öyle de iğreniyorum ki ilaç içmekten resmen yutana kadar canım çıkıyor.

X