- 8 Şubat 2021
- 163
- 594
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #7.441
Hadi inşallah canim bol eksiler olsunİyi kşamlar kızlar
Sabah Rezene ve 3 adet kuru kayısı
12.30 Kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
Yağda yumurta
Domates
Zeytin
Peynir
2 kaşık haşlanmış patates
Ara öğün 16.30
2 küçük dilim sütlü baklava
Akşam 19.30
Balık
Salata
1 buçuk saat yürüyüş yaptım
2.5 lt su tükettim
Bu aradaIkra meyra benim başlangıç 60 hedef 55 kilo tabi inşallah daha fazla veririm
Merhaba hoş geldiniz aramıza2.5 aylık bebeğim var 85 kg dayım yaza kadar hedefim 60-65 kg aralığı
Çok geçmiş olsun cnmKızlar kusura bakmayın nolur, buralara gelemedim bir kaç gündür. Cuma’nın geçtiğini bile Cumartesi anımsadım. Annem desteksiz hareket edemiyor, ağrıları var ama şükür kırık yok. Bir yandan çocuk sürekli ilgi istiyor, ev ahalisinin ihtiyaçları, bir de eve iş getirince elime telefonu alacak fırsatı bulamadım ben. Bana bir kaç gün bir tolerans gösterseniz
Çok geçmiş olsun cnmselam kızlar ben geldim hastanelik oldum bu hfta hiç iyi geçmedi oyuzdn yazamadm buraya kusura bakmayın lütfen tartı günü de resim atamdm üzgünüm
Süperİyi akşamlar arkadaşlar
Herkes iyi mi grubumuz artık çok sessiz
15 Şubat 16/8
Kahvaltı
Tam buğday ekmeğiyle sucuklu tost
3 kuru kayısı 3 ceviz az kuru üzüm
Ara 1 mandalina 2 parça çikolata
Akşam
1 kepçe nohut , 3 kaşık pilav, 10 tane yaprak sarması, 3 kaşık yoğurt
Çay ile yarım simit
1 fincan kahve
2,5 lt su
40 dk pilates
30 dk yürüyüş
Asl8nda benimde sahur yaptığım söylenemez. Saat 00.30 gibi baharatlı yoğurt ya da süt içtim 3 gün boyunca bugun soda içmeyi planlıyorum bakalım cuma günü nasıl etkileyecek tartıyıAllah kabul etsin canım. Güzel ama son öğünü çok ağır beslenme uyku saatine yakın yapmamalısın A aycaela
nın söylediği gibi. Niyetliyken ıf nasıl oluyor bilmiyorum. Sana yardımcı olamayacağım.Ben normal oruç olduğumda sahurda sadece su içiyorum. Bazende baharatlı yada sade yoğurt yiyorum.Yani 24 saat birşey yemiyorum. Benim için rahat oluyor vücudumun dinlendiğini hissediyorum.
Teşekkür ederim bende sabah 10.00 da başlayacağım uygulamaya yanlış ya da eksik yaptıklarımı sizde bana yazarsınız menüler ve yaptıklarımı yazdıkçaMerhaba hoş geldiniz aramızacuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz