- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #7.321
Allah kabul etsin inşallahMerhabalar hanımlar bugün niyetliyim Allah kabul ederse. İftara esmer buğdaydan pilav yapsam diyorum ama çok mu olur sizce.
Allah kabul etsin inşallahMerhabalar hanımlar bugün niyetliyim Allah kabul ederse. İftara esmer buğdaydan pilav yapsam diyorum ama çok mu olur sizce.
Allah kabul etsin canım. Bende yarın niyetliyim inşallah. Akşam yediğimle tutuyorum. Sahurda sadece su içiyorum. If te de hafta da1 bu şekilde yapmamız uygun galibaMerhabalar hanımlar bugün niyetliyim Allah kabul ederse. İftara esmer buğdaydan pilav yapsam diyorum ama çok mu olur sizce.
Tekrar hoşgeldin canım. Ne güzel tebrik ederim ara vermene rağmen eksiyle dönmüşsünMerhaba tekrar canlarım kısa bir aradan sonra tekrar aranızdayımnasılsınız ??? İnşallah hersey yolundadır.❤
Sabah 7.35
Ceyrek dilim peynirli börek 5 6 tane mercimek köftesi ve marul limon .
Öğlen 14.30 5 6 tane cikolatali rulo çubuk gibi aburcubur çeşiti ve sade soda
Aksamida 2 küçük yesil elmayla bitirmeyi düşünüyorum.
Simdilik 1 litre tarçın limon karisimi su . Aksama kadar 2 Lt içerim hergun duzenli 2 ml leslie de yapmayi planlıyorum ki başlamıştım zaten .
Ben aksam 18.00 e kadar canımın istediği herseyden az yiyip (aburcuburda dahil )duzenli sporumu yapıp suyumu içmeyi planlıyorum mutlu ve stressten uzak bir beslenme tarzi ayarladım kendime çoğunlukla doğaçlama beslenecegim yani ifin saatlerine dikkat edip yiyeceğim şeyleri kendim seçeceğim Buda diyetsiz sadece yediklerime dikkat ederek vermis olduğum 1 kilonun fotosu pazartesi sabah çekilmistim❤
Hoş geldin canım aramızda tekrar görmekten mutluluk oldumMerhaba tekrar canlarım kısa bir aradan sonra tekrar aranızdayımnasılsınız ??? İnşallah hersey yolundadır.❤
Sabah 7.35
Ceyrek dilim peynirli börek 5 6 tane mercimek köftesi ve marul limon .
Öğlen 14.30 5 6 tane cikolatali rulo çubuk gibi aburcubur çeşiti ve sade soda
Aksamida 2 küçük yesil elmayla bitirmeyi düşünüyorum.
Simdilik 1 litre tarçın limon karisimi su . Aksama kadar 2 Lt içerim hergun duzenli 2 ml leslie de yapmayi planlıyorum ki başlamıştım zaten .
Ben aksam 18.00 e kadar canımın istediği herseyden az yiyip (aburcuburda dahil )duzenli sporumu yapıp suyumu içmeyi planlıyorum mutlu ve stressten uzak bir beslenme tarzi ayarladım kendime çoğunlukla doğaçlama beslenecegim yani ifin saatlerine dikkat edip yiyeceğim şeyleri kendim seçeceğim Buda diyetsiz sadece yediklerime dikkat ederek vermis olduğum 1 kilonun fotosu pazartesi sabah çekilmistim❤
14/10 mu yapıyorsunuzSabah (09.30)
Kaşarlı Tam buğday ekmeği ile yapılmış tost
4 siyah zeytin
2 yeşil zeytin
Yarım salatalık
Ara Öğün (12.00)
5 adet fındık
1 mandalina
ikinci Ara Öğün (14.30)
Yeşil elma
4 adet çiğ badem
Akşam (19.30)
Bir kase tarhana çorbası
3 yemek kaşığı tavuk sote
2,5 litre su içtim. Uyuyana kadar 3,5 a tamamlarım.
Egzersiz yapmadım
Sizde 14/10 açlık pencereniz 14 saat emzirdigin için süper gidiyorsunİyi akşamlar kızlar bugün annemleri yolcu ettim artık Allah’ın izniyle yarın tam anlamıyla başlıyorum ama yine de yazayım bugünü
Sabah 10.00
Bir bardak sıcak su be 2 adet kuru kayısı
Kahvaltı 12.30
1 adet simit
1 adet haşlanmış yumurta
2 zeytin
Domates
Peynir
4000 adım yürüyüş
(Saat 2 gibi annemleri yolcu ettikten sonra bebeğimi uyutup ben de yattım saat 5 de kalktım valla kızımla birlikte)
Hemen 1 tane elma yedim arkasına yarım simit
Akşam yemeği 20.00
1 buçuk kepçe nohut yemeği pirinç pilavı ve yoğurt 1 adet turşu
16-8 yapıyorum. 15 gün boyunca 16-8 yaptım dün çok erken bitirdim yemeği 18 saat açlık olmuş14/10 mu yapıyorsunuz
İnşallah bakalımSizde 14/10 açlık pencereniz 14 saat emzirdigin için süper gidiyorsunbol eksiler olsun evet Leslie süper üzerinde adım sayari aç başlat
Cevap verecek olan var mı?Arkadaşlar selam söyle ki ; sabah 11.30 ta kahvaltı ettim akşam yemeğim malesf 20.30 da sonlandı anca hatta brz geçti bu durumda ben kaçta kahvaltı etmeliyim düzenim kaçtı 16/8 yapıyordum yarında işteyim 12.30 da yemek molamiz 12 saat olmuş oluyor malesf 12.30 kahvaltı etsem ..16_8 i nasıl oturturum tekrar
Allah kabul etsin canım. Bende yarın niyetliyim inşallah. Akşam yediğimle tutuyorum. Sahurda sadece su içiyorum. If te de hafta da1 bu şekilde yapmamız uygun galiba
Ben de bu hafta birkaç gün tutayım diye düşünüyorum. Ama dün akşam düzgün birşey yemeyince gece acıktım ve 00.30 gibi sütle shake içtim 270kalori. İftar saati 17 saat falan oldu.
Akşam da karabuğday pilavı yoğurt ve salata yedim. Çayın yanına da bir incir ve Hindistan cevizi kurusu. İnşallah kendimi iyi hissedersem yarın da oruç tutarım.