- 29 Aralık 2020
- 1.021
- 2.107
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #7.421
Tebrik ederim canım.Heyooo yıldızlarım harikaaaabu arada Ikra meyra geçmiş olsun ve eline sağlık uğraşıyorsun bizim için büyük motivasyon oluyor
Bugün karabuğdayıma döndüm tekrar
öğle 13:30/ara 16:30/akşam 19:30 da 7 kaşık karabuğday lapası,4 kaşık yoğurt,1 salatalık
2 litre su içtim, 1 buçuk saat yürüyüş yaptım, 17 dk komple vücut yağ yakıcı egzersiz yaptım, ayrıca biraz karın kası çalıştım(yaklaşık 20 kilo verince göbeğim yumuşadı) ve kol + göğüs ağırlık çalıştım.
Önemli olan annen iyi olsun canım. Allah kolaylıklar versinKızlar kusura bakmayın nolur, buralara gelemedim bir kaç gündür. Cuma’nın geçtiğini bile Cumartesi anımsadım. Annem desteksiz hareket edemiyor, ağrıları var ama şükür kırık yok. Bir yandan çocuk sürekli ilgi istiyor, ev ahalisinin ihtiyaçları, bir de eve iş getirince elime telefonu alacak fırsatı bulamadım ben. Bana bir kaç gün bir tolerans gösterseniz
HoşgeldinGünaydın ,
ara ara if yapıp bıraktım . 22 saat aç durabiliyorum . Uzun süre herhangi bir diyeti devam ettirmeme durumum var .
Burada düzenli ve sağlıklı beslenmeyi -sporu alışkanlık haline getirmeye geldimniyet ediyorum ettim
Pazartesi 72.6 ile başladım 71.2 oldum 2 Gündür yiyerek gene 72,5 olmuşumdur.
Neyse Günün geri kalanını kurtarırsam sabah inşallah çok büyük bir fazla kalmaz
Ikea meyra ve duku daha iyi bilir ama son yemekten en az 2 saat sonra yatiyor olursaniz olur bence. Yanı 2:30 gibi.Sizlerden fikir almak istiyorum. Ben bu hafta oruç tutmayı planlıyorum bu yüzden açık penceremi akşam olacak şekilde ayarladım. Aksam yemegi 18.30 diyelim bitis 00.30 olacak şekilde. Acaba açlık penceresi akşam olunca kilo verme konusunda sıkıntı yaşarmıyım sizce
Çok geçmiş olsunKızlar kusura bakmayın nolur, buralara gelemedim bir kaç gündür. Cuma’nın geçtiğini bile Cumartesi anımsadım. Annem desteksiz hareket edemiyor, ağrıları var ama şükür kırık yok. Bir yandan çocuk sürekli ilgi istiyor, ev ahalisinin ihtiyaçları, bir de eve iş getirince elime telefonu alacak fırsatı bulamadım ben. Bana bir kaç gün bir tolerans gösterseniz
Geçmiş olsunselam kızlar ben geldim hastanelik oldum bu hfta hiç iyi geçmedi oyuzdn yazamadm buraya kusura bakmayın lütfen tartı günü de resim atamdm üzgünüm
Çok geçmiş olsun ne oldu simdi iyi misinselam kızlar ben geldim hastanelik oldum bu hfta hiç iyi geçmedi oyuzdn yazamadm buraya kusura bakmayın lütfen tartı günü de resim atamdm üzgünüm
çok sağol canımGeçmiş olsun
çok sağol canım benim ya pazartesi günü kabız oldum vücudum şişti gaz sancısından hastneye gttm üst üste bir türlü iyilesemedim astım da yakamı bırakmadı bu hfta böyle geçti hala kasıklarma sancivuruyor doğum sancısı gibi arada vurup gecyo ama sürekli olsa katlanilmiyorÇok geçmiş olsun ne oldu simdi iyi misin
çok geçmiş olsun canım inşallah kötü birşey yokturMerhaba hanımlar ben bugün hiç menü yazmayayım çünkü sabahın 8 inden öğlen 12 ye kadar hastanedeydim bir sürü tüp kan verdim, tokluk kan şekeri için de kan vermem gerekti birşeyler yemek zorunda kaldım if bozuldu. Üstelik hastanede sadece paketli ürünler vardı çizi vs falan yedim mideme de bir dokundu ki cayır cayır yandı keşke yanıma bi sandviç falan alsaydım ama sabahın köründe aklıma gelmedi
Suyumu içerim ama çok yoruldum spor yapamam herhalde.
Teşekkür ederimçok geçmiş olsun canım inşallah kötü birşey yoktur
Normal oruçlu olursunuz canım Aralık orucunda akşamdan sonra açlık başlar yani arastirmalarimda hiç karşılaşmadımSizlerden fikir almak istiyorum. Ben bu hafta oruç tutmayı planlıyorum bu yüzden açık penceremi akşam olacak şekilde ayarladım. Aksam yemegi 18.30 diyelim bitis 00.30 olacak şekilde. Acaba açlık penceresi akşam olunca kilo verme konusunda sıkıntı yaşarmıyım sizce
Merhaba hoş geldiniz aramızaGünaydın ,
ara ara if yapıp bıraktım . 22 saat aç durabiliyorum . Uzun süre herhangi bir diyeti devam ettirmeme durumum var .
Burada düzenli ve sağlıklı beslenmeyi -sporu alışkanlık haline getirmeye geldimniyet ediyorum ettim
Pazartesi 72.6 ile başladım 71.2 oldum 2 Gündür yiyerek gene 72,5 olmuşumdur.
Neyse Günün geri kalanını kurtarırsam sabah inşallah çok büyük bir fazla kalmaz