- 26 Ekim 2010
- 1.634
- 1.185
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #7.261
Harika çok iyi örnek menüleri gördükçe daha pratik olucak benm içinde uygulamak aslında akşamları normal evde ne pişiriliyor da yiyormuyuz peki yoksa daha diyet gbi mi benim akşam yemehi biraz fazla kacabiliyor işteyken pek anlamıyorum gündüzü.. sizdeki paylaşımları gördükçe daha iyi anlarım motive olurumTabiki hoş geldiniz aramızailk sayfamızi okuyun takildiginiz konu olursa söyleyin cuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz
Ben kendimi örnek veriyorumsaat 12 kahvaltı 15 ara öğün 18 aksam kapatıyorum yeşil çay tarçınlı kahve içiyorum yağ yakımı için etkili aksam yemeğinden sonra oruç başlar geceye denk geldiği için kolay olucak yata kadar bitki çayı şekersiz çay kahve sade maden suyu bol su tuketin bunlar serbes bol eksiler olsun
Siz yeni başladığınız için 10:30 ve 18:30 beslenme araliginiz olsun alıştıkça sabahı 12 ye çekersiniz
Tabiki buyurun hoş geldiniz aramızaMerhaba bende IF diyeti yapıyorum aranıza katılarak motivasyonumu korumayı istiyorum :) Katılabilir miyimm :)
HoşgeldinizHarika çok iyi örnek menüleri gördükçe daha pratik olucak benm içinde uygulamak aslında akşamları normal evde ne pişiriliyor da yiyormuyuz peki yoksa daha diyet gbi mi benim akşam yemehi biraz fazla kacabiliyor işteyken pek anlamıyorum gündüzü.. sizdeki paylaşımları gördükçe daha iyi anlarım motive olurum
Tarçınlı kahve nasıl türkkahvesinin içine tarcinmi katıp pişiriliyor?
Bu if ye meyve yasak değil di mi?
Size önermiyorum tarçınlı kahve yeşil çay bebeği emziriyorsanizHarika çok iyi örnek menüleri gördükçe daha pratik olucak benm içinde uygulamak aslında akşamları normal evde ne pişiriliyor da yiyormuyuz peki yoksa daha diyet gbi mi benim akşam yemehi biraz fazla kacabiliyor işteyken pek anlamıyorum gündüzü.. sizdeki paylaşımları gördükçe daha iyi anlarım motive olurum
Tarçınlı kahve nasıl türkkahvesinin içine tarcinmi katıp pişiriliyor?
Bu if ye meyve yasak değil di mi?
Kuzum ben henüz anne değilim inşallah olurum tabiki en kısa süredeSize önermiyorum tarçınlı kahve yeşil çay bebeği emziriyorsanizonerdigim rezene çayı ıhlamur papatya çayı bunları öneriyorum birde 3 fındık kadar taze zencefili 22 de 1 litre suya ekleyin yarım limonu ince ince dilimleyin ağzı kapalı cam kavanoz şişe olur sabah içmeye baslayin buda sütü artırır bebeğe bağışıklık icin çok etkili .evet ara öğünde 1 adet meyve tercih edin önceki tanıtımda yazdığım gibi aksam yemeği 8 kaşık olsun salatayı bol tutun bir bardak yoğurt tüketin
Ayy karıştırdımKuzum ben henüz anne değilim inşallah olurum tabiki en kısa süredeIkra meyra bu bahsettiğiniz suyu ödem atmk için kullanabilirmiyiz
Evet ödem atmak için kullanıyorsunuzKuzum ben henüz anne değilim inşallah olurum tabiki en kısa süredeIkra meyra bu bahsettiğiniz suyu ödem atmk için kullanabilirmiyiz
inşallah bnde senin gibi 60 i görürüm en yakın zamandaSüper tatlım uyarsan güzel verimli olur
Selâmlar ben de yazmıştım ama gözden kaçtı sanırımTabiki buyurun hoş geldiniz aramıza if gece atıştırmalıklar önüne geçer en iyi if diyeti önemli olan açlık diliminde aromasiz içecekler şekerli çay kahve yasak onun dışında
Bol su sade maden su şekersiz açık çay ve rezene ıhlamur tüketin taze zencefili su yapın için bunlar sütü artırıryeşil çay kahve önermiyorum
Ara ogunlerinizde1 meyve ve süt tüketin 8 badem yada 10 fındık yada iki ceviz tercih edinbol eksiler olsun
Cuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz
Tabiki buyurun hoş geldiniz aramızaSelâmlar ben de yazmıştım ama gözden kaçtı sanırımben de aranıza katilabililir miyim?
HoşgeldinizMerhaba gruba bende katilabilirmiyim yarın sabahtan itibaren İf Aralıklı oruç başlıyorum ilk defa deneyeceğim yardımcı olurmusunuz amacım kalıcı kilo vermek diyetisyene gidiyordum 3.5_4 kilo verdim ama devam edemedim motivasyona çok ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz
HoşgeldinizMerhaba bende IF diyeti yapıyorum aranıza katılarak motivasyonumu korumayı istiyorum :) Katılabilir miyimm :)
HoşgeldinizSelâmlar ben de yazmıştım ama gözden kaçtı sanırımben de aranıza katilabililir miyim?