- 8 Şubat 2021
- 163
- 594
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #7.301
Ben zeytinyağı kullanıyorum her zaman et yemeğine bile ,,ölçülü tek kendime ise 1 yemek kaşığı.Arkadaşlar yemeklerinizin yağını tuzunu nasıl ayarlıyorsunuz? Eski düzeninizde mi yoksa azalttınız mı? Ne yağı kullanıyorsunuz?
Ben de aynı şekilde ayçiçek yağı almıyorum artık. Diyetteyken fark ettimki yemeklere aslında ne kadar fazla yağ ekliyormuşum. Azaltıncada lezzetli yemekler yapılabiliniyormuş.Ben zeytinyağı kullanıyorum her zaman et yemeğine bile ,,ölçülü tek kendime ise 1 yemek kaşığı.
Çok teşekkür edrim iyiyiz çok şükür. Cuma günü bakalım inşallah artı da olmamHoş geldin canım nasıl oldun iyisiniz inşallah önemli olan sağlık artıda olsa sen azminle verirsin tatlımçok geçmiş olsun cuma günü tartımiz
Geçmiş olsun canım. Acil şifalarHoşbulduksu günlerde diş ağrım var inşallah menü paylaşayım yarın
Çok güzel yapmışsın ne güzel kilo vermişsin. Hoşgeldin canımMerhaba. 14 gündür sizinle birlikte yazdıklarınızı okuyarak ben de if diyeti yapıyorum.
Yaşım 27
Boyum 1.62
14 gün önce ki kilom 63.600.
14 gün sonra bugün ki kilom 59.900.
Sırf aranıza katılabilmek için üye oldum. Ben de size katılabilir miyim?
Maşallah prensese. Sağlıklı mutlu bir ömür dilerim. Ne güzel duygularİyi akşamlar kızlar bugün ilk günüm çok uyamadım kızımın 40 uçurması vardı sabah 11.45 kahvaltı
1 haşlanmış Yumurta
2 dilim tam buğday ekmeğine tost
1 zeytin
Domates
Tavuk parçaları vardı üzerine sarımsaklı yoğurt dökerek yedim ( aşırı süt yapıyor sarımsak o yüzden mecbur kahvaltıda bile tüketmeye çalışıyorum yoğurtla birlikte)
Şekersiz çay
Ara öğün yok akşam yemeği 18.30 2 kepçe mercimek çorbası 4 dilim etli ekmek
22.00 Rezene
23.30 Filtre kahve
(2 güne düzene girer inşallah annemler yatıya bendeler çarşamba dönecekler )
Önemli olan iyi olmanız canım. Kilolar bir şekilde gider.Herkese merhaba. Yaklaşık 10 gündür foruma giremiyorum. Maalesef bazı olumsuzluklar oldu. Çok şükür düzeldi. Ama bu süreçte diyet ve spor yapamadım diyebilirim. Inşallah artıya gecmemişimdir.eger gecmissemde eskisi gibi devam edecem inşallah.
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
Hepimize bol eksiler olsun ❤
Teşekkür ederim canım benim Allah isteyen herkese tattırsın inşallahGeçmiş olsun canım. Acil şifalar
Çok güzel yapmışsın ne güzel kilo vermişsin. Hoşgeldin canım
Maşallah prensese. Sağlıklı mutlu bir ömür dilerim. Ne güzel duygular
Önemli olan iyi olmanız canım. Kilolar bir şekilde gider.
Ölçulü yedikten sonra sıkıntı olmaz ki yanında protein ile birlikteMerhabalar hanımlar bugün niyetliyim Allah kabul ederse. İftara esmer buğdaydan pilav yapsam diyorum ama çok mu olur sizce.
Zeytinyağlı sebze de bakliyatt ayçiçek yağı yağı az katmaya calisinArkadaşlar yemeklerinizin yağını tuzunu nasıl ayarlıyorsunuz? Eski düzeninizde mi yoksa azalttınız mı? Ne yağı kullanıyorsunuz?