İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Merhabalar hanımlar bugün niyetliyim Allah kabul ederse. İftara esmer buğdaydan pilav yapsam diyorum ama çok mu olur sizce.
Allah kabul etsin inşallah bulgur 4-5 kaşık yaninda et yada tavuk olsun yada sebze olabilir yoğurt olur yada bol salata olur

Merhaba tekrar canlarım kısa bir aradan sonra tekrar aranızdayım nasılsınız ??? İnşallah hersey yolundadır.❤

Sabah 7.35
Ceyrek dilim peynirli börek 5 6 tane mercimek köftesi ve marul limon .

Öğlen 14.30 5 6 tane cikolatali rulo çubuk gibi aburcubur çeşiti ve sade soda

Aksamida 2 küçük yesil elmayla bitirmeyi düşünüyorum.

Simdilik 1 litre tarçın limon karisimi su . Aksama kadar 2 Lt içerim hergun duzenli 2 ml leslie de yapmayi planlıyorum ki başlamıştım zaten .
Ben aksam 18.00 e kadar canımın istediği herseyden az yiyip (aburcuburda dahil )duzenli sporumu yapıp suyumu içmeyi planlıyorum mutlu ve stressten uzak bir beslenme tarzi ayarladım kendime çoğunlukla doğaçlama beslenecegim yani ifin saatlerine dikkat edip yiyeceğim şeyleri kendim seçeceğim Buda diyetsiz sadece yediklerime dikkat ederek vermis olduğum 1 kilonun fotosu pazartesi sabah çekilmistim

Eklentiler

• 20210210_165945.jpg
    95,1 KB · Görüntüleme: 19
Merhabalar hanımlar bugün niyetliyim Allah kabul ederse. İftara esmer buğdaydan pilav yapsam diyorum ama çok mu olur sizce.
Allah kabul etsin canım. Bende yarın niyetliyim inşallah. Akşam yediğimle tutuyorum. Sahurda sadece su içiyorum. If te de hafta da1 bu şekilde yapmamız uygun galiba
Tekrar hoşgeldin canım. Ne güzel tebrik ederim ara vermene rağmen eksiyle dönmüşsün

Sabah (09.30)
Kaşarlı Tam buğday ekmeği ile yapılmış tost
4 siyah zeytin
2 yeşil zeytin
Yarım salatalık

Ara Öğün (12.00)
5 adet fındık
1 mandalina

ikinci Ara Öğün (14.30)
Yeşil elma
4 adet çiğ badem

Akşam (19.30)
Bir kase tarhana çorbası
3 yemek kaşığı tavuk sote

2,5 litre su içtim. Uyuyana kadar 3,5 a tamamlarım.

Egzersiz yapmadım

İyi akşamlar arkadaşlar
10 Şubat 16/8
Kahvaltı
2 ince dilim ıspanaklı börek , 1 haşlanmış yumurta
Ara öğün
1 fincan Türk kahvesi ve lokmalık kek
1 portakal ve yarım muz
10 fındık az kuru üzüm
Yazarken farkettim arada ne kadar çok şey yemişim.
Akşam
8 kaşık kuru fasulye, 2 kaşık pilav, salata, 4 kaşık yoğurt, 3 tane biber turşusu
2, 5 lt su
30 dk pilates

Hoş geldin canım aramızda tekrar görmekten mutluluk oldum cuma günü baskül paylaşimi tatlım ve eksi ile gelmen süper maşallah

14/10 mu yapıyorsunuz

17/7

2800 adım yuruyus
ucundan kürek-15 dakika?
arada sütlü kahve de vardı
aksam yoğurttan 3 kaşık
su an çatlamak üzereyim sanırım cok oldu

Eklentiler

• 1B9A39BE-EC36-4EE3-8069-451E1505B805.jpeg
    139,8 KB · Görüntüleme: 22
  • 4E94251A-229F-4223-99F7-73BC48A57734.jpeg
    98,2 KB · Görüntüleme: 24
  • 8B4D1FEB-A94D-4EFB-8404-C1A40BBBF3A5.jpeg
    130,1 KB · Görüntüleme: 21
İyi akşamlar kızlar bugün annemleri yolcu ettim artık Allah’ın izniyle yarın tam anlamıyla başlıyorum ama yine de yazayım bugünü
Sabah 10.00
Bir bardak sıcak su be 2 adet kuru kayısı
Kahvaltı 12.30
1 adet simit
1 adet haşlanmış yumurta
2 zeytin
Domates
Peynir
4000 adım yürüyüş
(Saat 2 gibi annemleri yolcu ettikten sonra bebeğimi uyutup ben de yattım saat 5 de kalktım valla kızımla birlikte )
Hemen 1 tane elma yedim arkasına yarım simit
Akşam yemeği 20.00
1 buçuk kepçe nohut yemeği pirinç pilavı ve yoğurt 1 adet turşu

Kızlar bu arada aranızda Leslie yapanlar da var ben de başladım annemler gelince pek yapamadım 3 mile yapıyordum çok çabuk sıkılaştırıp zayıflamaya yardımcı olduğu ve sabah aç karnına yapınca gün boyu yap yakımının devam ettiği söyleniyor ben de aç karnına yapmaya çalışıyorum bakalım

Sizde 14/10 açlık pencereniz 14 saat emzirdigin için süper gidiyorsun bol eksiler olsun evet Leslie süper üzerinde adım sayari aç başlat

Arkadaşlar selam söyle ki ; sabah 11.30 ta kahvaltı ettim akşam yemeğim malesf 20.30 da sonlandı anca hatta brz geçti bu durumda ben kaçta kahvaltı etmeliyim düzenim kaçtı 16/8 yapıyordum yarında işteyim 12.30 da yemek molamiz 12 saat olmuş oluyor malesf 12.30 kahvaltı etsem ..16_8 i nasıl oturturum tekrar

Merhaba

Bugün de yine karabuğday lapası,1 salatalık, 4 kaşık yoğurt
13:30/16:30/19:30 da

Bugün spor yapmadım dinlendim(1 gün yapıp 1 gün yapmamaya karar verdim bu şekilde daha verimli oluyormuş)
1 kilo daha gitti eşimle iddiaya girdik 2 ayda 90 a kim önce düşerse kazanacak.

Cevap verecek olan var mı? Ikra meyra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…