İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Sizlerden fikir almak istiyorum. Ben bu hafta oruç tutmayı planlıyorum bu yüzden açık penceremi akşam olacak şekilde ayarladım. Aksam yemegi 18.30 diyelim bitis 00.30 olacak şekilde. Acaba açlık penceresi akşam olunca kilo verme konusunda sıkıntı yaşarmıyım sizce

Öğle 13:30 5 kaşık karabuğday lapası, 4 kaşık yoğurt
Ara 16:30 beyaz leblebi ve kakaolu şekersiz süt
Akşam 19:30 7 kaşık karabuğday lapası,4 kaşık yoğurt,1 avuç lahana, 4 kornişon turşu

2 litre su içtim aslında dinlenme günümdü ama yine de 40 dk yürüyüş(karlı havada yürümeye bayılırım) 15 dk da karın,kol ve göğüs ağırlık çalıştım.

İyi akşamlar kızlar bir kar tanesi de benden❄ bu bembeyaz günden
14 Şubat 16/8
Kahvaltı
2 yumurtalı sucuklu omlet, 4 zeytin, az peynir 1 dilim ekmek, 3 ceviz, 3 kuru kayısı, 1 incir, 1 tatlı kaşığı kaymak
Ara
1 muz
Akşam
5-6 kaşık çorba , salata
2-3 kaşık pilav, 2 kaşık haşlanmış tavuk, 4 dilim fırında patates ve ayran
Kendimi yemeye verdim maalesef. Çok yediğimi bile bile yiyorum
2,5 lt su

Tebrik ederim canım.
Önemli olan annen iyi olsun canım. Allah kolaylıklar versin
Hoşgeldin

Ikea meyra ve duku daha iyi bilir ama son yemekten en az 2 saat sonra yatiyor olursaniz olur bence. Yanı 2:30 gibi.

Çok geçmiş olsun

selam kızlar ben geldim hastanelik oldum bu hfta hiç iyi geçmedi oyuzdn yazamadm buraya kusura bakmayın lütfen tartı günü de resim atamdm üzgünüm

Çok geçmiş olsun ne oldu simdi iyi misin
çok sağol canım benim ya pazartesi günü kabız oldum vücudum şişti gaz sancısından hastneye gttm üst üste bir türlü iyilesemedim astım da yakamı bırakmadı bu hfta böyle geçti hala kasıklarma sancivuruyor doğum sancısı gibi arada vurup gecyo ama sürekli olsa katlanilmiyor

Merhaba hanımlar ben bugün hiç menü yazmayayım çünkü sabahın 8 inden öğlen 12 ye kadar hastanedeydim bir sürü tüp kan verdim, tokluk kan şekeri için de kan vermem gerekti birşeyler yemek zorunda kaldım if bozuldu. Üstelik hastanede sadece paketli ürünler vardı çizi vs falan yedim mideme de bir dokundu ki cayır cayır yandı keşke yanıma bi sandviç falan alsaydım ama sabahın köründe aklıma gelmedi

Suyumu içerim ama çok yoruldum spor yapamam herhalde.

çok geçmiş olsun canım inşallah kötü birşey yoktur

Normal oruçlu olursunuz canım Aralık orucunda akşamdan sonra açlık başlar yani arastirmalarimda hiç karşılaşmadım sen orucunu normal takip yaparsın if diyetine aksam iftardan sonra dönüşünü 16 saat açlıkla dönersin

Merhaba hoş geldiniz aramıza cuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz bol eksiler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…