İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Harika çok iyi örnek menüleri gördükçe daha pratik olucak benm içinde uygulamak aslında akşamları normal evde ne pişiriliyor da yiyormuyuz peki yoksa daha diyet gbi mi benim akşam yemehi biraz fazla kacabiliyor işteyken pek anlamıyorum gündüzü.. sizdeki paylaşımları gördükçe daha iyi anlarım motive olurum
Tarçınlı kahve nasıl türkkahvesinin içine tarcinmi katıp pişiriliyor?
Bu if ye meyve yasak değil di mi?

Merhaba bende IF diyeti yapıyorum aranıza katılarak motivasyonumu korumayı istiyorum :) Katılabilir miyimm :)
Tabiki buyurun hoş geldiniz aramıza menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz cuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim

Hoşgeldiniz
Ben de salı günü başladım. Araştırmalarıma göre şunları söyleyebilirim.
Ne yediğiniz değil ne zaman yediğiniz önemli. Saat aralıklarına dikkat ediyoruz. Yeme penceresi içerisinde saplıklı gıdaları yiyoruz. Mesela akşam yemeğinde ekmek pirinç pilavı tatlı vs gibi şeyler yemedikten sonra sağlıklı olan şeylerden doyana ladar yiyebilirsiniz. Yeme penceresi kapandıktan sonra hiçbirşey yemiyoruz. Sadece çay bitki çayı kahve ve su.
Ben tarçınlı kahveyi filtre olarak da yapıyorum. Türk kahvesini pişiriken içerisine biraz tarçın da hem güzel hem de şekeri dengeleyici olduğu için faydalı.

Size önermiyorum tarçınlı kahve yeşil çay bebeği emziriyorsaniz onerdigim rezene çayı ıhlamur papatya çayı bunları öneriyorum birde 3 fındık kadar taze zencefili 22 de 1 litre suya ekleyin yarım limonu ince ince dilimleyin ağzı kapalı cam kavanoz şişe olur sabah içmeye baslayin buda sütü artırır bebeğe bağışıklık icin çok etkili .evet ara öğünde 1 adet meyve tercih edin önceki tanıtımda yazdığım gibi aksam yemeği 8 kaşık olsun salatayı bol tutun bir bardak yoğurt tüketin

Kuzum ben henüz anne değilim inşallah olurum tabiki en kısa sürede Ikra meyra bu bahsettiğiniz suyu ödem atmk için kullanabilirmiyiz

günaydın kizlar grubumuz kalabalık oldu çok güzel oldu bnmde cuma günü diyetisyene gittim kontrolüm vardı listem değişti iki hfta aynı listeyi uygulamaya devam 0 kaçmakla 1 aya yaklaşıyorum çok mutluyum inşallah yaza fit gircem yani gircez inşallah hep birlikte listeyi birazdan aticam diyetsyne 120 kilodayken çekilmiş olduğum resmi gösterdim inanamadı ve sordu diyetisyenle mi 1 yılda 60 kilo verdiniz dedi hayır kendim spor ve diyetle dedim tebrik etti bnde çok mutlu oldum inşallah 50 hedefime ulaşınca resim atmayı düşünüyrm

Kuzum ben henüz anne değilim inşallah olurum tabiki en kısa sürede Ikra meyra bu bahsettiğiniz suyu ödem atmk için kullanabilirmiyiz
Evet ödem atmak için kullanıyorsunuz
Ödem suyu
1 tarçın
Üç fındık kadar zencefili ince ince kıyın
Yarım limonu ince ince dilimleyin
1.5 litre su içine ekleyin

Bu suyu aksam 22-23 civarı yapın sabah içmeye baslayin gün içinde bitsin hem ödem hem yağ yakar

Akşam yemeği evde ne piserse 6-8 kaşık ana yemek bol salata yada 1 bardak yoğurt ekmek yerine geçenler 4 kaşık bulgur 3 kaşık makarna 2 kaşık pirinç pilavı yada 1 adet patates bunlar varsa yemekte 2 dilim ekmek yerine geçer

Selâmlar ben de yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım ben de aranıza katilabililir miyim?

Selâmlar ben de yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım ben de aranıza katilabililir miyim?
Tabiki buyurun hoş geldiniz aramıza menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz cuma baskül günü paylaşım yaparsınız son hedifinizi yazın listeye ekliyecegim bol eksiler olsun

Hoşgeldiniz
Merhaba bende IF diyeti yapıyorum aranıza katılarak motivasyonumu korumayı istiyorum :) Katılabilir miyimm :)
Hoşgeldiniz
Hoşgeldiniz

Merhaba ilk günüm :
10.45 kahvaltı: 2 haşlanmış yum.salatalik domates bolyeşillik,maydonoz,4zeytin 1 slim tambuğday ekmek çay siyah çay 1 çay kasgi bal.
Ara öğün: 2mandalina 5 çiğ badem ayran.
16.00 şekersiz türk kahvesi. 18.45: bezelye yemeği ,1 biber dolması 1 küçük kase yoğurt 4 YK bulgur pilavı
Detox suyu hazırladım onu içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…